Seenekas
Abikokk 2009-09-07 10:31:45 |
Eilne hiline lõuna oli praetud lestast. Juurde tomati-sibulasalat koorekastmega. Magusaks beseed. | |
Berit
Abikokk 2009-09-07 17:15:17 |
Täna lõunaks üks kuldrenett ja suur greip. Siiski tahtis kõht pärast 45min. tundi veel süüa. Poodi ei viitsinud minna, läksin ostsin kooli sööklast ühe singi-munatäidisega saiakese (ainuke soolane). Jube !!! Selline kohutav margariinise lehttaigna rasvane maitse kriipis ka pärast nätsu närimist suulage. Sellist viga ma enam ei tee :( | |
|
Martiina Abikokk 2009-09-07 20:02:06 |
Õhtuks lasanje ja õunakook vanillikastmega (seekord poe omaga, sest polnud aega ise teha) Igaljuhul, maitses hea. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-09-07 21:03:21 |
Lõunaks ahjuvõileib viimase Bologna kastme portsuga. Õhtusöögiks rohelised aedoad Maroko moodi, magusaks kaneeline rosinakeeks. (Pildid homme) | |
Kätrin
Abikokk 2009-09-07 21:33:22 |
Lõunaks sushi SushiCafest. Õhtusöögiks oma kasvuhoone kurgid ja letšo supp- kõik, mis purkidesse ei mahtunud ja natukene puljongit lisaks. Hea ja kerge. Magustoiduks kirsi-tarretis. | |
Zoozi
Abikokk 2009-09-07 21:47:18 |
Lõunaks metsaseenesupp, kirsimahl. Õhtuks kabatshokk ahjus küpsetatud tomati, basiiliku ja mozzarellaga. Lastele kartulipuder kookospiimaga ja kalkunihakklihakotletid, kurgisalat. Magusaks Pajumäe sidrunikohupiimakreem. Mõned õunad. | |
Kodukanake
Abikokk 2009-09-08 08:35:52 |
Eile tegin juba peaaegu valmis kukeseentega pastakastme, aga kuna metsast oli korvi sattunud ka muid seeni, lisasin neid kupatamise järel. Pärast sirvisin Postimeest ja selgus, et kaseriisikas oleks tulnud ka läbi kupatada. Mina olin ta aga toorelt läbi praadinud. Nii kahju oli kogu seda pannitäit ära visata! Õnneks olen nüüd säästuprogrammi järgi nädalaks toidud valmis ostnud ja polnud mure võtta külmukast kanakoivad ja juurviljad, need kergelt läbi praadida ja ahju visata. | |
Silx
Abikokk 2009-09-08 08:53:10 |
Lõuna oli kohalikus söögiurkas..
Õhtuks oli karrikana, linaseemnetega pannilillkapsanupsud ja piprašampinjonid.
Magusaks nektariin ja natukene pähkleid. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-09-08 09:20:28 |
Kodukanake:
Nami-nami kokandussõnastikus on ka kaseriisikast juttu - sealgi kirjas, et kindlasti tuleb see kena seeneke kupatada, sest muidu mürgine..
Kurb muidugi, et Sa kastme ära pidid viskama..
Eile tegin juba peaaegu valmis kukeseentega pastakastme, aga kuna metsast oli korvi sattunud ka muid seeni, lisasin neid kupatamise järel. Pärast sirvisin Postimeest ja selgus, et kaseriisikas oleks tulnud ka läbi kupatada. Mina olin ta aga toorelt läbi praadinud. Nii kahju oli kogu seda pannitäit ära visata! |
|
Kodukanake
Abikokk 2009-09-08 10:23:10 |
Pille:
Nojah, ma ajasin ta kuuseriisikaga segamini. Polnudki märganud, et Nami-namis nii tore piltidega seenesõnastik on. Järgmine kord kontrollin enne praadimist :). Kodukanake:
Nami-nami kokandussõnastikus on ka kaseriisikast juttu - sealgi kirjas, et kindlasti tuleb see kena seeneke kupatada, sest muidu mürgine..
Kurb muidugi, et Sa kastme ära pidid viskama..Eile tegin juba peaaegu valmis kukeseentega pastakastme, aga kuna metsast oli korvi sattunud ka muid seeni, lisasin neid kupatamise järel. Pärast sirvisin Postimeest ja selgus, et kaseriisikas oleks tulnud ka läbi kupatada. Mina olin ta aga toorelt läbi praadinud. Nii kahju oli kogu seda pannitäit ära visata! |
|
| << < 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 > >> | ||