Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Spiidi
Abikokk
2009-11-11 15:03:07
Kanakotletid ürtidega: segasin 400g kanahakkliha ühe muna, värske peterselli, rohelise sibula ja küüslauguga ning grillisin oma uue lauagrilli vahel :) Nii kiire ja täitsa hea. Teinekord ainult teen ise kanahakkliha kuna see, mis ma kasutasin (Rammamõisa) ei tundunud liiga kvaliteetne.

le D?ner

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-11-11 19:19:16
Logistilistel ja klimaatilistel põhjustel sõin lõunaks iseküpsetatud rukkileiba makrasalatiga ning õhtusöögiks iseküpsetatud rosinasaia moosiga. Lisaks paar vanaema aiast pärit õuna ning lapsest järele jäänud kurgikangi...

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kairit
Abikokk
2009-11-11 20:03:20
Õhtuks tegin nuudli-kana-juurikate woki ja magusaks kohupiimataskud.
Kirsike
Abikokk
2009-11-11 20:23:41
Lõuna oli Solarises Komeedis, sellest tahaks kohe pikemalt kiunu üles tõmmata, ma ei ole ammu nii pettunud olnud!!! Lisaks jubedale teenindusele, ei olnud ka meie tellitud söögid oma hinda väärt ja sellest struudlist, mis ma tellisin koogiks, ma parem ei räägikski (tegemist oli mingi nätske ja maitsetu pärmitaignarulliga?! (mille lõikeäär oli juba kõvaks tõmbunud), millele oli vahele määritud 1 mm kiht kohupiima ja paar kirssi - kusjuures pärast oli leti peale täitsa struudli moodi asi ka, ei tea, kas aeti midagi sassi??). Aga äkki on meil eriline anne menüüst kõige viletsam välja valida ja kõik muu toit on super????? Õhtuks tegin Thredahlia kapsahautist õllega - tõesti maitsev toit! Terve pere sõi ja mõmises vaimustusest. Magusaks tuuletaskud kohupiima-kondenspiimatäidisega Jälle väga maitsvad!

Lindude toitmine

Tullia
Abikokk
2009-11-11 21:06:52
Meil oli väga talvine õhtusöök, kuigi ilm on kõike muud kui seda. Tegin ahjus metsseapraadi küüslauguga, keedetud kartuleid ja hautatud punast kapsast, mille retsept on novembrikuu OM 70 lk-l ja mis oli väga hea. Joogiks oli kodune jõhvikamahl.

Tullia jutukesed

Zoozi
Abikokk
2009-11-11 22:30:55
Lõunaks peedisupp, viil omatehtud leiba pecorino siciliano juustuga. Õhtuks seenekattega ahjukala, keedetud jasmiiniriis ja tomatilõigud. Lastele kalkunihakklihapallid karrikastmes.

Zoozi tegemised

Eva
Abikokk
2009-11-12 13:01:56
Kirsike:
Lõuna oli Solarises Komeedis, sellest tahaks kohe pikemalt kiunu üles tõmmata, ma ei ole ammu nii pettunud olnud!!!
Väga paljutõotav :) Loodetavasti õnnestub teisipäeva õhtul koht ära proovida.

http://www.perenaine.ee/

Ullike
Abikokk
2009-11-12 14:33:57
Lõunaks Solarise Vapianos päeva-pasta pakkumine. Vat nime ei mäleta. Maitses ülihea, ehkki - kokapoiss unustas lisamata suhkruherned (või vähemasti ei suutnud ma portsjonis tuvastada mitte midagi, mis võinuks algselt olla midagi hernelaadset :)). Nagu juba öeldud - maitses siiski väga hea. Kui nüüd veel veidike vinguda, siis koonerdati ciabatta koha pealt. Hobujaama Vapianos pole sellise asjaga küll probleemi olnud :O Õhtuks raguu :D makaronidega elik sarvekestega. No selgus liiga hilja, et kartulid otsas ja muud pastat ka kapis polnud :P

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Aurora
Abikokk
2009-11-12 15:06:27
Veinis hautatud metskits ja kaalikavorm, mõned viilud veel ahjusooja pähklileiba. Magusaks sõin mahlaseid pirne.
Vandiste
Abikokk
2009-11-12 19:02:48
Õhtuks haudub potis ühepajatoit ning ahjust ootab välja võtmist pehme piparkook - ma hakkan juba varakult kodus jõuluhõngu levitamisega pihta :D.
<< 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 >>