|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-09-11 20:10:59 |
Tziiki:
Just :)
Meie käisime täna minu isapoolse vanaema 88. sünnipäeval. Tädi oli teinud maitsva sealihahautise, imemaitsvaid hapukapsaid (kapsaid hapendab tädimees ise; oi, kui maitsev oli peale pikka pausi), kartuleid. Kartulisalatit :)
Magusaks oli vanatädi toodud tort ("Kiusatus"?), Priisle poest tellitud väga maitsev kringel ning kaks minu õunakooki - Mõisaproua õunakook (mulle väga ei meeldinud) ja õuna-toskakook (maitses väga; retsepti lisan homme.)
Netcat:
eks ikka juuakse :)
aga ehk asi selles, et hommikune kohv tundub kui osa söögist...mõni inimene ju hommikusöögiks ainult kohvi joobki...Panin tähele, et kui hommikusöögi juurde kõik alati kirjutavad, mida nad jõid, siis õhtusöögi puhul mitte kunagi. Kas ei joodagi midagi toidu kõrvale? |
|
Seenekas
Abikokk 2009-09-11 20:52:39 |
Makaroni-juustu-tomatisalat, seene-suvikõrvitsakotletid. Magusaks moosisaiad. Sidrunitee. | |
Teeleke
Abikokk 2009-09-11 21:04:18 |
Lõunaks sõin aedube kukeseentega (retsepti sain Thredahlia blogist), õhtusöögiks tomatisupp riivitud juustuga. Mõlemal korral kõrvale must leib nagu ikka :) | |
Kirsike
Abikokk 2009-09-11 22:09:45 |
Juustus paneeritud valge kala kartuliga ja tomatisalatiga. Magusaks tegin kohupiima-õunakooki. Kook oli hea, aga kujutan ette, et hapude marjadega oleks veel parem olnud. Minu koogisõbrast vend arvas, et väheke kuiv oli. | |
Ragne
Abikokk 2009-09-11 23:03:44 |
Lõunaks tegin sellist head vanakooli kartulivormi, ammu oli juba isu. Hommikul külastasin turgu ja sealt ostsin tohutult häid lihatomateid, sordi nimeks oli Belle (läksin selleks spetsiaalselt turule tagasi, et nime teada saada). Nii, et muud ei jäänudki üle, kui et tegin õhtuks vägeva portsjoni tomati-mozzarella salatit. | |
Zoozi
Abikokk 2009-09-12 09:26:57 |
Eile õhtuks kala Juci blogist. Väga maitsev! Kasutasin pangakala.
Magusaks Krakovi kook. Mul kate ei tulnud küll nii krõbe kui mäletan sel koogil olevat, aga maitse oli küll sarnane. Vahele panin tikri-apelsinimoosi. Põhja pidin ka natuke timmima, kuna antud rasvakogusega ma küll tainast ei saanud, ainult puru. Lisasin natuke võid ja paar sl vett juurde. Muidu oli aga igati rammus ja maitsev kook :)
|
|
Kirsike
Abikokk 2009-09-12 19:04:41 |
Ahjulõhe sidruni ja tilliga, keedukartul, tartarkaste. Magusat ei ole, aga Zoosi tehtud Krakovi kook ajas praegu isu peale, äkki võtangi tegemise ette, kuigi plaanisin täna magusaga piiri pidada :D | |
Zoozi
Abikokk 2009-09-12 19:57:22 |
Netcat:
Mina tavaliselt ei joo õhtusöögi juurde. Vahest harva kas piima või hapupiima. Mehed joovad alati kas piima või morssi/mahla.
Teed joon aga iga õhtu. Sinna juurde siis tavaliselt midagi magusat ka :)
Lõuna jätsin vahele.
Õhtuks praetud kalkuniliha Maroko moodi, juurde kuskuss. Väga maitsev. Mees käis veel hiljem mainimas, et ikka väga hea oli :)
Tee juurde Tojaka tort. Maitsev ja lihtne tort. Suurem poiss nokkis pealt marjad ära, aga muidu meeldis ka talle.
Panin tähele, et kui hommikusöögi juurde kõik alati kirjutavad, mida nad jõid, siis õhtusöögi puhul mitte kunagi. Kas ei joodagi midagi toidu kõrvale?
Nüüd ootan millal leivad valmis saavad, siis võtan viilu leiba ka :P
|
|
Kiilike
Abikokk 2009-09-12 20:36:22 |
Lõunaks ahjulõhe keedukartuliga ja tzatziki , magusaks selveri jõhvikakook(liiga kuntsliku maitsega), kohupiima - riisikattega ploomikooki veidi ning morss ja kohvi.
Õhtuks peale sauna tatrasalat, grillvorsti,ahjuõunad jäätisega, joogiks vett, kirsisiirupiga morssi.
vahepalaks ja lihtsalt niisama sai nokitud veel viinamarju aiast :
|
|
Tziiki
Abikokk 2009-09-12 22:32:01 |
minu tänase päeva saab kokku võtta sõnadega kartulivõtt ja vanaema pannkoogid...nüüd on selg haige, väsimus suur ja kõht üleliia täis :O As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
| << < 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 > >> | ||