Tiitel: Kokaõpilane
2010-05-05 13:42:10 |
Pille:
Suure tuhinaga jäi see 2 plaaditäit mul kahe silma vahele *punastab*.. Aitäh vastuse eest!! :)Trehvi:
Ma nüüd täpset arvu ei tea - eks see oleneb ka sellest, kui suure läbimõõduga makroone Sa küpsetad, aga nagu eelpool öeldud, saab kogusest 2 plaaditäit. Lisasin põhiretsepti nüüd ka Nami-Nami retseptikogusse: makroonid.Ehk oskate öelda palju Kristjani retseptist Munavalge 90 g Mandlid 110 g Tuhksuhkur 200 g Suhkur 30 g makaroone välja tuleb? :) |
2010-05-05 11:28:50 |
Ehk oskate öelda palju Kristjani retseptist Munavalge 90 g Mandlid 110 g Tuhksuhkur 200 g Suhkur 30 g makaroone välja tuleb? :) |
2009-09-19 23:08:54 |
Minu esimene NAMI-NAMI retsepti järgi tehtud toit oli Kreeka suvikõrvitsavorm mis loomulikult maitses imeliselt :D Siin on siis lõpptulemus.. ja nii kuidas see lihapallide ja ahjutomatitega välja nägi |
2009-09-18 19:20:13 |
Mõni aasta tagasi töötasin restorani köögis ja sealt siis ka järgnev lugu. Keetsime demi glace´i põhja, mille tegemine võtab alati ilmatuma aja ja tihti jätsime poti vaiksele tulele pliidi nurka ööseks `kuumutama`. Hommikul tulles silmasin turvameest maja juures sehkendamas ja kui pärisin milles asi, siis ütles ta, et alarm oli olnud. Tegin ukse lahti, võtsin koodi pealt maha aga ei midagi. Samal ajal jalutas ka teine kokk I. eesruumi ja pakkusime siis turvale, et alarm tuli ehk lühisest. Samal ajal tegi I. köögi ukse lahti ja nägime miskit kumamas. Pöörates pea siis selle kuma poole avastasime heleda leegi potist välja tõusmas. Nähtavasti oli vedelik ära keenud ja rasv niipalju kuumenenud, et kogu kupatus läks põlema. Kolleeg I. jooksis kraanikausi juurde vett võtma, õnneks suutsin ma ta peatada sest vastasel juhul oleks asi hullemaks läinud. Lahendasim probleemi kui panime kaane potile peale :D Kogu seda tegevust silmad punnis jälgiv turvamees kokutas `te jätsite poti tule peale` ja nii umbes 5 korda kuigi mainisime, et selline tegevus on tavaline köögis. Igatahes kinnitasime talle, et kõik on korras ja saatsime ta uksest välja.. Ikka juhtub ;) |