Ragne
Abikokk 2009-11-22 15:59:29 |
Lõunaks juustuga pikkpoiss ahjukartulitega - oehh. nii hea oli pärast 3e tunnist lapsega jalutuskäiku:)
Praegu ahjus kaeraküpsised, lisaks õhtuseks maiustamiseks tegin küpsise kräsupead.
|
|
Netcat
Abikokk 2009-11-22 16:28:37 |
Huvitav kuulda siin inimeste erinevatest "gripisalatitest". Meie gripisalat on riivjuust peterselli, küüslaugu ja majoneesiga (enamasti riivitult müüdav kodumaine mozzarella+maitseks veidi parmesani juurde, olen laisk juusturiivija). Leiva peal minu lemmikasi supi kõrvale või siis ka mõne kõleda hommiku alustuseks.
"Lõuna" oli just ära ja koosnes banaanist ning lonksust veest.
Täna õhtuks proovin arvatavasti teha Maru kõrvitsapastat kapparitega ja kõrvitsamuffineid. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Mann
Abikokk 2009-11-22 16:36:57 |
meil oli lõunaks vasika praad ahjus, juurde kartulid praetud sibulate ja kuivater puravikega, salatiks tegin porgandi-küüslaugu-seesamiseemne oma. magusaks sööme sügavkülmast mustikaid ja põldmarju. | |
Sandra
Abikokk 2009-11-22 17:29:55 |
Viimati sõin natuke värskekapsaborši ning kartulitanguputru praetud küüslauguga. | |
|
Martiina Abikokk 2009-11-22 18:50:02 |
Täna küpsetasin pitsapirukaid ja kaneelisaiu. Ja peale nende sõin vist päeva jooksul ka mulgikapsast... muud midagi. | |
Merilin
Abikokk 2009-11-22 18:52:27 |
Lõunaks paar kirsstomatit, nukitsa ja toorjuustuga.
Õhtuks pommu ja tomatiga haudunud siga, kõrvale riis. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Nämmu
Abikokk 2009-11-22 19:11:23 |
Lõunaks kõrvitsa-aprikoosisupp. Natuke liiga magus minu maitsele.
Õhtul tatrapuder sealihaga, kõrvale praesibul ja marineeritud peet.
Ja magusaks põhjata toorjuustukook. Väga lihtne ja hea, kadus laualt liiga ruttu :D Kaie |
|
Zoozi
Abikokk 2009-11-22 19:15:06 |
Täna sõime spagette avokaadopestoga. Väga maitsev sai.
Veel tegin chorizoga profitroole. Kadusid laualt sekundiga. Järgmine kord paneks prooviks natuke ka suitsutatud paprikapulbrit.
Siis sai isetehtud jäätist söödud ja nüüd keetis mees maisi, nii et seda kah siis veel :)
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-11-22 19:50:22 |
Kuna hommikul sõime pannkooke, siis jäi lõunasöök üsna hilja peale. Teel lennujaama nautisime hilist lõunasööki pilgeni rahvast täis Komeedis koos oma väliskülalisega. Toidud olid väga maitsvad (ma võtsin baccaroumi salati lisanditega, Kristjan sõi kõrvitsasuppi ja peediga kulebjaakat, sõbranna Ruxandra praetud räimi lisanditega), koogid ka ok (minu mustika-toorjuustukreemi tartalett oli maitsvaim, Kristjani moonikook ok, sõbranna jättis oma õuna-martsipanikoogi lõpetamata). Kahjuks oli täna teenindus väga aeglane, kooke ootasime ikka igaviku ja kohvi veelgi kauem. Vabandati, et neil vaid üks barista tööl ja tol on pikk järjekord :O :D
Õhtul kodus küpsetasin ürdi-tomatikukleid, mida sõime erinevate lihalõikudega, ning palmiksaia, mida sõime hommikul avatud aprikoosi- ja murakamoosidega. Joogiks sõstramorss.
|
|
Mari-Liis
Abikokk 2009-11-22 20:20:56 |
Eile õhtul sõprade juures külas tehti fantastilist prantsuse sibulasuppi. Veel oli ahjupart valgete ubadega, mis taldrikul tuli üle puistada rohelise sibulaga.Väga, väga maitsev. Šololaadikook oli ka, aga see kahvatus eelneva kõrval ja kõht oli ka liiga täis. Täna igapühapäevane küpetatud kana. Lisaks riis, peedisalat ja tomatid.Magustoiduks ananass ja vahukoor. | |
| << < 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 > >> | ||