Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Zoozi
Abikokk
2009-05-08 20:17:11
Mul täna selline null-päev. Sõime mida külmikust leidsime, nii soolast kui ka magusat - sai palju :( Külm on ka, kuidagi kohe ei saa sooja. Meelde tuli, ühe keeksi õunamoosi ja ingveriga tegin ka, nii et ikka päris tühi päev ei olnudki :) Pille, see praetud sealiha marinaadis tundub väga maitsev olevat. Peaks ka lähiajal plaani võtma.

Zoozi tegemised

Vandiste
Abikokk
2009-05-08 20:46:50
Kõrvitsa-mannasupp. Kõrvale värskelt küpsetatud leib.
Aire1
Abikokk
2009-05-08 20:47:28
Õhtul sõime ahjus küpsetatud kanakintse toorsalatiga (hiinakapsas, tomat,kurk ja paprika).
Kirsike
Abikokk
2009-05-08 22:03:40
Meil hakkab kokkamine peale kahe nädalast pausi uuesti vaikselt hoogu võtma. Täna tegin kalafilee burgereid, kus kahe kergelt praetud valge kala filee vahele panin peenelt riivitud porgandit ja juustu ja peale ka riivjuustu müts ja siis ahju u 10 minutiks. Kastmeks hapukoore-küüslaugu-hapukurgi kaste. Magusa tegemiseni pole veel jõudnud.

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-05-08 22:08:16
Zoozi:
Pille, see praetud sealiha marinaadis tundub väga maitsev olevat. Peaks ka lähiajal plaani võtma.
Ma tegin ka ise esimest korda. Külalistele maitses väga, õhtul läbi käinud aiakujundaja kiitis ka. Kuna sellest tuleb ikka paras ports, siis ülejäänu saatsin isale-emale. Ema just helistas ja ütles, et isa oli viis tükki korraga söönud ja käskinud tütrele helistada ja kiita. (Mul on isa põhimõtteliselt kiitustega kitsi mees, nii et see on suur kompliment :)) Õhtustasime küla peal, sõna otseses mõttes (st olime paar tänavat edasi elavatel sõpradel külas). Saime hautatud metsanotsut ja suitsutatud metsanotsut. Mõlemad olid olnud samas marinaadis (Põltsamaa Kuldne :)) ja maitsesid imehästi koos kartulipüree ja koos lihaga haudunud porganditega. Magusaks porgandikeeks..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Triin
Abikokk
2009-05-08 22:40:27
Pille:
Zoozi:
Pille, see praetud sealiha marinaadis tundub väga maitsev olevat. Peaks ka lähiajal plaani võtma.
Ma tegin ka ise esimest korda.
Meil ka tehti seda vanasti. Ja ise olen teinud kui lastega telkima sõidame - hea ja mugav toit kohe kiirelt süüa enne kui midagi jõuame valmistada. Täna õhtuks sõime kartulisalatit. Kohe sellist vanatüüpi. Ahjuliha ja õuntega. Tore on see, et jätkub ka hommikuks :).
Tullia
Abikokk
2009-05-08 23:29:25
Kuna suitsukala on hetkel kodus palju, tegin õhtuks suitsukalasalatit, mida sõime leiva ja rohelise salatiga.

Tullia jutukesed

Nipitiri
Abikokk
2009-05-09 14:21:25
Eile õhtuks nõgesesupp.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-05-09 16:16:45
Tegin kaks kooki - -minimalistliku banaanikeeksi ja kohupiima-porgandikoogi. Banaanikeeksi sööme ise paari päeva jooksul hommikukohvi kõrvale ära, porgandikoogi võtab Kristjan homme kaasa, kui koos oma emaga maale sõidab (ta emal hea külarahvaga jagada).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Martiina
Abikokk
2009-05-09 21:26:52
Eile sõime ahjulõhet, täna pannil hautatud liha koos porgandiga, kõrvale keedukartul ja roheline salat oma aia sibulast-murulaugust-salatilehtedest. Magustoiduks pirnikompotist tehtud kissell. Homseks tegin tordi ka: biskviitpõhi kaetud söödava kuslapuu toormoosiga, seejärel tarretatud kohupiima-vahukooresegu riivitud šokolaadi ja iirisekommitükkidega ja peal sulatatud šokolaadi ja iirisekommide kiht. Eks homme näeb, kas süüa ka kõlbab :P
<< 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 >>