Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Nipitiri
Abikokk
2009-05-06 17:54:57
Berit:
Alles hiljuti sõin ka mina mudamaitselist beebiforelli. Enam sellist ei osta, liialt pettusin :(
Minu kogemus on olnud, et ka üheskoos ostes (seega samast püügist?) võib üks kala olla parema maitsega kui teine. Mõni harv kord on tõesti natuke pettumustvalmistav, aga valdav enamus kordi olen beebiforellidega väga rahule jäänud ja ostan edaspidi ka.
Nipitiri
Abikokk
2009-05-06 18:01:34
Eile õhtuks vokpanniroog kana kintsufilee, brokoli, roheliste hernekaunade, paprikaviilude ja munanuudlitega. Tänane hiline lõuna? varane õhtu? söök NOPi feta-greibisalat - kiidan väga.
Vandiste
Abikokk
2009-05-06 19:48:19
Eilsest jäi riisi järele ja kuna toitu ei saa lihtsalt ära visata, tegin riisi-virsikuvormi. Soolaseks taheti suitsuvorsti ja tomatiga võileibu. Mustsõstramorss.
Bunnygirl79
Abikokk
2009-05-06 21:40:59
Praadisin täna kiireks õhtusöögiks kikerherneid võis rosmariiniga. Maitses hea küll :).

http://bunnygirl79.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-05-06 21:45:35
Lõunaks sõin Viimsi Haigla kohvikus mingi kanasalati ning ühe võisaia. Õhtul läks eilne õhtusöök kordamisele, st jääkide hävitamine :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zoozi
Abikokk
2009-05-06 22:25:14
Lõunaks hunnik kiivisid - nii head olid seekord :) Õhtul proovisime soolaseid vürtsiseid krevette. Seekord pettusime, ei maitsenud meile kahjuks :( Veel tegin ka karulaugusalatit. Keskmine poiss oli usinasti abiks, aga ise isegi ei maitsenud. Polnud viga, täitsa ok, kuid rohkem ei teeks. Magustoiduks tee kõrvale olid matcha-kookose madeleinid, need oli maitsvad. Ka poisid sõid, kuigi üritasid aina teada saada, et mis seal kõik sees on ja miks rohelised :)

Zoozi tegemised

Tullia
Abikokk
2009-05-06 22:30:29
Natuke suitsutatud lesta, suitsutatud ahvenat, koha ja latikat. Toorsaltit kõrvale. Magusaks Komeedi komme.

Tullia jutukesed

Merilin
Abikokk
2009-05-06 23:49:37
Nipitiri:
Berit:
Alles hiljuti sõin ka mina mudamaitselist beebiforelli. Enam sellist ei osta, liialt pettusin :(
Minu kogemus on olnud, et ka üheskoos ostes (seega samast püügist?) võib üks kala olla parema maitsega kui teine. Mõni harv kord on tõesti natuke pettumustvalmistav, aga valdav enamus kordi olen beebiforellidega väga rahule jäänud ja ostan edaspidi ka.
Ja mina mõtlesin, et meeslemmiku maitsemeel on nohust tundetu, ta väitis enda kala mitte mudamaitselise olevat. Täna õhtuks kanakarri ja kuskuss. "Magusaks" melon - klassikalist magustoitu või kooki üle korra-paari nädalas eine lõppu ei tee, see oleks lihtsalt ebatervislik harjumus.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Kätrin
Abikokk
2009-05-07 00:25:52
Tegin õhtuks kana plaadipizzat. Sai nii nii hea, et sõime kahekesi poole ahjuplaadi jagu ära enne, kui aru saime, et kõht ammu täis. Aga hea oli küll. Tegin Jamie pärmitaina (maitseks lisasin paprikapulbrit) ja peale Felixi Tex-mex kaste, sibulaviilakad, kanafilee, ananass, ketshup ja suitsujuust. Maitses nagu Vapiano kalkunifilee, barbeque, suitsujuustu pizza. :) Mulle meeldib see ka hirmasti.

Kätrini kokkamispäevik

Seenekas
Abikokk
2009-05-07 19:18:46
Õhtuks tavaline ahjukana keedukartulite ja õuest korjatud rohelisega maitsestatud koore-majoneesikastmega, toorsalat. Magusaks kohupiimavaht kondenspiima ja astelpajumarjadega. Vahelduseks joogiks apelsinimahl.
<< 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 >>