Kuts Kokaõpilane 2008-11-04 20:30:32 |
oi, tore teema tõesti. mulle on lapsepõlvest saadik igasugu maksad, neerud ja pugud maitsenud :) praegugi teen aeg-ajalt pugusuppi - raguud ma ei saa teha, kuna keegi teine ei söö mu perest pugusid, samas supp maitseb nagu kanasupp ikka. homme katsun kanamaksa teha. | |
Vandiste Abikokk 2008-11-05 10:46:20 |
Meil oli ka siis eile koorekastmes hautatud kanapugud, lisandiks kartulipuder. Mees sõi kolm (!!!) portsu, limpsis kahvlit ja kiitis. Pilti ei teinud, sest toidul mingit eriti kaunist välimust ei olnud. Nüüd tuleb südamelihaga midagi välja mõelda. | |
Hexy Abikokk 2008-11-05 13:01:42 |
Hexy:
mina pika otsimise peale leidsin seakõrvad ;), aga kus saaks keelt ja magu, mul pole õrna aimu ka
neid retsepte uurides, tekkis hirmus isu järgi teha. täna käisin selveris, aga siseelundeid ma ei märganud kusagil. homme külastan siis päris lihapoodi. |
|
Leoola Abikokk 2008-11-05 14:20:44 |
mina tegin keedetud keelt, lihtsalt võileiva peal söömiseks, retsepti leiab siit. ja maksapasteeti | |
Ssille Kokaõpilane 2008-11-05 16:45:38 |
Hexi - otsi turuult, küsi mõnelt lihamüüjalt, saad teada, mis päeval tuleb sellist kaupa. Kui selles linnas, kus sa elad, on lihakauplus, siis sealt võib ka küsida. Mina jällegi ei mäleta ühtki korda, mil oleksin müügil tooreid kõrvu näinud. Täna just ühe poe kulinaarialetis nägin müügil pressitud seakõrvu tarretises. | |
Hexy Abikokk 2008-11-05 18:37:09 |
Ssille:
aitähh!! andsid paar mõtet. mina sain seakõrvad grossi poest, see oli suht viimane pood kus ma täna kolamas käisin (muidu ma seal ostmas ei käi, liiga palju imelikke jutte on liikvel)
Hexi - otsi turuult, küsi mõnelt lihamüüjalt, saad teada, mis päeval tuleb sellist kaupa. Kui selles linnas, kus sa elad, on lihakauplus, siis sealt võib ka küsida. Mina jällegi ei mäleta ühtki korda, mil oleksin müügil tooreid kõrvu näinud. Täna just ühe poe kulinaarialetis nägin müügil pressitud seakõrvu tarretises. |
|
Hexy Abikokk 2008-11-05 18:39:52 |
nii minu esimene roog. seakõrvad hapukapsaga (siit retseptikogust). väga hea oli. ma küll ostsin kapsad poest, nii sai kiiremini. mõnus oli roa juures see, et kõrvad krõmpsusid mõnusalt hamba all :) ja kapsas andis mõnusa maitse. tegin ühe avastuse ka. mu mees ei söö seakõrvu, nii et peab kellegi külla kutsuma kapsast hävitama. | |
Mann Abikokk 2008-11-05 19:05:16 |
Kuna meil tapeti taaskord kolm küülikut, siis eile praadisin maksa ja tegin tüümianiga kartuliputru. | |
Kuts Kokaõpilane 2008-11-05 20:14:57 |
ma tegin Manni retsepti järgi kanamaksa. praadisin sibulat, lisasin maksa ja käharpeterselli peoga (vohab teine veel peenral :) ) ja valget veini ning vett. värviks ka pool tomatit. maitses hää! | |
Ragne Abikokk 2008-11-05 21:47:47 |
Tegin täna maksapasteeti... tohutult maitsev tuli, tundub et pean homme hommikul varakult leiva järele minema. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |