Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Sirliiz
Abikokk
2009-02-26 20:48:25
Mees tegi täna paellat sealihaga, magustoiduks sõime rafaello komme ja jõime teed.
Tiina
Abikokk
2009-02-26 21:46:49
Õhtusöögiks kana-riisivorm salveiga. Kasutasin kintsufileesid. Salvei annab tõepoolest huvitava maitsenüansi, aga kuna mulle seostub salvei kurguravi-teega, siis toidu sees ei meeldinud. Värske salveiga võiks ehk proovida teinekord. Puljongit võiks pigem vähem panna ja vähem aega küpsetada, sest riis oli ikka täitsa pudru peale tundi aega küpsetamist, täpselt nagu ma kahtlustasin. Muidu kiire ja lihtne ja maitsev (oleks veel maitsvam, kui salvei asemel midagi muud panna) :)

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-02-27 18:46:56
Olen pisipiigaga üksi kodus, seega tegin midagi kiiret ja lihtsat. Lõunaks paar võileiba, õhtuks tegin kodujuustust sõrnikuid. Magustoiduks banaan ja kiivi..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Berit
Abikokk
2009-02-27 19:49:38
Tegin selle retsepti baasil viiejuustupitsat. Rullisin taigna hästi õhukeseks ja tegin 2 suurt pitsat. V maitsev!
Zoozi
Abikokk
2009-02-27 20:23:36
Minagi lastega üksi kodus. Lastele makaronid hakklihaga. Ise proovisin Eva tofut shiitake seentega. Tofu oli täitsa hea, aga shiitake seened ei maitsenud kohe üldse mitte. Jätsin söömata. Magusaks tegin endale ja mehele, kui ükskord koju jõuab, kirsi-kookosepirukat. Maitsesin tüki ka juba. Väga maitsev oli.

Zoozi tegemised

Seenekas
Abikokk
2009-02-27 21:32:08
Õnnestus natuke käeluud mõrastada, seega sobivad nüüd mõnda aega sügavkülma pakitud toiduained. Täna tegin seljankat. Magusat jätkus ka eelnevatest päevadest. See jutt läheks vist kuskile mujale teemasse, aga päris hea, et olen varunud (loe teinud) näiteks frikadelle, mõned supid külmutanud ja erinevaid portsjonitoite sügavkülma pannud.
Kajakas
Abikokk
2009-02-28 09:31:28
Eile tegin õhtuks ülilihtsat koogikest. Kuna üleeile keetsin kokku suuure potitäie lemon curdi, siis tuleb seda ju kuidagi ära kasutama hakata. Nii ma siis küpsetasin koogipõhja juubepurust ja veest, immutasin seda ühest apelsinist pressitud mahlaga ja katsin rikkalikult lemon curd'iga. Jube hea :D Ma ei kasutanud päris nami retsepti selle sidrunivõi tegemiseks, varsti panen "oma" retsepti blogisse

proua söögisõltlane

Tullia
Abikokk
2009-02-28 20:02:18
Tänaseks õhtusöögiks oli vahtrasiirupis röstitud kana, magustoiduks kohupiima-shokolaadikook mu enda retsepti järgi.

Tullia jutukesed

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-02-28 20:47:25
Pealelõunal käisid mu ema ja õde perega pisipiiga katsikutel. Tegin mesist ahjulõhet, lisandiks vokitud kirsstomatid ürtidega. Magustoiduks kodujuustu-piparkoogikook, mis mulle eriti ei meeldinud (kuidagi tuim oli), aga Kristjanile, õele ja õemehele meeldis väga..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zoozi
Abikokk
2009-02-28 21:17:45
Täna ei teinud midagi, kuna päeval tähistasid lapsed oma sünnipäeva bowlingus. Seal oli siis hinna sees friikad, viinerid, lihapalikesed, puuviljavaagen, joogid ja jäätis. Lisaks sai veel baariletist menüüst juurde tellida kui oli soov. Pärast seda siirdusime kohe teisele sünnipäevale, mis toimus Megazones. Seal pakuti singi-juustukringlit, mis oli väga maitsev, krõpse-näkse, puuvilju, kirjut koera ja küpsisetorti. Olen nüüd ääreni täis igasugust jama :) Õhtul kodus üks ingveritee sidruniga.
Tullia:
Tänaseks õhtusöögiks oli vahtrasiirupis röstitud kana, magustoiduks kohupiima-shokolaadikook mu enda retsepti järgi. http://www.nami-nami.ee/recipe/image/6239kanaTULLIA.jpg http://farm4.static.flickr.com/3425/3316092013_82d705148e_m.jpg
Tullia, kuidas kana maitses? Tundub huvitav olema ja isuäratav näeb välja ka.

Zoozi tegemised

<< 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 >>