Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-03-03 20:24:52
Lõunasöögiks sõin eilseid chorizo-lihapalle tomatikastme ja spagettidega. Õhtuks tegin kana kintsufileedest sidruni-meekana külmlauale (me sõime küll kuumalt). Magustoiduks ananassi-kohupiimakreem basiiliku ja mündiga.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Nipitiri
Abikokk
2009-03-03 23:37:20
Lõunat sõin lennukis - Eesti õhu sushikomplekt oli täitsa söödav, enamat ei lootnudki. Õhtusöögiks pizza Ortolana (mulle seni tundmatu taimne sort, erinevalt veebiallikatest anšooviseid koostises ei olnud) ja klaas punast veini.
Veronika
Abikokk
2009-03-04 08:54:10
Zoozi:
Ise proovisin Eva tofut shiitake seentega.
Zoozi, kust sa värskeid shiitake seeni said? Ma üks kord ostsin neid Stockmannist, kuid pärast seda ei ole neid enam müügil olnud :(
Zoozi
Abikokk
2009-03-04 09:00:12
Eile õhtuks kikerherne-tomatihautis chorizoga. Kuna maitsvaid tomateid ei ole preagu saada, siis kasutasin purustatud tomatite konservi. Väga maitsev tuli. Magustoiduks oli plaanis teha, nagu Pillelgi,ananassi-kohupiimakreemi basiilikuga. Aga lapsed olid vahepeal kogu kohupiima ära söönud. Seega teen täna.
Veronika:
Zoozi:
Ise proovisin Eva tofut shiitake seentega.
Zoozi, kust sa värskeid shiitake seeni said? Ma üks kord ostsin neid Stockmannist, kuid pärast seda ei ole neid enam müügil olnud :(
Ei olnud värsked. Kuivatatud olid. Pole ka värskeid tükk aega näinud. Huvitav, kas värsked on paremad, so pehmemad kui kuivatatud. Leotasin küll paar tundi, aga ikkagi olid seest kõvad :(

Zoozi tegemised

Eva
Abikokk
2009-03-04 09:57:54
Zoozi:
Ei olnud värsked. Kuivatatud olid. Pole ka värskeid tükk aega näinud. Huvitav, kas värsked on paremad, so pehmemad kui kuivatatud. Leotasin küll paar tundi, aga ikkagi olid seest kõvad :(
Aga võib-olla olid vanad? Olen kuulnud, et kuivatatud seentel on pooleaastane säilivusaeg.

http://www.perenaine.ee/

Zoozi
Abikokk
2009-03-04 10:10:02
Eva:
Zoozi:
Aga võib-olla olid vanad? Olen kuulnud, et kuivatatud seentel on pooleaastane säilivusaeg.
Ei olnud, käisin vaatasin just, aprilli lõpuni veel aega.

Zoozi tegemised

Veronika
Abikokk
2009-03-04 10:21:49
Zoozi:
Huvitav,kas värsked on paremad,so pehmemad kui kuivatatud.
Mulle värsked väga maitsesid. Mõnusad pähklised, piisavalt kõvad, et hoida vormi, kuid hamba all mõnusalt pehmed.
Aurora
Abikokk
2009-03-04 11:30:43
Lõunaks sõin hernesuppi ja röstsaia kõrvitsa-ingverimoosiga. Õhtusöögiks valmis liha mustade ploomide ja õuntega, juurde keetsin riisi. Roa algretsept pärineb Toidutarest, tegin väiksed omapoolsed mugandused. Sai tõesti maitsev ja milline imeline kaste sealt veel tekkis. Magusaks sõin külaliste toodud Pereleiva hapukoorekooki, oli päris mahlane ja maitsev.
Ragne
Abikokk
2009-03-04 19:42:04
Lõunaks Jamie Oliveri Pasta Bolognese Mgustoiduks tegin leivakreemi, (retsept pärineb minu iseseisvuspäeva koogikeste täidisest)

www.kokkama.ee

Zoozi
Abikokk
2009-03-04 20:39:32
Õhtuks kõrvitsasupp ingveri ja sidrunheinaga. Mulle ja mehele maitses, ema häiris nelgi maitse. Magusaks ananassi-kohupiimakreem basiiliku ja mündiga. Mõnus.

Zoozi tegemised

<< 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 >>