Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Zoozi
Abikokk
2009-09-10 21:55:14
Õhtuks suvikõrvitsa-hakklihakaste pastaga. Maitses kõigile.

Zoozi tegemised

Kiilike
Abikokk
2009-09-10 22:51:54
Spagetid bolognese kastmega ja oliividega foccaccia. Hea oli ja läheb väikeste muudatustega uuesti tegemisele.

kiilikese köögikatsetused

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-09-11 09:39:05
Pille:
Kuna minuni jõudis kuus maisiteratoidul olnud Prantsuse noorkukekest, siis käisid head sõbrad täna külas ja aitasid neid süüa. Roog oli lihtne - soola-pipraga maitsestatud kukekesed pruunistasin pannil, siis panin haudepotti koos röstitud šalottide, purustatud küüslaugu ja pudelitäie kuiva vermutiga. Hautasin pehmeks. Enne ja kõrvale pakkusin iseküpsetatud leiba (maitsev, nagu alati :)), ürdimääret, rosmariini-apelsiniporgandeid. Magusaks tõi sõbranna Kristiina kaasa maitsva ploomi-kohupiimakoogi, lisandiks vanillijäätis.
Eilse õhtusöögi pildid ka:

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zoozi
Abikokk
2009-09-11 09:51:02
Pille:
... kohe kahju, et neid maisikukekesi sagedamini ei saa :(
Ma olen maisikana Stockmannis müügil näinud. Pole ise veel proovinud, aga nüüd kindlasti proovin, ajasid isu peale, Pille :)

Zoozi tegemised

Kodukanake
Abikokk
2009-09-11 13:37:22
Sõime eile õhtusöögiks üleeilse lihapallikastme spagettidega Nigella retsepti järgi. Seda oli lihtne teha ja sai hea suure koguse, küllap hakkan teda üsna tihti kordama. Magustoiduks värskelt maalt linna jõudnud õuntega saiavorm. Seal kasutasin ära pooliku kookospiima, aga pärast küpsetamist ei olnud absoluutselt mitte mingit kookose maitset tunda, keegi peale minu ei teagi, et see seal sees oli.
Netcat
Abikokk
2009-09-11 14:08:33
Panin tähele, et kui hommikusöögi juurde kõik alati kirjutavad, mida nad jõid, siis õhtusöögi puhul mitte kunagi. Kas ei joodagi midagi toidu kõrvale?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Tziiki
Abikokk
2009-09-11 16:07:43
Netcat:
Panin tähele, et kui hommikusöögi juurde kõik alati kirjutavad, mida nad jõid, siis õhtusöögi puhul mitte kunagi. Kas ei joodagi midagi toidu kõrvale?
eks ikka juuakse :) aga ehk asi selles, et hommikune kohv tundub kui osa söögist...mõni inimene ju hommikusöögiks ainult kohvi joobki... vastan siis esimesena...olen tõeline piimavasikas, aga püüan end vähegi taltsutada ja juua toidu kõrvale vett...siiski mõned asjad nagu puder ja pannkoogid nõuavad enda kõrvale piima :p keefirit joon harva-kui tuleb isu...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Sandra
Abikokk
2009-09-11 16:34:16
Lõunaks mõnusad kollased keedukartulid ning mahlane ja kreemine puravikupraad värske selleriga.

Taimetoit.ee - 100% taimne

Kätrin
Abikokk
2009-09-11 17:56:53
Netcat:
Aga mina tõesti toidu kõrvale ei joo. Kui hommikul kohvi ei joo, siis ka hommikusöök ilma joogita. Vedeliku tarbimine käib mul toidust eraldi. Kui vahel klaas veini välja arvata :)

Kätrini kokkamispäevik

Mari-Liis
Abikokk
2009-09-11 18:10:55
Netcat:
mina joon küll õhtusöögi kõrvale :) Peaaegu alati vett. Muidu veini ka klaasikese, aga praegu veel eriti ei saa, toidan titte.

Siit nurgast ja sealt nurgast

<< 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 >>