Pille Nami-Nami peakokk 2009-04-15 13:14:03 |
Thredahlia:
Väga hea mõte. Sellist teemat tõesti pole ja võiks just siinsamas rubriigis olla see loetelu. Tekitan eraldi teema - ja see käib siis kogu Eesti kohta.
St. - ettepankek Pillele - korjaks kasvõi siia teemasse kokku aadressidega ja kaubavalikukommentaaridega poodide nimekirja, kus saab kodumaist (mahe)köögivilja (ja piimatooteid, liha). Mingi ettekujutus erinevast hinnatasemest oleks ka ülitore. Või on mul vastav teema kahe silma vahele jäänud? |
|
Eva Abikokk 2009-04-15 13:14:36 |
Thredahlia:
Mis asjad on SUPERökotooted? :)
Välismaised superökotäisteraspagetid, |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-04-15 13:16:54 |
Eva:
Thredahlia iroonitseb :) (Need on ERITI öko tooted, mis õigustab nende ERITI kallist hinda)
Thredahlia:
Mis asjad on SUPERökotooted? :)Välismaised superökotäisteraspagetid, |
|
Merilin Abikokk 2009-04-15 13:22:57 |
Eva:
Vabandan, Eva, minu ülereageenig :)
Lihtsalt see ökotäisteapastariiul jääb minust puutumata. Natuke liiga äärmus ja vastandamine mu jaoks ja maitsemeelele harjumatu. Lisaks õigustamatu hinnaga! Ka harilik kvaliteetne pasta on toitev ja tervislik.
St. mitte viimase trendi järgi "tervisetooteid" ma ei otsi, vaid normaalset igapäevast harjumuspärast toitu, seda tahtsin öelda. Thredahlia:
Mis asjad on SUPERökotooted? :)Välismaised superökotäisteraspagetid, Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Eva Abikokk 2009-04-15 13:26:59 |
Thredahlia:
Ok, ma mõistan Sinu ülereageerimist, sest pastatoodete lett jääb ka minu poolt ökopoodides puutumata.
Eva:
Vabandan, Eva, minu ülereageenig :)
Lihtsalt see ökotäisteapastariiul jääb minust puutumata. Natuke liiga äärmus ja vastandamine mu jaoks ja maitsemeelele harjumatu. Lisaks õigustamatu hinnaga! Ka harilik kvaliteete pasta on toitev ja tervislik.
St. mitte viimase trendi järgi "tervisetooteid" ma ei otsi, vaid normaalset igapäevast harjumuspärast toitu, seda tahtsin öelda.Thredahlia:
Mis asjad on SUPERökotooted? :)Välismaised superökotäisteraspagetid, |
|
Netcat Abikokk 2009-04-22 13:26:08 |
Ma ei leia selles midagi mõistusevastast, et eelistada täisterajahust jahutooteid valgest jahust toodetele. Isegi püüan alati seda võimalusel teha, ostan ka täisteraspagette, rukki- ja kaeramakaronitooteid, pruuni riisi jne ega leia selles midagi "maitsemeelele harjumatut". Tõsi, mitte ökopoest. On neid ju ka tavapoes müügil ja päris mõistliku hinnaga.
Ainuke "supertoode", mis minu maitsemeelele oli tõeliselt harjumatu ja mida ma enam proovida ei taha olid tatramakaronid. Omaette tatar ju mulle maitseb, aga tatramaitselise pastaga ei osanud midagi mõistlikku peale hakata. Lõpuks proovisin sellega vist salatit teha, aga vastik oli... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-04-22 13:36:50 |
Netcat:
Neid retsepte oleks pidanud proovima :)
Tatrajahust soba-nuudlid on jaapani köögis popid.
Ainuke "supertoode", mis minu maitsemeelele oli tõeliselt harjumatu ja mida ma enam proovida ei taha olid tatramakaronid. Omaette tatar ju mulle maitseb, aga tatramaitselise pastaga ei osanud midagi mõistlikku peale hakata. Lõpuks proovisin sellega vist salatit teha, aga vastik oli... |
|
Eva Abikokk 2010-03-28 19:11:25 |
Pomona on unustanud siia jätta lisamata teavituse, et nende kauplus on Kadaka teel suletud, sh on nende viimased kauplusse jäänud varad rentija poolt arestitud. | |
Netcat Abikokk 2010-03-28 19:40:04 |
Ei tahaks kohe öelda, a eks oli arvata, et sealkandis ei ole võimalik sellist äri ajada ja mitte pankrotti minna. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Vernanda Abikokk 2010-03-28 21:02:43 |
ma isegi käisin seda kohta ükskord otsimas, aga ei suut leida. ju oli teisigi. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |