|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-11-09 15:41:46 |
Londonist tagasi. Natuke läks reisiga pahasti, sest meespool sai kuskilt mingi kõhuviiruse, mistõttu läks terve päev raisku, sh ammune broneering St John'i restoranis, mida Kristjani oli kaua oodanud :( Neljapäeva päeval sõin ma omatehtud eestipäraseid suupisteid ühe EASi ürituse raames (see oli ka Londonis viibimise põhjus.) Paistab, et suupisted meeldisid nii mulle kui ka osalejatele :D Õhtul käisime Liibanoni restoranis Al Waha. Reedel me söömisele väga ei keskendunud, õhtul sõime Johanna (The Passionate Cook) ja ta pere juures maitsvat juustufondüüd. Laupäeval päeval kohv ja saiakesed Monmouthi kohvikus Borough turul. Õhtul Johanna juures eelroaks röstitud köögiviljad maitsva petersellikastmega, põhiroaks Walesi must veis (grillitud fileelõigud) lisanditega, magustoiduks inglise klassika, self-saucing pudding. Pühapäeval lõunasöök Twickenhamis itaalia restoranis Osteria Pulcinella (kanafilee pesto-tagliatellega). Aga niiiii hea on kodus ja oma köögis tagasi olla :D | |
Mann
Abikokk 2009-11-09 15:56:17 |
meil saab olema väga lihtne hakklihakaste keedetud kartulite ja hapukurgiga, joogiks keefir. | |
Silx
Abikokk 2009-11-09 15:56:46 |
Eile õhtul oli ühepajatoit sealihaga. Niiiiiiiiiiiiiiiiiiii superhea tuli. Magusaks oli meestele riisipuder rosinate, aprikooside ja kuivatatud jõhvikatega.
Täna taas Tallinna mail..
Lõuna oli Sarveotsas - grilllõhe tsitrusesalatiga. See neil täiesti hea.
Õhtuks vist veel kala.. et söögitegemisvõimalus puudub, siis suitsukala (miskit valget ja kerget) ja värske salat. Magusaks keefiri-õuna-kaneeli segu. :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Berit
Abikokk 2009-11-09 20:04:18 |
Lõunaks viil omaküpsetatud leiba toorjuustu ja tomatiga ning suur tükk eile õhtul küpsetatud šokolaadikooki
too retsept on mul tükk aega meeles olnud, viimaks võtsin ette ja olen väga rahul :). "Koogid 2 " 100rooga sarjast, läheb kordamisele. Glasuuri tegin samast sarjast pärit "Šokolaadiraamatust", samuti kiiduväärt retsept.
Õhtuks suur kausitäis peedi-küüslaugu salatit majoneesi & rohke hapukoorega, kõrvale juustuvõileib ja tee. |
|
Tullia
Abikokk 2009-11-09 20:13:32 |
Õhtuks sõime lihtsat kanarooga sinepi ja juustuga. Magusaks oli veel eilseks isadepäevaks ehtud küpsisetorti.
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-11-09 21:01:27 |
Tegin karrimaitselisi profitroole ning õhtul kiiresti veel salveiga ning sidruniga praetud kanafileesid. Lisaks veel hapupiimakaraskit. | |
Zoozi
Abikokk 2009-11-09 22:10:34 |
Porgandi-maapirnisupp. Väga maitsev.
Magustoiduks tegin viimase karbi mämmi. Tegin seda siin. Väga mõnus!
|
|
Teeleke
Abikokk 2009-11-09 22:29:06 |
Ma ei teagi, miks mul täna just piimasupi isu tuli, kuna pole seda juba päris tükk aega söönud; lapsenagi ei maitsenud see mulle nii väga, kuigi ema seda aeg-ajalt ikka tegi. Igatahes, lõunaks oli mul täna piimasupp makaronidega, kõrvale ikka singileib. Magusaks väike tops kohupiimakreemi. Õhtul jälle midagi korralikku ei söönudki, tuli Nukitsa kuklite isu, neid siis toorjuustu ja värske kurgiga sõingi, kõrvale roheline tee ingveriga. | |
Enely100
Abikokk 2009-11-10 10:46:10 |
Lõunaks mõned viilud enda küpsetatud seemneleiba (minu esimene tõeline leivategu :P). Õhtuks ahjukartulid peekoniviiludega ja meespoole rõõmuks veel praetud räimed. | |
Silx
Abikokk 2009-11-10 13:23:14 |
Lõunaks kanafilee juurikatega ja värske salatiga. Yum oli. Õhtuks mõtlen piprašampse mingi lihaolluse ja lillkapsaga vms. :) Ja vennaraasule vaja mingit kooki sünnipäevaks. Olen ideedetu. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
| << < 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 > >> | ||