Vastikuim köögivili

Riinyke
Kokaõpilane
2008-12-01 22:30:05
Kaalika jätan ka söömata, kui on võimalik valida veel kartulit ja porgandit. Meil suguvõsas pakutakse soolase kõrvale nii keedetud kaalikat, porgandit või kartulit. Aga üldiselt on värske kapsas ikka vastikum kui kaalikas.

Keegi pole patrioot tühja kõhuga.

Jaazza
Kokaõpilane
2008-12-03 12:30:11
Mul on ainukesed kergelt vastunäidustatud asjad varsseller, brokoli ja (ma loodan, et mul kahte kõrva maha ei võeta selle eest) paprika.

Jaanus\nLTC

Martiina
Abikokk
2008-12-03 12:35:10
Kapsad või muud sellelaadsed tunduvad olevat kohe üldse mitte inimeste lemmikud :D Ja peab tunnistama, et rooskapsa, brokoliga ei oska ma ka nagu midagi peale hakata ja ei taha ka...
Merilin
Abikokk
2008-12-03 12:46:18
Jaazza:
... ja (ma loodan, et mul kahte kõrva maha ei võeta selle eest) paprika.
Jaa, meelde tuli siis juba minu kõrvad ka - toorest paprikat ei ole ma ka nõus sööma. See tapab absoluutselt kõik teised maitsed toidus mu meelest. Selline tunne, nagu ainult paprikat söökski. Samas kuumtöödeldult, eriti röstitult või täidetult või ... väga hea.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Gegegerda
Abikokk
2008-12-03 17:35:20
Thredahlia:
Jaazza:
... ja (ma loodan, et mul kahte kõrva maha ei võeta selle eest) paprika.
Jaa, meelde tuli siis juba minu kõrvad ka - toorest paprikat ei ole ma ka nõus sööma. See tapab absoluutselt kõik teised maitsed toidus mu meelest. Selline tunne, nagu ainult paprikat söökski. Samas kuumtöödeldult, eriti röstitult või täidetult või ... väga hea.
Aga mulle maitseb paprika nii, et mõnikord on seda mõnus isegi paljalt krõmpsutada. Ja salatites meeldib ta ka mulle.

www.gegegerda.blogspot.com

Ussicke
Abikokk
2008-12-03 18:04:38
Rooskapsas ja spinat olgu püreeritud - niisama ligaste lehtedena alla ei lähe. Fenkol ja muu aniisimaitseline kraam ajavad öökima. Rabarbrilehed pidavat peale õõvastava konsistentsi veel ka mürgised olema :S Aga muidu söön kõiksugu juurikaid :)
Spidur
Abikokk
2008-12-03 18:28:43
mina ka ei tea, millise köögivilja lettidelt koristaks. igasugused mõttetult kallid ja imala maitsega eksootilised viljad ei leia minu ostukorvi küll teed, aga las nad seal olla, mind nad ei sega. koristaks ära heleoranzikad maitsetud tomatid ja asendaks need ilusate punaste tomatilõhnaliste eksemplaridega, aga see on juba oma asi, et siukses kliimavööndis elan.

Elina tegemised

Mann
Abikokk
2008-12-03 18:41:02
Lapsepõlvest peale vihkamise suhe rooskapsaga. Muudega suhe OK.
Seebimull
Kokaõpilane
2008-12-06 15:06:27
Minu jaoks on ebameeldiva maitsega varsseller ja kui toidus pole osavalt kasutatud, siis ka till. Selle all mõtlen ma suuri tillitükke toorsalatis, jäävad keele peale ebameeldivalt kinni :D
Nipitiri
Abikokk
2008-12-08 12:38:16
Ma soovitaksin kõigile, kes kaalikat ei salli, aga sooviksid sellele uut võimalust pakkuda - proovige kaalikavormi a la Dauphinois.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>