Mahe- ja ökokaupu pakkuvad poed Tallinnas

Dinnu
Kokaõpilane
2010-03-28 21:42:15
Ka Kakumäe Selvris olnud ökopood on tänaseks kuhugi ära kadunud. Vähemasti Selverit külastades pole ma seda enam näinud. Rocca al Mare keskuses on aga Biomarket, kust küll juurvilju ei saa, aga "värsketest toodetest" on müügil näiteks Kikerikii- ja ökomunad ning Pajumäe piimatooted. Viimaseid saab midugi juba pea igast supermarketist ka...
Tiina
Abikokk
2010-10-30 12:16:24
Tallinnas endise Apollo raamatumaja asemel Viru tänaval on avatud eesti kauba pood. Kahel korrusel on eesti käsitööd, millest paljut ma siiani vaid laatadel müügil olen näinud ja on ka toiduosakond. Poes on müügil AINULT kodumaine kaup ja midagi muud sinna müüki ei võeta, nii rääkis mulle müüja. Igasugu põnevaid väiketootjate moose-kastmeid-maitsesegusid, aga ka suurtootjate kaupa. Ehk siis mitte ainult mahetoodang. Seekord midagi ei ostnud, aga mõtlesin, et jõulukinke võiks sinna poodi küll otsima minna.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Redfox
Abikokk
2010-10-31 06:14:46
Biomarket avab varsti Ülemistes väikse poe. ema rääkis et Viimsi kant ostab Biomarketist jube kalleid ja imelikke asju. ei täpsustanud, mida. minu arust Biomarket võiks ka kohvikupidamist proovida aga noh nad on eelkõige edasimüüjad ja tootja ehk ei huvitu sel kombel tema kauba "tutvustamisest". aga ikkagi... ökokohvikuid kaubanduskeskustes suurt ei ole, see oleks päris huvitav. Nad võiks putru ja müslit pakkuda ja kakaod keeta
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-10-31 08:45:21
Redfox:
ema rääkis et Viimsi kant ostab Biomarketist jube kalleid ja imelikke asju. ei täpsustanud, mida.
Ei noh, varsti ei julge kohalikku ainsasse ökopoodi minnagi, äkki pannakse ka silt külge, et "ostab jube kalleid ja imelikke asju" :O :O :O

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2010-10-31 10:21:20
Redfox:
Biomarket avab varsti Ülemistes väikse poe. ema rääkis et Viimsi kant ostab Biomarketist jube kalleid ja imelikke asju. ei täpsustanud, mida.
Hmm jah, ei tea küll kelle viga see võiks olla, et Biomarket jube kalleid asju müüb :P

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Redfox
Abikokk
2010-10-31 12:20:02
aga see eest ma olen igasugu amarandinodi saanud. kõik söön ära mis firmas maha kantakse :)) kräkkerid ja helbed ja batoonid. need pidid kitsepiimaasjandused olema mis ema väitel kallid ja imelikud on. ta raamatupidajana loeb kõik te ostud üle. aga ma ei tea, mina uudishimust küll kunagi prooviks. ei saa ju nii vänge ja hull olla kui räägivad. kitsed on pealegi nii head ja vähenõudlikud loomad tahaks endale ka.
Netcat
Abikokk
2010-10-31 14:32:06
No kui see on välismaa kitsepiim, siis see sai septembri OM piimatestis 1 punkti (mõlemad proovitud sordid) koos märkusega a la 'never again' vms

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

MerkaS
Kokaõpilane
2011-07-04 22:09:14
Mitmekülgse valikuga mahedat eesti toitu pakkuv pood on Toompuiesteel, Meritoni hotelli lähedal asuv "Krõõt". Pajumäe piimakaup, Esko talu maitsestamata jogurt, ürtidega salatijuustud ja kohupiim, värske kraam, mõnusad kodutehtud rukkileivad, värsked saiakesed jne. Tasub külastada! :)
Kätrin
Abikokk
2011-08-04 07:02:24
Avastasin eile, et RIMI müüb oma ECO sarja alt nüüd ka mahe-paprikaid. Mulle oli see suur ja väga positiivne üllatus, kuna kõrva on jäänud, et paprika imeb endasse kõige rohkem taimekasvatusmürke. Söön paprikat tihti niisama paljalt, aga viimasel ajal pole seda enam nii väga just nende mürkide pärast teinud. Saaks nüüd veel vahatamata sidrunid ka tavapoodi :)

Kätrini kokkamispäevik

Pirku
Kokaõpilane
2011-08-10 10:00:02
tellisin talukauba koju maakaup.ee lehelt. Teisipäeval tellid ja neljapäeval saad kätte. Hea lihtne kodukas ja head hinnad sest saan aru, et nad võtavad otse talunikelt. Laabijuust ja pesto olid väga head ja mees kiitis ka grillliha. Toorpiima ja vabapidamise mune oli ka. Soovitan proovida- hea kui puhas kaup tuuakse koju kätte. (Vist oli Kalamajas ise järelkäimise variant ka, siis ei pea kojuvedu 3.20 maksma)
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>