Vastikuim köögivili

Reglisse
Abikokk
2008-11-27 12:34:42
Hääled ka hiina kapsa poolt. Kuigi jah kuumtöödeldud ja supi sees on päris söödav. Värske koriandriga ei ole ka sõber.. kuigi teatud toitudega läheb hästi peale.. Tom Kha supi peal nt. meeldib.. Kuid kohe üldse ei meeldi aniis.. õigemini lõhn (köhasiirup ) samasse lahtrisse kuuluvad ka till, ja apteegitilli mugulad.. maitse ka ei meeldi. Kuid ometi lõhet marineerin tilli ja soolaga, enne söömist ainult eemaldan hoolikalt tillipurud
Marju
Abikokk
2008-11-27 12:48:21
Netcat:
Marju:
Värske koriander :( Aga jah, hävitama ei hakkaks miskit :) Koriander, pealegi, on väga popp ja meeldib paljudele, nii et üsna isiklik antipaatia
Maitseb nagu seep, eks ole? :)
Tegelikult..võib-olla tõesti. Aga kui esimest korda koriandrit kasvatasin, olin kindel, et need samad putukad sealt sõstrapõõsast on mu koriandrile halva maitse juurde teinud. Nii et pigem häirib see maitse, minu jaoks samasugune nagu lehetäide või mingite muude hävitajate poolt maitsestatud sõstrad.
Katja
Abikokk
2008-11-27 12:50:37
mulle meeldib porru ubade ja peekoniga.. muus koosluses väga meeldivat maitsetoimet leidnud veel ei ole. aga brokoli-sõber ma ei ole.. lillkapsas sobib, brokoli mitte. aniis ja fenkol minu lemmikud - supermarketite lahtised lagritsavalikud on sinistest aniisikommidest minu poolt tühjaks kühveldatud :D köömned ja till ka sinnahulka - mina armastan, mees suisa jälestab.

http://koogel-moogel.blogspot.com

Dash
Kokaõpilane
2008-11-27 13:16:59
Mulle maitseb ka lillkapsas, kuid brokoli eriti mitte. Rooskapsas on suisa öäkk. Kaalikas ka. Ära ei hävitaks siiski midagi neist.
pk
Kokaõpilane
2008-11-27 13:39:07
Oi, vot rooskapsas tõepoolest, see ei tulnudki meelde. Selle jätaks isiklikult küll söömata.
Kika
Abikokk
2008-11-27 13:49:12
mõtlesin ja mõtlesin... aga ei suutnud välja mõelda mitte ühtegi köögivilja, mis mulle vastik tunduks! jah, mulle meeldivad kõik köögiviljad!
Kätrin
Abikokk
2008-11-27 14:25:34
Rooskapsas ei meeldi mulle ka. Aga välja näeb superkihvt. Kõik aniisiga seonduv tekitab külmavärinaid ja ei lähe kohe üldse ja mitte kuidagi. Eks see lapsepõlvetrauma köhasiirupiga ole. Praegugi tuli kananahk ihule, kui selle maitse peale mõtlesin :)

Kätrini kokkamispäevik

Pulavik
Abikokk
2008-11-27 14:42:16
Ma söön enamikku köögiviljadest (kaalikas, porgand, hernes) toorelt hea meelega, küpsetatult mitte- samas kui nad on lihale kaaslaseks küpsetamise ajal, siis see maitse mis lihale jääb ei häiri. Hiina kapsas jätab üsna külmaks.. Aga vot sellerit ei kannata ma mitte mingis vormis.
Merilin
Abikokk
2008-11-27 15:26:12
Marju:
Netcat:
Marju:
Värske koriander :( Aga jah, hävitama ei hakkaks miskit :) Koriander, pealegi, on väga popp ja meeldib paljudele, nii et üsna isiklik antipaatia
Maitseb nagu seep, eks ole? :)
Tegelikult..võib-olla tõesti. Aga kui esimest korda koriandrit kasvatasin, olin kindel, et need samad putukad sealt sõstrapõõsast on mu koriandrile halva maitse juurde teinud. Nii et pigem häirib see maitse, minu jaoks samasugune nagu lehetäide või mingite muude hävitajate poolt maitsestatud sõstrad.
Mitte lehetäid, vaid lutikad ja lutikalõhn :) Koriander on üks neist asjadest, mida ilmselt harjutakse armastama. Minu puhul on ka koriandrivihkamisest armastus saanud ja ma küll ei ütleks, et mu maitsemeel sellest kardinaalselt muutunud oleks. Samuti toimib asi ilmselt oliivide ja hallitusjuustudega, et maitse hakkab meeldima ajapikku... vist. Aniisi ei salli ka mina eriti, aga paberõhukesed apteegitilliviilud salatis on head ja kuumtöödeldult kaotab ta oma aniisisuse.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Enely100
Abikokk
2008-11-27 18:20:40
kuna mina olen väga pirtsakas sööja (jah, häbenen küll nats), siis minu suu sisse teadlikult ei jõua enam aniis, fenkol (täiesti jälestan lagritsat), (vars)seller ja oliivid..
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>