Zoozi
Abikokk 2009-02-16 20:37:55 |
Õhtuks lastele sojaviilud punases kastmes Basmati riisiga. Petsin ära, lapsed olid kindlad, et söövad liha :)
Mehe, minu venna ja emaga sõime sidrunikana tüümianiga, juurde Basmati riis.
Magusaks paradiisikook, raamatust 100 kooki3.
|
|
Aurora
Abikokk 2009-02-16 21:49:59 |
Õhtusöögiks valmis peedi-hakklihapirukas fetaga ja pohlamoosi-hapukoorega küpsisetort. Pirukas sai väga mõnus ja mahlane. Samuti jäin rahule hapukapsapirukaga, mis sai eile külla kaasa küpsetatud. | |
Tiina
Abikokk 2009-02-16 21:53:30 |
Lõunaks kapsasupp sulatatud juustuga, õhtusöögiks hakkliha-kapsavorm (üllatavalt hea) ja kartuli-juustukook. Magustoiduks pohla-apelsinipirukas, mis oli tõesti väga maitsev. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-02-16 22:08:48 |
Lõunaks nipet-näpet. Õhtusöögiks eilse peedi-sinihallitusjuustupiruka jäägid ja magusaks gratineeritud vaarikad.
|
|
Kätrin
Abikokk 2009-02-16 22:31:05 |
Mina tegin kapsa-hakklihahautist. Nagu ikka, tuntud oma headuses :) | |
Juc
Abikokk 2009-02-16 23:28:25 |
Meil tuleb supinädal. Ajendatuna sellest, et eelmisel neljapäeval kui külalised käisid, ei saanud mul küllalt küpsetatud camembert`ist, nii pidin ühe (suure) veel laup ema juurde viima. Ja seal sai nagu pehmelt öeldes liiale mindud selle hõrgutisega. Ja nüüd mul on tunne, et pean terve nädala suppe sööma.
Täna sõime emme tomatisuppi, homme on lapse tellimusel frikadellisupp, ülehomme tuleb väikene vahe suppides ja neljapäeval tulevad külalised ning teen vürtsist kalasuppi. Edasi ideed puuduvad. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Nipitiri
Abikokk 2009-02-17 08:23:56 |
Eile tundus paljudel olevat isu koduse toidu järele - mina tegin kartuli-hakklihavormi, oli ka hirmus hea. Kõrvale pisikesed marineeritud kurgid. | |
Amööb
Abikokk 2009-02-17 10:48:10 |
Guljašš kaalika-porgandi stuuviga Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Zoozi
Abikokk 2009-02-17 17:07:40 |
Täna sööme makarone eilse sojaviiludest punase kastmega. Viimased tükid eilset paradiisikooki ja Eva blogist rosmariiniseid juustukrõbedikke, mis on väga maitsvad. | |
Kätrin
Abikokk 2009-02-17 21:36:39 |
Lõunaks Stockmanni caesar. Ei olnud täna hea. Neil kõigub see maitse seal ikka kõvasti kahjuks. Õhtusöögiks kapsa-hakkliha hautis eilsest. Ja siis tegin veel täna elus esimest korda pärmitainast :):) Teadsin juba ammu, et tahan teha Pille kaneelirulle ja varusin siis koju kõik vajamineva. Käisin isegi spetsiaalselt mune ostmas, et õhtul küpsetada saaks. Hakkasin siis tegema ja kui jahu olin tainasse sõtkunud siis lugesin retsepti 6 korda üle, et kus munad on :D:D:D:D ja mida pole seda pole. Aga kerkinud taina sõtkumine, rullimine oli väga väga mõnus tegevus. Nii lõõgastav ja sensuaalne :) Ainus mure oli mul, et või-suhkru kaneeli täidis ei jäänud mul sinna vahele vaid rullisin selle sealt välja kõik. Kuidas seda õigesti tegema peaks? Tõstsin siis aga pärast panni peal olevatele rullidele täidise uuesti peale :) Kaneelisaiad tulid ülimaitsvad. Väga pehmed ja mahlased. Külma piimaga niiiii hea! | |
| << < 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 > >> | ||