Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Zoozi
Abikokk
2009-02-18 20:31:54
Hakkliha-apelsinikotletid, juurde pakkusin toorsalatit. Kastet tegin topeltkoguse. Kotletid olid päris head. Magustoiduks astelpajukohupiim. Pähkelid kohupiima sisse ei seganud, ainult kaunistuseks. Sisse segasin astelpajumarju. Maitses väga hea, mõnusalt õhuline.

Zoozi tegemised

Kätrin
Abikokk
2009-02-18 21:22:17
Kardemon:
K2trin:
/.../Aga kerkinud taina sõtkumine, rullimine oli väga väga mõnus tegevus. Nii lõõgastav ja sensuaalne :) Ainus mure oli mul, et või-suhkru kaneeli täidis ei jäänud mul sinna vahele vaid rullisin selle sealt välja kõik. Kuidas seda õigesti tegema peaks? Tõstsin siis aga pärast panni peal olevatele rullidele täidise uuesti peale :) /.../
või-kaneeli-suhkru täidis tuleb siis peale panna kui taigen lahti rullitud. ja siis keerad taigna ühest otsast alates uuesti rulli. et kui segu peal, siis rohkem taignarulli vaja ei lähe.
Ei ei, ega ma pärast tal enam tainarullida kallal ei käinud. :):) Ma mõtlesin seda, et kui olin taina lahti rullinud, täidise peale määrinud ja siis taina rulli keeranud, et sellest saada see "toru" millest pärast need 2cm rattad lõigatakse, siis selle taina torusse keeramisega tuli täidis ka välja. Muutkui aga keerad kokku otsast tainast ja täidis liigub ka väljapoole :( Seda tainast peaks ilmselt pigem tõstma kokku, et täidis sealt välja ei pressiks. Saan ma asjast üldse õigesti aru ikka?

Kätrini kokkamispäevik

Nämmu
Abikokk
2009-02-18 21:45:20
Lõunaks lehtpeedi-frikadellisupp, magusaks 1 omatehtud müslibatoon. Õhtul lihtsalt puuvilju ja maiustamiseks kuulsaid Domino trühvleid. :P

Kaie

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-02-18 22:05:27
Õhtusöögiks kuumad kodujuustusaiad ja vürtsikas läätsesupp laimimahlaga.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kärt
Abikokk
2009-02-18 22:13:21
Kätrin, ma saan aru küll mida sa mõtled. Sul on see segu ilmselt täitsa vedel nagu sulavõi? Siis voolab vist vahelt välja jah... Ma olen ise teinud sellise või ja kaneeli "pasta" ehk et toasooja või klopin kaneeli ja suhkruga kokku ja siis määrin selle taignale. Ei voola kuskile :)

Kahekesi Kalamaja köögis

Kätrin
Abikokk
2009-02-18 22:26:02
Adonay:
Kätrin, ma saan aru küll mida sa mõtled. Sul on see segu ilmselt täitsa vedel nagu sulavõi? Siis voolab vist vahelt välja jah... Ma olen ise teinud sellise või ja kaneeli "pasta" ehk et toasooja või klopin kaneeli ja suhkruga kokku ja siis määrin selle taignale. Ei voola kuskile :)
Aitäh. Mina ka nii teen järgmine kord :):) Mul oli jah puhta sulavõi sel korral. Esimene tegu ikkagi. Aga said hääd küll :)

Kätrini kokkamispäevik

Tziiki
Abikokk
2009-02-18 22:56:48
K2trin:
Adonay:
Aitäh. Mina ka nii teen järgmine kord :):) Mul oli jah puhta sulavõi sel korral. Esimene tegu ikkagi. Aga said hääd küll :)
olen ka korra siinse retsepti järgi kaneelirulle teinud. kasutasin ka sulavõid-tegin nii, et taignaäärtele ei määrinud (sinna liigub rullimisel segu niigi) ja viimase otsa mitte ei rullinud lõpuni, vaid tõstsin serva üles (rulli peale)...kui Sa nüüd aru saad, mis ma mõtlen :D

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Tullia
Abikokk
2009-02-19 07:16:45
Üleeileõhtul tegin Nigella sidrunipastat. Eile õhtul olid ahjus küpsetatud kotletid porgandiga, keedetud pruun riis, salat jääkapsast ja tomatist.

Tullia jutukesed

Blonduanna
Abikokk
2009-02-19 09:56:58
Lõuna ajal veel magasin ;) Õhtuks püreesupp kartuli, porru, toorjuustu ja piimaga. Peale veidi saiakrutoone ja singitükke.

http://blondukokkab.blogspot.com

Juc
Abikokk
2009-02-19 11:51:57
Eile oli siis supinädala paus ja tegin mozzarella ja päiksekuivatatud tomatitega täidetud kanarulle , kõrvale keedetud penne.

http://jucjaco.blogspot.com/

<< 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 >>