Zoozi
Abikokk 2009-09-20 22:09:02 |
Pille:
Mina sõin koos kestaga, ei olnud kõva.
k2q:
Oleneb :) Kui tegin viigimarjasalatit, siis kesta ei söönud. Ei teagi miks :) Aga täna oli õhtusöögiks viigimarjadega vormiroog (clafoutis) ja seal sõin küll viljad koos kestaga ära. Praegu on müügil sellised suuremad ja pehmema koorega Türgist pärit viigmarjad, nende kest on täitsa söödav..
Mõned sordid on vist kõvema kestaga, neid võib teisiti süüa.Ostsin ka esimest korda viigimarju. Kas neil süüakse ainult sisu või kest ka? Pille:
Tundub tõesti midagi väga head olevat. Ei jõua retsepti ära oodata.....:)
Eile süüa ei teinud. Käisime hommikul sõbranna lapse sünnipäeval. Sealt läksime teise sõbranna suvilasse ja õhtul veel esimese sõbranna juurde sünnipäevapeo jääke sööma :)
Täna meesperele kartulipuder ahjulihaga.
Õhtuks viigimarjade ja kitsejuustuga clafoutis. Küll oli hea :P
Emale ja endale tegin viigimarja-tšilli tagliatelle't.
|
|
k2q
Kokaõpilane 2009-09-20 22:48:09 |
Minu omadel oli ka kest päris hea maitsega ja pehme aga polnud kindel kas neid ikka süüakse.Nüüd tean ja homme ostan uued. | |
Cracilis
Abikokk 2009-09-21 09:24:47 |
Üleeile sai tehtud koorest kanapastat, mis on mu mehe absoluutne firmaroog ja millest võib end lausa lõhki süüa. Eile aga sai pannkooke Merevaigu-suitsukana täidisega. Isetehtult on ikka kõige paremad. :) | |
Silx
Abikokk 2009-09-21 10:16:22 |
Lõuna eile oli maal tööd tehes meestel tops jogurtit ja kohv. Mul paar kumkvaati, kild šokolaadi ja kohv.
Õhtuks rabelesin valmis kapsa-hakkliha hautise, tomatisalati ja magusaks ricottakreemi kaneelise õunamoosiga. :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Kairit
Abikokk 2009-09-21 10:35:33 |
Eile õhtul oli köök mehe valduses ja valmisid hõrgud kala-basiilikuampsud, mida sõime värske salatiga. Pilt ja retsept siin. | |
Aurora
Abikokk 2009-09-21 11:02:19 |
Mulgipuder ja müslikatte all küpsetatud ploomid paksu jogurtiga | |
Sandra
Abikokk 2009-09-21 12:42:17 |
Tegin lõunaks endale ja kallimale täistera tortillasid kreemise seene-sibula-tomati täidisega. Nii maitsev ja üllatavalt toitev. | |
Kairit
Abikokk 2009-09-21 18:33:01 |
Õhtuks olid eilsed kala-basiilikusuupisted kartuliga. Magusaks tegin õunavormi. | |
Zoozi
Abikokk 2009-09-21 19:31:20 |
Lõunat sõin Bonaparte bistroos. Võtsin kartulipüreesupi kukeseentega, caffe latte. Õhtuks sõid mehed eilset ahjuliha praekartulitega. Endale tegin püreesupi suvikõrvitsast, porgandist ja brokolist. Lisasin ka natuke suitsujuustu. Magusaks ploomid, õunad ja arbuus. | |
Ullike
Abikokk 2009-09-21 19:49:15 |
Lõunaks tegin Juci blogist võetud õpetuse järgi mulgiputru - väga hää :):).
Magusaks nami-namist saiavormi, lisades sellele veidi rummis leotatud rosinaidki - no pole lapsepõlvest saati nii head saanud (enda tehtutega pole kunagi seni rahule jäänud).
Õhtuks sai tehtud ahjus küpsetatud toorvorstid kirsstomatite & palsamiäädikaga ja omaküpsetatud sooja leiba (kuivatatud jõhvikatega). Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
| << < 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 > >> | ||