Fre Abikokk 2016-03-03 15:37:45 |
Vaatasin Metrix.ee-d ja sealt on näha et vanade foorumikalade asemele on ilmselt tõesti uute huvidega uued inimesed tulnud. Isikliku ajakasutuse aspektist on positiivne et ma enam niipalju foorumis ei tolgenda, aga vanasti oli siin muidugi äge nõuandepower ja oli võimalik tõesti saada vastuseid küsimustele a la ma panin nüüd x-i ahju aga ma ei tea kas see peaks seal olema 7.5 või 5.7 minutit. Nelja minuti jooksul oli tavaliselt 3 usaldusväärset vastust käes..... Muidu häirib mind ka väga see suurus, nt reavahe (fondi) tõttu venib ühe lehekülje vaade välja nagu veneaegsed sukkpüksid. Retseptide juures on need suured pildid ja sigrimigri tulemuste paigutus väga segane, mul peab ikka väga midagi vaja olema et sealt sorteerida. Otsin pidevalt nuppu "näita tulemusi nimekirjana" aga mitte ei õnnestu. Ja foorumi puhul on uues variandis nii, et kui panna "kuva uusi postitusi" siis näitab kõiki sama teema uusi postitusi ühekaupa, a la
|
||||||||||||||||||||
Pille Nami-Nami peakokk 2016-03-04 23:12:27 |
Fre, kommenteerin seda: Tõesti ei saa tulemusi nimekirjana kuvada (hetkel), ainult visuaalselt. Ja siis kuvatakse populaarsuse järjekorras, et kasutajal oleks lihtsam need eriti head retseptid üles leida. Ehk kui retsepti on kommenteeritud ja "laigitud", siis seda kuvatakse ka eespool mittepoppidest retseptidest. |
||||||||||||||||||||
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > |