|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-08 21:17:26 |
Mariliis:
Ma ütlen talle edasi ;)
Ja mõtlen Su kiidusõnade peale, kui homme viimased brownied hommikukohvi kõrvale ära söön :D
Pille:
kui üks nendest ameeriklannadest juhtub olema linna parimate brownie'de küpsetaja, siis tema valmistatud pulmatorti õnnestus mul pulmakülalisena süüa paar nädalat tagasi. Ja see oli üks maitsvamaid torte, mida ma üldse kunagi söönud olen :)Täna varane lõunasöök koos kahe pealinnas elava ameeriklannaga Bonaparte Bistroos - üks singi-ürdipirukas ja piimakohv. Pärastlõunal sõin ühe ameeriklanna küpsetatud šokolaadikooki. |
|
Kiilike
Abikokk 2009-10-08 22:35:19 |
Meil oli õhtuks frikadellisupp, kodune leib ja magusaks pirnid mee,pähklite ja amaretoga.
|
|
Nipitiri
Abikokk 2009-10-09 10:14:25 |
Eile õhtuks lihtne ahjukana sidrunitega ning Iisraeli kuskuss (üsna meil müüdava sarnane, aga terad olid veidi suuremad ja ebaühtlasemad). | |
Aire1
Abikokk 2009-10-09 11:13:34 |
Eile õhtuks karbonaad sealihast ja juustu-seenepirukas. | |
Kirsike
Abikokk 2009-10-09 12:52:56 |
Meil oli kukeseene-suvikõrvitsa kaste, mõnedele makaronidega ja mõnedele kartulitega. Puberteedile meeldis kõige rohkem, mees ka kiitis heaks. | |
Silx
Abikokk 2009-10-09 12:57:29 |
Lillkapsas ja paar viilu kalkunisinki. Mehel sült. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Aurora
Abikokk 2009-10-09 13:01:11 |
Eile lõuna ajal väisasin Tartu uusimat toidukohta Tbilisit. Nagu nimesti näha, tegemist gruusia köögiga. Kuna lõunaaeg napiks jäi, siis võtsin ühe kiire hatšapuri. Oli maitsev. Õhtul sõin tatart ja natuke juustu. | |
Sandra
Abikokk 2009-10-09 14:42:44 |
Lõunaks sõin seeneseljankat ja peenleiba, maitses hea! | |
Nipitiri
Abikokk 2009-10-09 14:57:25 |
Aurora:
Sõin täna samuti esmakordselt seal, tagasi ilmselt ei lähe. Eelkõige seetõttu, et ei olnud maitsev. Valisime kolleegiga kahepeale söömiseks rohelised oad tomatiga ja (hatšapuri-laadse) lihapiruka, mille nimetuse olen kahjuks juba unustanud :( Kumbki polnud nii halb, et oleks pidanud järele jätma või tagasi saatma, aga ei saanud ka mingit maitseelamust. Piruka tainas oli toorevõitu. Teenindus tundus ükskõikne, raske oli ettekandjaga ruumi teisest servast silmsidet saavutada, et nt tellimissoovist märku anda. Kõhu sai täis, aga hinna ja kvaliteedi suhe jättis soovida.
Lisaks muidugi akendeta kunstmaterjalidega kaetud ruum, mille valgustus kõledavõitu muljet veelgi süvendas (istusin juhtumisi ka näoga seina poole, nii et kaunistused ei jäänud vaatevälja).
Ei tundu õiglane sellise muljega "Väljas söömise" all uut rubriiki avada, eriti kuna kõrva on jäänud ka vähem kriitilisi hinnanguid. Eile lõuna ajal väisasin Tartu uusimat toidukohta Tbilisit. [...] Oli maitsev. |
|
Teeleke
Abikokk 2009-10-09 19:59:11 |
Tasapisi juba jõuluainel, lõunaks olid täna verivorstid ja kana-pastasalat. | |
| << < 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 > >> | ||