Kätrin
Abikokk 2009-09-01 21:40:13 |
Eelroaks peedi carpaccio. Pearoaks peedisalat, juurviljakotletid ja hakklihakaste. Magusaks Cafe Anglaisi shokolaadirull. Esimesed kaks tegin ise ja magustoidu ostsin Kaubamaja toiduosakonnast Marinieri kook- ja tuli välja, et see on Anglaisi geniaalne shokolaadirull. Oli täitsa hea, ainult vahukoor oli minu jaoks liiga kõvaks vahustatud seal vahel. | |
Tullia
Abikokk 2009-09-01 21:48:45 |
Praadisin endale õhtusöögiks suvikõrvitsaviile. Ülejäänud perele soojendasin eilseid jääke :)
|
|
Reglisse
Abikokk 2009-09-01 23:04:22 |
L?unaks olid aurutatud brokkoli, porgand, herned suitsutatud tofuga linaseemnete ja natukese tr?hvli?liga. Magusaks tumedad viigimarjad. Öhtuks Nigella sidrunipasta. L?heb kindlasti kordamisele. Koore asendasin sojakreemiga ja lisasin ka natuke k??slauku. Magusaks tume belgia shokolaad 72% milles kuivatatud mustikad. Yumm, aprikoose ja teed | |
Mari-Liis
Abikokk 2009-09-01 23:12:57 |
Päeval küpsetasin suvikõrvitsa-kukeseenepiruka.
Tänase tähtsa päeva puhul (meil kaks kooliminejat) käisime õhtul Controventos perega. Mina sõin
carpacciot ja tortellonisid ricotta ja spinatiga või-salveikastmes (väga-väga maitsev roog). Mees sõi ka carpacciot ja vasikaliha medaljone rooma moodi. Lapsed sõid pitsat, magustoiduks kuuma šokolaadi. Tita sõi ciabattapurukesi :)
|
|
Zoozi
Abikokk 2009-09-02 00:50:15 |
Lõunaks sõin kiiruga, isegi soojaks polnud aega teha, viimase pisikese kausitäie kruubi-seene "risotot". Oli külmalt ka hea.
Õhtul tähistasime 1.koolipäeva. Kaks sõbrannat oli ka oma peredaga külas. Sõime tagliatellesid peedipestoga. Mulle ikka väga maitseb see. Ka külalisele :)
Magusaks oli lastele isa tehtud küpsisetort. mis hingati hetkega sisse ja pilti ei jõudnudki teha. Täiskasvanutele ploomi-mandlikook. Pälvis hästi palju kiidusõnu. Tõesti oli üks parimaid ploomikooke, mida olen teinud.
|
|
Kodukanake
Abikokk 2009-09-02 09:21:40 |
Eile pärast kooliaasta avaaktuselt tulekut sõime pojaga kodus suppi, praeleiba ja salatit. Õhtul oli aga nii kiire, et päris süüa teha ei jõudnudki. Kõigi raamatute ja vihikute paberdamise vahele kugistasime ühe Rimi pitsa ja poetordi. | |
Kirsike
Abikokk 2009-09-02 09:47:31 |
Päeval käisime keskmise koolilapse ja tema sõbrannaga jäätist-kooki söömas, minu töökoha lähedal Reval Cafes. Kõige vanemaga käisime suve lõppu tähistamas üleeile lõuna ajal. Nii et tähtsat päeva, kogu pere koos, ei tähistanudki :O Õhtul oli mehe kord süüa teha, keedukartulid ahjus küpsetatud kanakoibadega, mille peal oli lillkapsa-sibula-paprika kate. Maitses väga hea. | |
Aurora
Abikokk 2009-09-02 13:04:28 |
Šnitsel marinaadis, kõrvale keedukartul ja tomat. Magusaks sinihallitusjuustu-pirnikook. | |
Kätrin
Abikokk 2009-09-02 13:37:31 |
Lõunaks pasta bolognese, kuhu lisasin ka Kirsikese käest saadud suvikõrvitsaid. On väga head. Aitäh! :) | |
Zoozi
Abikokk 2009-09-02 18:46:51 |
Lõunatasin Bonaparte bistroos, kus sõin kaalika-maisipüreesuppi. Oli väga maitsev.
Õhtu peateemaks oli kurk - kuum kurgisupp ja magusaks magus kurgikook. Mees kiitis suppi väga. Mulle jällegi maitses kook. Ühesõnaga mõlemad olid maitsvad.
|
|
| << < 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 > >> | ||