Kishkam

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2009-01-18 21:38:32
Vau, aitäh nõnda positiivsete vastuste eest! :) Loodan ka, et see pulmatordi tegemine mõni raketiteadus pole! Uurisin mõlemaid linke, mis te andsite ja sain päris palju vastuseid oma küsimustele. Et siis iga tordikihi all on papist alus ja kihtide sisse paigutatakse omakorda pulkadest toestused, selge pilt! Ma arvan, et varsti on aeg üks korralik tordilabor püsti panna ja hakata erinevaid retsepte ja maitseid katsetama. Figuurile see küll hästi mõjuda ei saa. :D
2009-01-16 21:22:28
Tere! Olen uus kasutaja ja alles uurin foorumit, seni paistab kõik maru vahva. :) Siin on palju põnevaid teemasid, mida lugeda, aga üks mida ma ei leidnud on pulmatorditeema. Teen siis otsa lahti... Lähen nimelt suvel mehele ja tahaksin meile pulmadeks tordi teha, päris ise oma kätega. Meil on mehega juba nägemus, milline meie tort olema peaks ja see on üsna ebatraditsionaalne. Soov on teha nn trepi stiilis - nagu see siin. Kõik korrused erinevate maitsetega, pealt kaetud martsipanikihiga, mille peale maalitud kasepuumuster. Kaunistuseks rohelised martsipanist kaselehed, mis jooksevad spiraalselt kuni ülemisele korrusele, kus on šokolaadiokstest linnupesa ja sees kaks linnukest ehk meie. Nüüd te peate mind kindlasti poolsegaseks, aga ma kavatsen selle ära teha. :D Siin kohal kasutan kindlasti palju internetiotsinguid ja värke, aga mõtlesin, et postitan enne oma pulmatordiprojekti alustamist ikka siia ka, ikkagi oma Eesti inimesed siin. Äkki on keegi teinud ja oskab nippe ja soovitusi anda? Muu tilulilu ja pisidetailide pärast ma väga ei pabista, aga mida peaks silmas pidama sellise koogikonstruktiooni puhul? Et, mis koostisega peaks see kook olema, et ta neid pealmisi korruseid kannaks ja mitte lössi vajuks. Seal kihtide vahel on arvatavasti mingid pappalused, aga palju oleneb kindlasti ka koogist endast. Kõiksugused soovitused ja lingid on igastahes väga teretulnud. Aa ja seda ka, et olgugi, et mulle väga meeldib küpsetamine, olen ma ikkagi päris algaja. Olen teinud kuskil 10 torti kokku. Lisan veel, kui kellelgi peaks juhtumisi kahtlusi tekkima - ma olen täie mõistuse juures. Ma teen selle ära! :D
2009-01-16 17:49:22
1) 21 2) N 3) Toronto 4) 2
2009-01-16 01:07:45
Ma olen vist päris pirtsakas. Ei söö sparglit, varssellerit, porrut, brokolit ega peeti. Maitsetaimedest ei meeldi mulle till.
2009-01-16 00:44:48
Tegeleme elukaaslasega mõlemad joogaga, kuskil trennis ei käi kuna raha napib. Jooga on mu meelest nii mõnus, annab meeletult energiat. Varem tegelesin kõhutantsuga ka.