Leoola
Abikokk 2009-02-19 13:25:21 |
kartulivorm mehele, koos paretud kanafileega palsamiveiniäädika kastmega ja mulle ka kana, koos köögiviljade ja värske salatiga | |
Hexy
Abikokk 2009-02-19 18:16:24 |
PILLE ON IKKA SUPPER TUBLI. Pisikese beebi kõrvalt nii usinasti kokkad. mina tegin lõunaks Raguu kodulinnu subproduktidest (nami nami) Õhtuks kuskuss kanaga ja PILLE ajas rosinakisselli isu peale (nami nami) | |
Seenekas
Abikokk 2009-02-19 18:21:51 |
Küpsetasin leiba, millele lisasin lina-, seesami-, päevalille ja kõrvitsaseemneid. See oli küll rukkijahusegust ja pärmiga, kuna just sellist isa mulle tõi. Sellest hoolimata tuli päris maitsev. Siis panin juuretise hakkama ja küpsetasin veel sidruni-kohupiimakoogi, mis oli inspireeritud juustukoogi retseptist. Ka päris tore suutäis. Soolaseks röstisin puupliidi ahjus räimi ja juurde sai keedetud kartul sibula-tilli-hapukoorekastmega. Kommentaariks oli, et õhk on majas hea ja puhas. Ma ei saanud alul pihta, aga tõepoolest polnud sellist kalapraadimise vingu, nagu pannil praadides paratamatult tekib. Kui kõigest sellest pilti tahtsin teha, küsis mees, milleks mul seda vaja peaks olema, sest ta teab, et pole ikka veel fotoka ja arvutivahelist suhtlust ära õppinud. Igatahes tuli pilt nagu aastal 90 kopikatega väljaantud raamatust "Uhhaa Lohusalu moodi". | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-02-19 18:35:58 |
Hexy:
Oi, aitäh, Hexy :)
Lõunaks võileivad, õhtuks eilse vürtsika läätsesupi jäägid ning magusaks sultanikook.
PILLE ON IKKA SUPPER TUBLI. Pisikese beebi kõrvalt nii usinasti kokkad.
|
|
Zoozi
Abikokk 2009-02-19 20:20:28 |
Lõunaks banaan.
Õhtuks Anni Arro viimasest raamatust peedi-heeringapirukas, lisandiks toorsalat. Väga hea pirukas!
Magusaks kamamaius. Mulle ja emale ei maitsenud. Mees sõi. Mulle ikka meeldib lihtsalt kamajook.
|
|
Berit
Abikokk 2009-02-20 21:32:26 |
Tegin peedi-sinihallitusjuustu salatit ainult, et keedetud peedist. Sellegipoolest sai imehea :). Veel terve tuub lemmikut Alma vaniljekohupiimapastat ja käputäis erinevaid Fazeri šokolaadikomme. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-02-20 22:28:24 |
Õhtusöögiks kookosekana ja riis...
|
|
Zoozi
Abikokk 2009-02-20 22:48:37 |
Sõime eilset peedi-heeringapirukat. Lastele tatrasupp. Magusaks tegin eilsest kamamaiusest kohupiimavormi - lisasin kohupiima ja mustikaid juurde- rabarbrikisselliga. Nii oli hea. | |
Aaloemahl
Abikokk 2009-02-20 22:51:41 |
Lõunaks piima-kruubisupp ja võileib heeringafileega. Õhtusöök Žen ženist: kevadrullid, riis aedviljadega ja krõbe-pehme sealiha. | |
Ragne
Abikokk 2009-02-20 23:29:42 |
Lõunaks Jamie Oliveri Pasta Bolognese, magustoiduks Madeleine küpsised. Õhtuks suuur kausitäis endatehtud krõbedat müslit. | |
| << < 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 > >> | ||