Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Martiina
Abikokk
2009-10-08 10:21:12
Eilne õhtusöök kujunes omajagu mässamiseks. Põhimõtteliselt sai ahju pandud liha, porgand, sibul ja kartulid...ja siis rõõmsalt küpsema jäetud. Mingi aja pärast, kui kööki läksin, avastasin, et ahi (koos pliidiga) on omadega läbi läinud :D (noh, eks see pliidike oli vana ka juba)..aga söök oli ju pooleli.. lõpuks sai siis liha edasi küpsetatud priimuse peal (õnneks selliseid asju leidub kodus, kui mees kaitseliitlane on ) :D ja pärast pikka mässamist sai siis söök kuidagimoodi söödavaks ka. Seega oli põnev õhtu...kuigi masendav ka.
Kodukanake
Abikokk
2009-10-08 14:19:36
Eile ma süüa ei teinud, käisin hoopis trennis ja mehed ajasid omavahel köögiasju kodus. Ja millegi pärast ei viitsi täna ka teha. Juba pikemat aega on mingi täielik kokatujutus kallal. Võiks juba üle minna.
Kärt
Abikokk
2009-10-08 14:26:34
Eilne õhtusöök oli väga jõuluhõnguline - piparkoogimaitselised verivorstid (kardemoniga ilmselt), klassikaline kõrvitsasalat ja õlles hautatud hapukapsad. Küpsetasin sõbrannale veel 2 suurt soolast kringlit. Täna saan neid teha lausa neli :P

Kahekesi Kalamaja köögis

Silx
Abikokk
2009-10-08 15:21:01
Adonay:
Eilne õhtusöök oli väga jõuluhõnguline - piparkoogimaitselised verivorstid (kardemoniga ilmselt), klassikaline kõrvitsasalat ja õlles hautatud hapukapsad. Küpsetasin sõbrannale veel 2 suurt soolast kringlit. Täna saan neid teha lausa neli :P
Mul on ka viimasel ajal väiksestviisi jõulumõtted pähe tulnud. Peaks vist ka miskit valmistama. :)

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Kätrin
Abikokk
2009-10-08 15:23:31
Adonay:
Kuidas need vorstid maitsesid? Oled ka neid poes piilunud, aga osta pole julgenud.

Kätrini kokkamispäevik

Kärt
Abikokk
2009-10-08 15:31:20
K2trin:
Adonay:
Kuidas need vorstid maitsesid? Oled ka neid poes piilunud, aga osta pole julgenud.
Ausalt öeldes polnud midagi erilist. Olid liiga kuivad, kuigi valmistasin need hapukapsa peal hautades, teist korda ei ostaks. Ärge te ostke esimest kordagi :P

Kahekesi Kalamaja köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-10-08 19:03:45
Silx:
Adonay:
Mul on ka viimasel ajal väiksestviisi jõulumõtted pähe tulnud. Peaks vist ka miskit valmistama. :)
Ma pole julgenud seda veel iitsatada, aga ma olen (kulinaarses mõttes) jõuluks juba täitsa valmis :D :D :O No ei saa korraliku kokkamise lainele veel. Täna varane lõunasöök koos kahe pealinnas elava ameeriklannaga Bonaparte Bistroos - üks singi-ürdipirukas ja piimakohv. Pärastlõunal sõin ühe ameeriklanna küpsetatud šokolaadikooki. Ja nüüd õhtul tütre kõrvalt paar keedetud spargelkapsaõisikut :) Leivataina panin ka just hakkama, homme küpsetan.. PS Tütreke hakkas täna roomama :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Seenekas
Abikokk
2009-10-08 19:14:08
Tundub, et igasuguste toidu tootmise ja müümisega seotud ettevõtete turundusjuhtidel ja tootjate tootearendusjuhtidel oleks üsna kasulik siin lugeda, mis arvavad veidi rohkem kui lihtsalt eluspüsimiseks toidust huvitatud inimesed. Kui see neid muidugi huvitab, tihti tehakse mingeid suht suvalisi kümmet kuni viitsadat suvalist inimest hõlmavaid uurimusi, kellest sugugi kõik pole küsimuse all olevaga kursis. Jälle teemaväline, aga ma isiklikult olen küll rõõmus, et siin tooteid kommenteeritakse, kõike ei jõuaks ju avastada, seda enam, et poodide keskel ei asu. Mul pole ühtegi kena ja uhket toidunimetust a la prantsusekeelne vms. ette näidata, tavaline kartulipuder juba teist korda viimase aja jooksul peekoni ja lehterkukeseene kastmega, salatiks kurgid-tomatid. Neid on nüüd viimaseid kasvuhoonest, pottides olevad tomatid tõstsin tuppa, sealt saab veel mõnda aega hästi maitsvaid vilju. Magusaks sõime mandleid ja šokolaadi.
Tullia
Abikokk
2009-10-08 20:20:29
Õhtuks sõime kreemist kanasuppi kurkumiga ja kõrvale võtsime kodus tehtud leiba.

Tullia jutukesed

Mari-Liis
Abikokk
2009-10-08 21:12:12
Pille:
Täna varane lõunasöök koos kahe pealinnas elava ameeriklannaga Bonaparte Bistroos - üks singi-ürdipirukas ja piimakohv. Pärastlõunal sõin ühe ameeriklanna küpsetatud šokolaadikooki.
kui üks nendest ameeriklannadest juhtub olema linna parimate brownie'de küpsetaja, siis tema valmistatud pulmatorti õnnestus mul pulmakülalisena süüa paar nädalat tagasi. Ja see oli üks maitsvamaid torte, mida ma üldse kunagi söönud olen :) Meil oli täna riisiroog kanaga, maitseks soja- ja tšillikaste. Magusaks ploomikook.

Siit nurgast ja sealt nurgast

<< 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 >>