Imbi Kokaõpilane 2008-10-31 17:10:03 |
Eva! Azuki oad on täitsa olemas. Ja värsket leiba on ka iga päev. Näiteks homme kell 10.30. tuleb soe leib :) | |
Ussicke Abikokk 2008-11-02 20:20:36 |
Käidud - kusjuures tulin peatuses lehviva reklaamplagu pääle lausa üks peatus varem maha! Meeldib suur ruum, toodete hea loogiline paigutus ja TEENINDAJA. Super hea suhtleja meesterahvas :) Oskas soovitada kõige paremat ja soodsamat liha, jutustas Viimsi juuretiseleivast väga põhjalikult . Mina olen väga rahul - eriti just asukohaga. Minu kodu lähedale ja tööteele jäävad Kaubamaja ökopood ja Mulla tn Ökosahver, aga Õismäel elava ema jaoks jäävad need kaugele. Samas Kadaka Selveris ta käib ja Pomona pood on ju kohe ilusti sääl juures. Ootaks midagi piimavabal dieedil oleva inimese jaoks, kui õnnestub kuskilt leida: taimset margariini, kooreasendajaid, eriti just midagi, mis hapukoort meenutaks ja sünniks salatikastmeks lavastada. Piimavaba majoneesi olen küll leidnud, aga iga salati kastmeks see ei passi paraku :( P.S! See hää loomaliha veetis koos porgandite ja maitsejuurikatega lõbusad 3 tundi Römertopfi vormiga ahjus ja maitseb nagu päris :) | |
Marit Abikokk 2008-11-03 14:09:09 |
Lugesin ka just väikest lõiku eelmise nädala ajakirjast Naised, kus Irje Karjus andis väikese intervjuu nende kommide kohta, tal veel plaanis ka teisi taimi kommidesse peita, kas keegi on maitsnud ka neid kuuseokkamaitselisi komme, kas on maitsvad? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-03 14:14:27 |
Marit:
Mina ostsin reedel Tallinna Kaubamaja alt Looduspere poest (vist olid 75 EEKi karp?). Kindlasti olen saanud ka paremaid šokolaadikompvekke, aga need kuuseokkamaitselised meekommid (koostises 50% mett, tatar, kuuseokkad, šokolaad jms) olid igati maitsvad. Ostan kindlasti mõnikord kingituseks kaasa ja ehk endalegi nosimiseks..
Lugesin ka just väikest lõiku eelmise nädala ajakirjast Naised, kus Irje Karjus andis väikese intervjuu nende kommide kohta, tal veel plaanis ka teisi taimi kommidesse peita, kas keegi on maitsnud ka neid kuuseokkamaitselisi komme, kas on maitsvad? |
|
Proua Simpson Abikokk 2008-11-03 18:52:25 |
Oh, see on küll hea uudis, et ökondus nüüd ka kesklinnast välja jõuab. Loodan, et leian mahti ise oma silmaga kaema minna :) | |
Imbi Kokaõpilane 2008-11-06 13:28:42 |
Ussicke! Aitäh heade sõnade eest! See annab kohe jõudu juurde :) Piimavabast koorest niipalju, et meil on sojakoor, mis oma konsistentsilt meenutab täitsa hapukoort. Ise kasutan seda näiteks pastakastmete tegemisel. Külmaks kastmeks võiks teda piimavaba majoneesiga (meil on selleks riisimajonees) segada, muidu majonees on tõesti üksi liiga kange. Riisimajoneesi lisan ise näiteks värskekapsasalatile, nii on tõesti väga maitsev. Aga uurin veel teistelt tootjatelt ka, milliseid alternatiive sellele sojakoorele ja margariinile on. | |
Ussicke Abikokk 2008-11-06 14:08:05 |
Selge :) Nüüd ma tean, kustkaudu ma täna Õismäele sõidan :P EDIT: käidud ja sojakoor ostetud :) Pakuks hea meelega teilegi kartulisalatit, aga otsa sai :P (Kui kartulisalati kastmeks segada seesama orgaaniline sojakoor /mahedamaitseline, kriidi kõrvalmaitse puudub, hapu ka ei ole/, Salvesti majonees ja teelusikatäis sinepit, siis on täitsa päris salat!) | |
Imbi Kokaõpilane 2008-11-07 16:17:49 |
See on küll hea mõte, et sinepiga segada! Mul oli täitsa meelest läinud, et lapsepõlves tehti ju ikka koorest ja sinepist kartulisalati jaoks majoneesi, kui seda poest saada polnud :) | |
Eva Abikokk 2008-11-09 11:43:21 |
Vahepeal on õnnestunud ka Pomonas müügil olevat leiba (ürtidega) proovida. See on valmistatud Harmoonikumis (logistika mõttes tore, et siitkandi rahvas ei pea ise pikka Viimsi-sõitu ette võtma). Vabandan, kui olen leiva tegemise asjus pisut asjatundmatu, ent minule oli see leib liiga kuiv ja puine. Ei oska ka arvata, millest see sõltub - ehk jahu osakaal liiga suur? Mardilaadal maitstud setude leib oli seevastu hästi pehme ja mahlane. | |
Tiina Abikokk 2008-11-09 14:59:26 |
Käisin ka eile Pomona poes. Midagi ei ostnud - lootsin eelkõige suuremat piimatoodete valikut. See vist alguse asi, et esialgu pole niipalju külastajaid, et julgeks suures valikus kiirestiriknevaid tooteid müüki võtta?
Oleks tahtnud rohkem erinevaid jogurteid ja kohupiimakreeme, ainuüksi Pajumäel on ju valik tegelikult väga suur. Ja Kikerikii mune ka ei olnud, aga need vist ei ole nii ökod, et selle poe kontseptsiooniga sobida? (Ökomunad on ikka niiii kallid :( ) Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |