Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Kätrin
Abikokk
2009-11-04 18:56:41
Lõunaks sõime Tao-s suppi. Õhtusöögiks tegin Ragne blogist inspiratsiooni saanuna kana-juustu keeksi, mugandasin nõks retsepti vastavalt külmkapisisule - lisasin ananassi, basiilikut ei pannud ja sinihallitusjuustu asemel oli sinihallitusjuustuga sulajuust. Maitses väga hästi. Magustoiduks sööme ka Ragne blogist pärit banaani-mooni keeksi. Tundub, et äkki jäi nätskeks tiba- panin banaani rohkem :)

Kätrini kokkamispäevik

Martiina
Abikokk
2009-11-04 20:53:01
Täna riis köögiviljadega, kõrvale paneeritud latikas. Tomatisalat ka.
Mari-Liis
Abikokk
2009-11-04 21:26:54
Me sõime ahjuplaadil küpsetatud Laura kartuli veerandikke paprikapulbri ja soolahelvestega maitsestatult ja sealsamas plaadil küpsesid krõbedaks ja pruuniks ka kanakoivad. Mees tegi kapsa-kurgisalati. Küpsetasin täna ka pärmitainast rullikesi suitsusingi-juustu täidisega. Neid on ka päeva jooksul söödud, mõned on veel hommikuks järel. Võibolla õnnestub siis valges pilti ka teha :) Ja õnnestuski:

Siit nurgast ja sealt nurgast

BirgitP
Kokaõpilane
2009-11-04 21:39:46
Lõunaks sõin koolis boršisuppi ja õhtuks suitsetatud lõheribi, üks õun ja natuke oma küpsetatud rukkileiba seemnetega.

http://bikiplix.blogspot.com/

Kärt
Abikokk
2009-11-04 22:10:00
Üritasin teha täna hakklihapallide kõrvale Jamie Oliveri "Cook with Jamie" raamatust hautatud punast kapsast balsamico-äädika ja fenneliseemnetega. Maitsesin paar korda ja viskasin terve potitäie minema. Lihtsalt ei maitsenud, fennel ja punane kapsas ei sobinud absoluutselt kokku, täitse ebameeldiv oli mu jaoks. Pole vist kunagi varem midagi sellist teinud, et üldse ei suuda süüa. Kahju kohe.

Kahekesi Kalamaja köögis

Silx
Abikokk
2009-11-05 14:56:23
Lõuna oli kohalikus söögiurkas ühepajatoit sealihaga. Üpris hea teine, pisut üleküpsenud. Õhtul olen üksi, siis plaanis oma üksi-olemise-comfort-food: suvikõrvitsa-tomati-tuunikala mögin ohtrate köömnete, linaseemnete ja võib-olla ka pisukese ingveriga. :) Magusaks planeerin kausikest keefiri ja apelsini seguga. Tsutt tšillit ka sisse. :) Nurh. :) Eile oli lõunaks kanafilee juurikatega ja õhtul sõin Patrickus kuuma lõhesalatit ja meesloom sõi juurviljawoki loomalihaga. Lihaollust oli mõlemal roal minimaalselt.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Spiidi
Abikokk
2009-11-05 15:05:44
Silx:
Õhtul olen üksi, siis plaanis oma üksi-olemise-comfort-food: suvikõrvitsa-tomati-tuunikala mögin ohtrate köömnete, linaseemnete ja võib-olla ka pisukese ingveriga. :)
Mul oli tänane lõuna selline improviseeritud comfort-food: tomati-basiiliku-tuunikala-läätse- hautis, või midagi sellist :) Panin natuke toorjuustu ka hulka. Hästi hea tuli!

le D?ner

Kodukanake
Abikokk
2009-11-05 15:37:41
Kapsahahautis kartulitega. Üks mu lemmikuid.
Leoola
Abikokk
2009-11-05 16:45:14
pasta hakklihaga
Zoozi
Abikokk
2009-11-05 17:32:36
Lõunat üritasin süüa Auras (lapsed lunisid). Võtsin kirsimahla ja päevasupi, milleks oli juurviljapüreesupp. Aga kuna migreenihoog jälle kallal, siis ei suutnud üle poole kausi süüa :( Lapsed sõid pannkooki moosiga ja kakaod ning teine kirsimahl ja pasta lihapallidega. Õhtul tegin munakastet suitsulihaga, peedi-mädarõikasalatit ja keedukartulit. Joogiks keefir. Väiksemale hautatud kanakints. Minu töö tänaseks tehtud, kobin magama. Ehk on homme ilusam päev :)

Zoozi tegemised

<< 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 >>