Sandra
Abikokk 2009-11-17 20:52:12 |
Täna ei olnud eriti aega ega viitsimist kokata. Võtsin Salvesti Seljanka supipõhja ning lisasin veel sojaliha viile, farfallesid ja natuke pruuni suhkrut juurde, kõrvale rukkipala tomati, tilli ja oliiviõliga. Käras hästi! | |
Kirsike
Abikokk 2009-11-17 21:18:13 |
Osa perest sai guljasisuppi ja osa kalasuppi. Mees kokkas täna :) Magusaks tegin sokolaadi-mandli biscottisid ja täiskasvanutele kuivatatud puuvilju sokolaadis (osa puuvilja oli leotatud 24 t limoncellos ja osa brändis). Kaks saia küpsetasin ka, ühe tavalise seemnesaia ja teise juustu-päikeskuivatatud tomatitega. | |
Zoozi
Abikokk 2009-11-17 21:58:49 |
Õhtuks sõime hiinapärast kanasuppi. Retsepti lugedes tõotas tulla midagi põnevat, aga ei olnud midagi erilist. Paha kah mitte :)
Magusaks viimased eile tehtud kohviekläärid.
|
|
Kätrin
Abikokk 2009-11-18 10:09:05 |
Eile sõime keedukartuleid, kuhu kõrvale tegin kuumsuitsu gorbuušafille-tomati-kurgi-sibula salati hapukoorega. Söö või lõhki. | |
Ullike
Abikokk 2009-11-18 11:57:21 |
Õhtuks tegin matsipizzat (ehk siis plaadipizza paksul põhjal :) ). Kuna hakkliha jäi üle ja ees seisavad pikad tööpäevad, tegin veel hakkliha/klimbi suppi. No ma ei armasta suppe,milles pole klimpe :):)!
Pere nooremad esindajad jaksasid veel ka magustoitu võtta: kohupiima kisseliga ja ananassitükkidega.
Kass mõnules toore hakkliha ja pizza taina-servaga. Viimasega pistis näu väga rahul olevat (kusjuures pizzal oleva hakkliha põlgas ära!) :D:D Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
|
Martiina Abikokk 2009-11-18 16:52:03 |
Täna lõunaks praemuna ja banaan. Õhtuks tatrapuder, punapeedisalat. Magusaks veidi poepiparkooke. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-11-18 18:42:16 |
Küpsetasin rukkileiba, ühe suure Hispaania tuunikalapiruka empanada gallega ja lisaks oli söömiseks banaanikeeksi. Naabrinaisega kahekesi mugisime :)
|
|
Mann
Abikokk 2009-11-18 19:46:14 |
praetud kartulipuder lihtsa praetud kanamaksaga, kuna maksa jäi jälles, tegin nüüd pasteeti, tüki eesti leivaga maitses hää. | |
Zoozi
Abikokk 2009-11-18 22:47:30 |
Lõunatasin abikaasaga Komeedis.Mulle sinna jõudmine ,oli paras piin.Nimelt kardan ma kõrgust ja liftiga sinna sõitmine võttis värisema.Ka panoraamvaade,mis muidu ilmselt on tore ja kena ,siis mul aja südame pahaks.Kõik see muidugi minu viga.Toidu üle viriseda ei saa.Võtsime kulebjaakad,mina porgandiga,mees peediga.Mõlemad olid maitsvad .Toidu lauda toomine võttis küll väga kaua aega,aga noh juhtub...Late kõrvale tellisime mango-moonikooki.
Kokkuvõttes oli täitsa ok koht,küll mitte päris minu maitse.
Õhtuks tegin Vitello Tonatot.Kõlab nii kenasti ja maitses ka väga hästi.Mees kiitis kohe väga.
Ema ja mees sõid veel kukeseenekastet ja kartulit.
Magusaks piparkoogimaitseline porgandikook.
|
|
Sandra
Abikokk 2009-11-19 17:59:09 |
Sõin just kruubiputru koduse tomatimöksi, marineeritud seente ja kurkide ning värske salatiga (juurseller, värske kapsas, tomat, oliiviõli). | |
| << < 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 > >> | ||