Netcat Abikokk 2008-12-16 16:00:18 |
Proua Simpson:
Ma olen täitsa nõus, et kuumalt kõlbab see arvatavasti väga hästi süüa - ja eks ma olen teda wokisegudes isegi tarbinud, selle peale mõtlematagi, kuigi ise toorest ostma ei kipu. Probleem ongi pigem selles, et kodumaises kulinaarias seda taime nii vääralt kasutatakse. Lihtsalt ajab kopsu üle maksa noh, kui tahad lõunapausi ajal minna poodi, osta karbi värsket salatit mingi lisandiga ja siis enamasti seal on karbitäis mingit rohekasvalget kõvadest juppidest koosnevat silo, kaks tomativiilu ja neli fetakuubikut peal, nime all "kreeka salat". Netcat:
Ei ole olemas! Minu elu oleks küll väga palju nukram. Proovi hiina kapsat woki sees, üks parimaid komponente. Näiteks küüslauguga, aga jälgima peab, et kapsas oleks juba pehme, aga veel heleroheline. Samuti on ta meeletult hea suppide sees, aga nipp sama - peab olema pehme, aga heleroheline.Mina hääletaksin kõhklusteta hiina kapsa poolt. Kui seda poleks olemas, siis oleks kõik need salatid, kuhu teda tuimalt silona täiteks sisse hakitakse, märksa paremad. Tema ärakadumisega ei kaotaks keegi tegelikult midagi, kuna toite- ja maitseväärtus on tal üsna väike. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kishkam Kokaõpilane 2009-01-16 01:07:45 |
Ma olen vist päris pirtsakas. Ei söö sparglit, varssellerit, porrut, brokolit ega peeti. Maitsetaimedest ei meeldi mulle till. | |
Netcat Abikokk 2009-06-12 14:41:54 |
Täpik:
Gurmeejänese sort... Mmmmm.... (limpsab keelt) :) Peale gurmeejänese (kapsast ei söö, küll peeti ja peedilehti, lillkapsast, peterselli ja noori porgandeid) sordi tekkimist aeda, ei saanud seda enam kasvatada. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Shiltsa Kokaõpilane 2010-11-19 13:54:43 |
Olen küll mitu korda proovinud, aga oad pole ikka meeldima hakanud, olgugi et teadvustan endale, et need on kasulikud. toidupeegeldused.com |
|
Mari-Liis Abikokk 2010-11-20 11:34:20 |
Shiltsa:
Mul on õnnestunud oavihkajatele tavalisi keedetud põldube sisse sööta eksootiliselt maskeerituna: sidrunimahla, oliivõli, küüslaugu ja maitseainetega.
See on Ful Medames, Egiptuse roog.
Põldoad tuleb leotada ja keeta pehmeks, siis segada hulka sidrunimahla, oliivõli, purustatud küüslauku, tšillihelbeid, soola, pipart ja jahvatatud vürtsköömneid, kui on. Serveerimisel puistada peale veel rohkelt peterselli.
Proovi, võib-olla meeldivad sulle ka oad niimoodi :)
Olen küll mitu korda proovinud, aga oad pole ikka meeldima hakanud, olgugi et teadvustan endale, et need on kasulikud. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > |