Retsepti lisamiseks peate sisse logima!

Miniviginad

Ilse
Abikokk
2011-04-01 09:09:57
http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=5606 Retsept ütleb, et enne serveerimist jahuta aga kuumutamisest pole juttu. Kas keeta või ainult kuumutada enne püreestamist või pärast?

Ilse köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-04-01 12:09:33
Ilsu:
http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=5606 Retsept ütleb, et enne serveerimist jahuta aga kuumutamisest pole juttu. Kas keeta või ainult kuumutada enne püreestamist või pärast?
Nüüd on paremini sõnastatud.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Liiseli
Abikokk
2011-05-04 19:31:36
Porgandisaiade retsepti sissejuhatus ütleb, et "Need pärmitaignapätsid jne.", aga retseptis pärmi pole, on ainult küpsetuspulber.
Seenekas
Abikokk
2011-06-26 21:21:20
Minu vigin pole just otseselt nami kohta, aga eile ja täna meilile retsepte saates sattusid need miskipärast gmaili prügikasti. Varem saadetutega pole sellist asja juhtunud ühegi meiliaadressi puhul. Kummaline.
Dee
Abikokk
2011-11-20 18:40:35
Tere. :) Küsimus Kreeka makaroni-hakklihavormi Pastitsio kohta: http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=4711 Ma ei leia koostisainest, palju punast veini lisada? ("Lisa punane vein ja kuumuta, kuni vein on redutseerunud").
Tsheburashka
Abikokk
2012-05-07 01:42:41
Ma ei oska oma küsimust kuhugi mujale postitada kui siia hetkel :) Aga mille järgi valitakse osad teemad püsivateks ja teised mitte? Näiteks rahvusköökide all on Austraalia oma 5 postitusega püsiv, samal ajal kui Itaalia 40ga ei ole. Ühiste tegemiste all on nii palju püsivaid teemasid (sh. kaks torditeemat isamaale), et kui teinekord on mõni uus postitus mittepüsivas teemas, siis seda ei pruugi tähelegi panna, sest alati ei tule meelde nii alla kerida. Tegelikult pole mu probleem muidugi selles, et kui kõrgel kohal asub Austraalia, vaid selles, et mõnes kohas on püsivaid teemasid (kuhu alati just väga aktiivselt ei postitata) nii palju, et mul jäävad pidevalt uued postitused mittepüsivates teemades kahe silma vahele :(
Pille
Nami-Nami peakokk
2012-05-07 08:13:52
Tsheburashka:
Ma ei oska oma küsimust kuhugi mujale postitada kui siia hetkel :) Aga mille järgi valitakse osad teemad püsivateks ja teised mitte? Näiteks rahvusköökide all on Austraalia oma 5 postitusega püsiv, samal ajal kui Itaalia 40ga ei ole. Ühiste tegemiste all on nii palju püsivaid teemasid (sh. kaks torditeemat isamaale), et kui teinekord on mõni uus postitus mittepüsivas teemas, siis seda ei pruugi tähelegi panna, sest alati ei tule meelde nii alla kerida. Tegelikult pole mu probleem muidugi selles, et kui kõrgel kohal asub Austraalia, vaid selles, et mõnes kohas on püsivaid teemasid (kuhu alati just väga aktiivselt ei postitata) nii palju, et mul jäävad pidevalt uued postitused mittepüsivates teemades kahe silma vahele :(
Need on täiesti minu suva järgi määratud. Rahvusköökide all olen teema mõnikord aktiveerinud, kui on nt Austraalia rahvuspüha vms. Ühiste teemade all tegin "puhastuse", nüüd peaks pilt veidi selgem olema. Tegelikult on vaja mul natuke rohkem läbi mõelda, et kuhu alafoorumisse mõni teema (võileivad? gnocchi? jne) tõsta, aga täna ma seda teha ei jaksa.. Igatahes tänud utsitamise eest :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Annaliisa
Kokaõpilane
2012-05-07 09:32:53
Liiseli:
Katja:
minu tagasihoidlik soovitus - lingid võiksid automaatselt uues aknas avaneda..
Ühinen selle sooviga :)
Mina ka ühinen!
Tsheburashka
Abikokk
2012-05-08 09:55:52
Pille:
Need on täiesti minu suva järgi määratud. Rahvusköökide all olen teema mõnikord aktiveerinud, kui on nt Austraalia rahvuspüha vms. Ühiste teemade all tegin "puhastuse", nüüd peaks pilt veidi selgem olema. Tegelikult on vaja mul natuke rohkem läbi mõelda, et kuhu alafoorumisse mõni teema (võileivad? gnocchi? jne) tõsta, aga täna ma seda teha ei jaksa.. Igatahes tänud utsitamise eest :)
Ma tänan suurpuhastuse eest, pilt on palju kompaktsem nüüd :)
Nipitiri
Abikokk
2012-06-04 15:38:21
Praktilisest vajadusest sündinud ettepanek uue kujunduse juurde: palun võimalusel lisada foorumi postituste lehekülje alla viidad eelmisele/järgmisele lehele. Praegu pole lehekülgede vahel liikumiseks vist muud varianti kui kerida lk algusesse ja klõpsata numbril.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>