Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-05-01 14:21:50 |
Nipitiri:
Nipitiri, mis on Iisraeli artišokid? Kas Iisraelist pärit artišokid või versioon "Jeruusalemma artišokkidest"? Ma niisama pärin :)
Eile õhtul eelroaks Iisraeli artišokid muna-võikastmega, seejärel biryani mahedast lambalihast. Polnud paha, aga kordamisele ei lähe. Dee:
Dee, kuidas need kapsad maitsesid? Mul tuli kohe isu peale, aga hetkel pole vist hapukapsa söömine kõige parem mõte...
Meil lõunasöögiks erinevad sõirad (karulauguga ja vürtsköömnetega), lisaks veidi sinihallitusjuustu-avokaadodippi.
Õhtul ajasime päkad silma külmikujääkidele, milleks olid ahjukartulid ürtidega ja õllesed hapukapsad. ![]() ![]() ![]() |
|
Nipitiri![]() Abikokk 2009-05-01 18:09:14 |
Pille:
Päris tavalised, Iisraelist pärit artišokid - lahke külaline varustas meid sellise kogusega, et saab isu täis süüa. :)
Aga maapirne muuseas nägin Tartus Oa tänava ökopoes müügil, kui kellelgi parasjagu isu on. Hinda ei vaadanud. Nipitiri, mis on Iisraeli artišokid? Kas Iisraelist pärit artišokid või versioon "Jeruusalemma artišokkidest"? |
|
Zoozi![]() Abikokk 2009-05-01 23:14:21 |
Maapirni oli saadaval ka Balti jaama turul, 20.- kilo :)
Õhtul koorene kanapada (Küüslauguraamatust) - mehele, ise sõin koos lastega tatraputru toorsalatiga.
Magustoiduks oli riisipuding marmelaadi ja viskiga. Kõlab uhkelt ja paljulubavalt, aga ei maitsenud. Imal oli, nii et ise ma ei söönudki seda. :(
![]() ![]() |
|
Qattusa![]() Kokaõpilane 2009-05-02 18:25:50 |
Tänaseks õhtusöögiks olid kauboikartulid fooliumis küpsetatud kanafileega.
![]() |
|
Tiina![]() Abikokk 2009-05-02 20:55:00 |
Pommu-suvikõrvitsahautis, kõrvale karulaugu-kurgi-redisesalat jogurtiga. Magusaks maasikad. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Seenekas![]() Abikokk 2009-05-02 21:22:53 |
Praetud räimed ja salat rohelisest. Meil nimelt käis KalaKolja ja mees oli väga rõõmus. | |
Kätrin![]() Abikokk 2009-05-02 21:35:07 |
Tegin kreeka salatit. Peagi hakkan katsetama Nigella pontsikumaitseliste praesaiade (french toast) tegemist. Lisamärkusena: ülilihtne teha ja tõeline maius õhtul tee kõrvale. Sõime värksete maasikatega. Väga väga hea ja lihtne magustoit. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-05-02 22:05:11 |
Alustuseks praetud hiidkrevetid vürtsika harissa-majoneesiga, siis tatra-suitsuvorstisalat. Magusaks apelsini-keefiritarretis ja ananassi-kohupiimakook.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zoozi![]() Abikokk 2009-05-02 22:16:18 |
Lõunaks sõime hapuoblikasuppi sinihallitusjuustuga, mis oli väga hea.
Õhtul apelsinisõõrikud. Mõnusad, kergelt on tunda apelsini maitset, ka lapsed sõid :)
![]() ![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-05-02 22:27:35 |
Zoozi:
Mina ostsin Viimsi Kaubanduskeskuses asuvast Delicato delipoest, aga Stockmannis oli ka ja mitukümmend krooni odavam :O Üsna kallis kraam, aga jätkub kauaks, ja see maitses mulle paremini, kui nii mõnigi tuubi sees müüdav harissapasta (aga need ajaks ka kindlasti asja ära).
Pille, kust seda Belazu Rose Harissat osta saab? Pakend tundub jube tuttav, oleks nagu kuskil näinud, aga ei tule meelde. :) ![]() |
|
<< < 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 > >> |