Zoozi
Abikokk 2009-09-18 21:54:17 |
Õhtul viigiamrjapirukas Parma singiga. mmmm.....kui maitsev see oli :P
Magusaks ploomi-juustukook. Ei kannatanud homseni oodata. Kook oli natuke soe veel, aga maitses hea. Meeldis, et ei olnud nii magus.
|
|
Nipitiri
Abikokk 2009-09-19 13:26:07 |
Eilne õhtusöök üle hulga aja ebaõnnestus. Mingil põhjusel olin ära märkinud selle retsepti. Tulemus oli selline, et ainult tühja kõhu tõttu ja respektist kasutatud tooraine vastu lõpetasin portsjoni. | |
Ullike
Abikokk 2009-09-19 16:22:31 |
Eile tuli tütar koju, sel puhul õhusöök tema lemmikute nimekrijast. Hakkliha-kõrvitsa pikkpoiss, kartul, munakaste. Kõrvale (kes mida) kodujuustu ja tomati-sibulamöks balsamiga. Magusaks kohupiima-rosinastruudel ja klaas piima (struudel polnud kahjuks minu tehtud, vaid külmutatud - anti poes poole hinnaga. hinnang: kui peaks täishinnaga ostama, siis ei ostakski).
Aga pikkpoiss7kaste/möks olid super! Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Kairit
Abikokk 2009-09-19 18:41:34 |
Nädalavahetuseti on meil kombeks nii, et köögitoimkonnas on mees. Täna valmistas ta meile suitsukontidega koos keedetud kartuleid, porgandeid ja lillkapsast. Väga maitsev! | |
Sandra
Abikokk 2009-09-19 21:04:27 |
Õhtusöögiks vürtsikas kreemine läätsepüreesupp nuudlitega ning röstleivad hõrgu seenepasteediga. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-09-19 21:18:20 |
Täna ise süüa ei teinudki. Päeval olime pikalt linnas ja sõime lõunat Rotermanni keskuses olevas Platz-nimelises söögikohas. Koht tundus väga sümpaatne ja õdus - kujutan ette, et seal võib hämaral talveõhtul jube mõnus sõbrannadega jututada ja veini juua. Söögiks võtsime lõhe carpaccio (Kristjan) ja ravioolid (mina), magusaks majakoogi ning joogiks kohvi ning apelsinimahla. Söök oli selline enam-vähem, ei jätnud sel korral kustumatut elamust. Õhtul käisime sõbra sünnipäeval Pirital asuvas Pärli restoran-lounges. Vaade oli sealt küll imekaunis! Mina proovisin üht-teist nende külmlauast, siis tulin lapsega koju ära. Ilmselt oleks seal hiljem ka midagi hääd ja magusat pakutud, aga ju pean ise homme kooki küpsetama :P | |
Seenekas
Abikokk 2009-09-19 21:30:55 |
Meil õhtusöök toimus just nüüd, mis on ilmselgelt liiga hilja. Verikäkk, praetud sibulasektotid, millele lisasin laste poolt koplist toodud puravikupoolikuid. Natuke hapukoort peale ja küll oli hea. Keedetud riisi ja tomatisalatit lisaks. Magusaks kohupiim moosiga. | |
Kiilike
Abikokk 2009-09-19 22:03:03 |
Üldse mitte tervislik õhtusöök aga laste soovil - friikartulid erinevate kastmetega. Magusaks ploomidega krõbedik portsjonvormides koos jäätisega.
|
|
Dagris
Abikokk 2009-09-19 22:24:59 |
Kuna ilmad külmad ja meil siin ollakse haiged, siis tegin õhtuks suppi - tomatisupp kanafilee, türgi ubade ja paari peotäie makaronidega. Oli väga maitsev :) | |
Trehvi
Kokaõpilane 2009-09-19 23:08:54 |
Minu esimene NAMI-NAMI retsepti järgi tehtud toit oli Kreeka suvikõrvitsavorm mis loomulikult maitses imeliselt :D Siin on siis lõpptulemus..
ja nii kuidas see lihapallide ja ahjutomatitega välja nägi
|
|
| << < 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 > >> | ||