Berit![]() Abikokk 2009-05-12 21:50:24 |
Õhtuks tegin tomatisupi konservtomatitest, paprikast, sibul-küüslauk, spagetid ja mõnusalt tšillit & basiilikut ka sekka. Oeh kui hea tuli :P Kõrvale keetsin peenikesed sparglivarred ka ära. | |
Cracilis![]() Abikokk 2009-05-12 21:52:36 |
Lõunaks röstsaiad turult ostetud imehea pasteedi ja rohelise sibulaga, õhtuks kartulivorm sinihallitusjuustutükikeste ja Tõmmu vorstiga... Nämm. | |
Vandiste![]() Abikokk 2009-05-12 22:03:08 |
Õhtusöögiks sõbranna juures mozzarella juust tomati ja maitseainetega. Kõrvale punane vein (margi olen kahjuks juba unustanud). | |
Ragne![]() Abikokk 2009-05-12 22:34:58 |
Lõunaks kartulipirukas rohelise salatiga, õhtul võtsime sõbrannaga lapsed kaasa ja külastasime steffani pizzarestorani. Tellisin sealset Tiramisut, kahjuks oli kerge pettumus, no ei maitsenud. Ütleme nii et tegu oli lihtsalt küpsise magustoiduga :) | |
Kirsike![]() Abikokk 2009-05-12 22:57:17 |
Meil oli täna Thredalia blogi ainetel soja-seesamikana rõstitud suvikõrvitsaga. Eraldi tegin veel kreeka salatit, igaks juhuks, kui kõik ei peaks tahtma kana. Aga ära söödi mõlemad. Mulle maitses kana suurepäraselt ja seekord ainult keskmine tüdruk vingus, et tema seda praetud kurki ei söö :) Magusaks valge šokolaadi panna cotta viimase Oma Maitse järgi. Maitse on liiga magus minu jaoks, isegi sidrunikoor ei aidanud ja ma ei pannud suhkrut üldse. Teen homme sellele mingi hapu marjakastme peale, kui veel panna cottat alles on, sest puberteet lausa oigas vaimustusest :) | |
Juc![]() Abikokk 2009-05-12 23:13:43 |
Täna sai hiliseks lõunaks (õhtusöögiks ainult 1 apelsin) tehtud . Oli ikka mõnus küll! sooja salatit grillitud halloumi ja chimichurriga
http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Nipitiri![]() Abikokk 2009-05-13 09:45:09 |
Pole ammu saanud mahti raporteerida, ei hakka ka tagantjärgi täisülevaadet tegema, sestap ainult äärmused: laupäeval õhtustasime Tammuri talurestoranis - julgen soojalt soovitada! Meeldisid nii koht, toit, koer, (loetelu jätkub). Ja eile tegin Tallinnast välja sõites peatuse selle 24h burgeriputka juures, mis vahetult enne linna lõppu Tartu maantee äärde jääb. Kusjuures meelega, mitte asjaolude sunnil :) Ei hakka pikalt kommenteerima, lihtsalt ühe kogemuse võrra jälle rikkam. | |
Berit![]() Abikokk 2009-05-13 15:54:17 |
Ragne:
Mulle ka sealne tiramisu mingit head muljet ei ole jätnud.
Aga seekord lõuna hoopis kodus, sest kool sai vara läbi- soojad võikud tomati, basiiliku, juustu ja oliiviõliga; kõrvale kohvi. Lõunaks kartulipirukas rohelise salatiga, õhtul võtsime sõbrannaga lapsed kaasa ja külastasime steffani pizzarestorani. Tellisin sealset Tiramisut, kahjuks oli kerge pettumus, no ei maitsenud. Ütleme nii et tegu oli lihtsalt küpsise magustoiduga :) |
|
Mann![]() Abikokk 2009-05-13 16:02:46 |
värskekapsa-hakkliha hautis värskete keedetud kartulitega, magusaks kokteil jogurtist, maasikatest, melissist. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-05-13 16:02:52 |
Varaseks lõunasöögiks soojendasin üles eilse nõgeserisoto jäänukid (meil oli eile sööjaid rohkem, nii et nüüdseks otsas), magustoiduks kärutasin koos tütrega Paati, kus maiustasin terrassil paadikujulise vahvlijäätisega. "Grutoonilisandiga" (sic!) salateid täna proovima ei hakanud :D
Mann:
Ohoo :) Meil tuleb enam-vähem see roog õhtusöögiks! Great minds think alike..
värskekapsa-hakkliha hautis värskete keedetud kartulitega Zoozi:
Zoozi, jätsin retsepti juurde kommentaari..
Pille:
Pille, miks ei tulnud hea? Oli ka plaanis proovida.Magusaks proovisin teha seda struudlit, aga no ei tulnud hea. Kahju kohe kallist rahast :( |
|
<< < 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 > >> |