|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-09-13 07:48:08 |
Lõunaks sõin Viimsi taluturult ostetud ploome ning paar viilu endaküpsetatud rukkileiba. Käisime sõpradel külas Scrabbe't mängimas. Lauamängu kõrvale pakuti esmalt arbuusi-fetajuustusuupisteid, siis väga mõnusaid ahjus küpsetatud ja täidetud suvikõrvitsaid (täidises lillkapsas, porgand, lõhe, sinihallitusjuust). Magusaks olid Fazeri piparmündikompvekid ning kihiline ingveri-aprikoosidessert kaeraküpsistega. | |
|
Martiina Abikokk 2009-09-13 09:42:03 |
Algava haiguse kiuste olen viimasel ajal palju toimetanud. Mitu korda on saanud metsas käidud, kas siis seenel või marjul, eile sai vanemate juures pirnimahla tehtud, mis sel aastal mõnusalt magus, mitte nagu paar aastat tagasi võimatult lääge. Seega head pirnimahla viimasel ajal palju joodud. Üleeile oli põhisöögiks lõkke ääres küpsetatud lõhe (nagu peremees seda kutsus "lõõmutet lõhe"), mis maitses ülihästi. Eile maal vanemate juures söögiks kana-klimbisupp, magustoiduks kohupiimakreem maasika-toormoosiga. Loomulikult sai ära söödud ka suurem hulk ploome-pirne. Metsast saadud puravikud on purki pandud, täna ootab ees alõtšamoos ja kreekidest midagi...aga enesetunne on juba nii kehvaks läinud, et ei tea, kuidas see õnnestub. | |
Kairit
Abikokk 2009-09-13 16:51:16 |
Mees lubas tänaseks teha mesiseid tšillikrevette mina tegin omaltpoolt õuna-kohupiimakooki. | |
Kirsike
Abikokk 2009-09-13 17:36:15 |
Fetalõhe, kõrvale tegin kartulit ja tomati-basiilikusalatit. Fetalõhe minu joks ei olnud midagi erilist, aga samas ka mitte midagi halba ei saa öelda, aga mehele meeldis väga! Spetsiaalselt retsepti ei kordaks, aga kui kõik komponendid on kodus olemas, siis võiks teinekordki teha. Magusaks hakkan õunastruudlit tegema, kõrvale jäätis või vahukoor. | |
Zoozi
Abikokk 2009-09-13 21:38:05 |
Vägev õhtusöök Pirosmanis :P | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-09-13 21:45:57 |
Zoozi:
Ma loodan, et Sa muljetad Pirosmani-teemas lähemalt, kui võimalus tekib :)
Lõunasöögist olen juba siin kirjutanud - niipea kahjuks sinna Mademoiselle kohvikusse tagasi ei kutsu. :(
Õhtul kodus kerge eine, abiks käisid kaks sõpra kõrvaltänavalt. Eelroaks viigimarjad Serrano singi, kitsejuustu ja tüümianiga, põhiroaks röstitud sibula ja sinihallitusjuustu pirukas. Joogiks valge sakslane ning arooniamorss.
Vägev õhtusöök Pirosmanis :P
|
|
Mari-Liis
Abikokk 2009-09-13 22:44:53 |
Täna oli kalapäev :). Lõunaks rukkijahuga paneeritud praetud räimed
Õhtul rukkileib suitsutursasalatiga (suitsutursk, majonees, till)
|
|
Dagris
Abikokk 2009-09-13 23:54:23 |
Sõime makaronirooga tomatisalati ja esimese enda tehtud rukkileivaga.
|
|
|
Martiina Abikokk 2009-09-14 09:12:27 |
Õhtuks magushapus kastmes kana nuudlitega. Magustoiduks kaneelisai ning samal põhimõttel tehtud kohupiimasai. Mõlemad maitsesid väga head! (pildi peal on nad veidi lössis, sest ma ei olnud väga kannatlik ja ei lasnud neil jahtuda korralikult :D )
![]() |
|
Cracilis
Abikokk 2009-09-14 15:42:49 |
Eile sai mehe suureks rõõmuks tehtud lasanjet peekoniga. Täna ei teagi, mis saab, remont on pooleli, loodetavasti jõuab toa ikka täna ära tapeetida. | |
| << < 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 > >> | ||