Zoozi
Abikokk 2009-10-09 20:33:53 |
Tallekints punaveini ja viigimarjadega, juurde kartulipuder. Väga, väga maitsev sai. Mees sõi kõik üksi ära, sain ainult tüki maitsta :P
Magustoitu ei teinud. Maitsesime uut shokolaadi - vaarika-balsamicoga.
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-09 20:34:50 |
Zoozi:
No on alles suure isuga mees Sul, Zoozi! :D
Pidin täna sõbrannadega ja pisitütrega Rakvere spaasse minema kaheks päevaks, aga viimasel hetkel otsustasin koju jääda. Lohutuseks küpsetasin kaks imemaitsvat leivapätsi (ühe suitsusingiga, teise pähklite-jõhvikatega) ning Namaste datlileiva, lisaks tegin guljašši, mida sõin keedetud lillkapsaga.
Tallekints punaveini ja viigimarjadega, juurde kartulipuder. Väga, väga maitsev sai. Mees sõi kõik üksi ära, sain ainult tüki maitsta :P |
|
Seenekas
Abikokk 2009-10-09 20:57:45 |
Pille, milline on Sinu guljašš? Mul on kogemused Itaalias mu sõpradel külas olnud ungarlaste valmistatuga, mis oli küll väga maitsev, ainult ma ei mõistnud, miks kümnele inimesele sellise toidu valmistamine pool päeva võtab. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-09 21:02:28 |
Seenekas:
Üldiselt selline ja hautan ka 2-3 tundi.
Aga täna tegin sohki - pea valutas ja nõrk oli olla, seepärast..
Pille, milline on Sinu guljašš? Mul on kogemused Itaalias mu sõpradel külas olnud ungarlaste valmistatuga, mis oli küll väga maitsev, ainult ma ei mõistnud, miks kümnele inimesele sellise toidu valmistamine pool päeva võtab. |
|
Sandra
Abikokk 2009-10-09 21:45:51 |
Tegin friikaid ja seenešnitsleid. | |
Zoozi
Abikokk 2009-10-09 21:49:31 |
Pille:
Ta mul päeval lõunat ei söö. Hoiab ruumi õhtusöögiks. Ja ta on ka pea 2meetrine. Nii et.... :)
Aga hea isuga oleme me mõlemad :D
Zoozi:
No on alles suure isuga mees Sul, Zoozi! :DTallekints punaveini ja viigimarjadega, juurde kartulipuder. Väga, väga maitsev sai. Mees sõi kõik üksi ära, sain ainult tüki maitsta :P |
|
Silx
Abikokk 2009-10-09 21:53:35 |
Ahjulõhe ja hunnik porgandisalatit. Magusaks tükk hästi õhukesel muretaignapõhjal olevat õunakooki. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Mari-Liis
Abikokk 2009-10-09 22:52:52 |
Meil olid täna sõbrad külas. Sõime kõrvitsapüreesuppi, punases veinis hautatud metskitseliha ahjus küpsetatud juurviljadega ja pohlakattega prantsuse šokolaadikooki vaniljekastmega. Laual oli veel veinimarinaadis kollakaid kukeseeni, ciabatta ja rukola-kirsstomati salat seedermänniseemnete ja parmesanilaastudega.
|
|
Kirsike
Abikokk 2009-10-09 23:21:38 |
Itaalia-pärane oasupp, ubade segu tõin reisilt kaasa :) Väga maitsev oli, külalised tulid ja tahtsid ka proovida ja mõne hetkega oli kõik otsas :) Magusaks crema catalana. Ciabattasid tegin ja kaks õunakooki homseks, aga mees sõi ühe "salaja" ära :D Tegin ühe karaski homseks asemele. | |
Nipitiri
Abikokk 2009-10-10 14:05:21 |
Eile oli õhtusöögiks klassikaline ahjupraad kamaraga sealihast hapukapsaste ja keedukartuliga. Kasutasin restiga ahjuvormi. Panin turult ostetud lisanditeta hapukapsad, ühe viiludeks lõigatud antonovka ja pool pudelit Saku Tumedat ahjuvormi ja nende kohale restiga soola ja piraga maitsestatud sealihakäntsaka, ruuduliseks lõigatud kamar ülespoole. Tagantjärgi targana oleks õlle asemel pidanud õunamahla kasutama. Tuli väga hea. | |
| << < 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 > >> | ||