Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-03 21:17:14 |
Selle kooskokkamise puhul tegin täna sibula-maksahautist, mida sõime "takuse" kartulipudru ja marineeritud kurgiga. Väga mõnus oli, Kristjan võttis teise portsu ka. | |
Kiilike Abikokk 2008-11-03 23:22:15 |
Maksakaste on meil üsna tavaline toit kui turul käinud olen. Lambamaksale lisan tihti ka punast paprikat, sibulat ja porgandit ning hautan nagu pajarooga. Aga pilt siis ühest tavalisest maksakastmest. | |
Hexy Abikokk 2008-11-04 08:14:28 |
minu jaoks natuke hirmutav teema. no maksa olen praadinud ja emaga koos pasteeti teinud, aga sellega minu kogemused ka piirduvad. lähen käin täna poes ja vaatan mida nad seal pakuvad. äkki julgen isegi proovida | |
Juc Abikokk 2008-11-04 09:41:43 |
Mina jään kahjuks sellest teemast kõrvale. Jube kahju küll, aga mul ei ole õnnestunud end harjutada armastama ühtki neist roogadest. Väike kadeduseuss on sees küll, kui teie ilusaid üllitisi vaatan. Aga mis teha, äkki 10 aasta pärast, kui ma usinalt maitsen :) http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Liiseli Abikokk 2008-11-04 10:31:52 |
Juc - kas sulle isegi keele- või pasteedivõileib ei maitse? Ega ei peagi ju kanakaelasousti tegema (minu lapsepõlvelemmik...) :) | |
Hexy Abikokk 2008-11-04 14:48:55 |
Ssille:
neid retsepte uurides, tekkis hirmus isu järgi teha.
täna käisin selveris, aga siseelundeid ma ei märganud kusagil. homme külastan siis päris lihapoodi.
Teen siis algust. Täidetud magu on nii mõnigi kord meie pidulauda kaunistanud, juhised selle tegemiseks olen saanud oma vanaemalt. Kui sobib, siis ma ei hakkagi siia pikka juttu ümber kopeerima, kes soovib, saab blogist täpsemalt lugeda. Keel tarrendis. Väga maitsev on ka keelekaste. Alles tegin kamararulaadi. |
|
Liiseli Abikokk 2008-11-04 16:00:47 |
Mul tuli kohe hirmus hoog peale ja tegingi täna hautist-raguud kanasüdametest ja -pugudest. See Nami-Nami retsept oli aluseks, aga kartuli jätsin välja ning lisasin porrut, peterselli ja maitseks vürtspipart. Mul on millegipärast arusaam, et rupskeid tuleb kindlasti vürtspipraga maitsestada... Serveerisin kartulipudru ja riivitud keedupeediga. Väga-väga maitsev oli! | |
Profa Abikokk 2008-11-04 16:30:39 |
Vaatan maksatoitude retsepte ja ei leia retseptidest komponenti, ilma milleta ma maksatoitu peaaegu ei teegi, olgu see siis kaste või pasteet - seened, kuhu jäävad seened? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-04 17:57:30 |
Profa:
Profa, Sul on harukordne võimalus need seene-maksa retseptid siia teemasse lisada, ma siis tõstan jõudumööda retseptikogusse :)
Vaatan maksatoitude retsepte ja ei leia retseptidest komponenti, ilma milleta ma maksatoitu peaaegu ei teegi, olgu see siis kaste või pasteet - seened, kuhu jäävad seened? Liiseli:
Oh, mul on nüüd kanapuguraguu isu peal! Pean poodi pugusid otsima minema :P
Mul tuli kohe hirmus hoog peale ja tegingi täna hautist-raguud kanasüdametest ja -pugudest. See Nami-Nami retsept oli aluseks, aga kartuli jätsin välja ning lisasin porrut, peterselli ja maitseks vürtspipart. Mul on millegipärast arusaam, et rupskeid tuleb kindlasti vürtspipraga maitsestada... Serveerisin kartulipudru ja riivitud keedupeediga. Väga-väga maitsev oli! Hexy:
Hexy, mina ostsin eile jahutatud seamaksa Viimsi Marketist (seal on Viimsi Lihakarni tooted), aga värsket maksa olen kindlasti ka Stockmannis näinud. Kanapugusid nägin viimati Pirita Selveris, aga külmutatud kujul.
neid retsepte uurides, tekkis hirmus isu järgi teha. täna käisin selveris, aga siseelundeid ma ei märganud kusagil. homme külastan siis päris lihapoodi. |
|
Liiseli Abikokk 2008-11-04 18:18:41 |
Pille:
Ma just arutasin omaette, et pugudele ja südametele vist külmutamine midagi väga halba ei tee? Niigi sellised vintsked tükid. Kanapugusid nägin viimati Pirita Selveris, aga külmutatud kujul. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |