Mahe- ja ökokaupu pakkuvad poed Tallinnas

Imbi
Kokaõpilane
2008-11-19 14:45:19
Seda on hea teada :) , aitäh, Fre!
Spiidi
Abikokk
2008-11-19 17:17:44
Jah. Minu jaoks on samuti oluline see, et tegu oleks puhta eesti tootega, jäädes selle juures poodi ning talupidajat usaldama. Mahe-litsentsi tingimused on nii karmid, et seda pole mõtet taotleda ilma reaalse tootmise-turustamise eesmärgita. Ja tänu sellele jäävad meil saamata väikeste talude tooted, mis oma olemuselt võivad olla täpselt sama puhtad ja head. Ma ise leiaks hea meelega teie poest isegi mõne purgi kaupa mõne talu memme tehtud moosi. Või kellegi oma-aia õunu. Jne.

le D?ner

Eneli
Kokaõpilane
2008-11-20 08:22:45
Spiidi:
Jah. Minu jaoks on samuti oluline see, et tegu oleks puhta eesti tootega, jäädes selle juures poodi ning talupidajat usaldama. Mahe-litsentsi tingimused on nii karmid, et seda pole mõtet taotleda ilma reaalse tootmise-turustamise eesmärgita. Ja tänu sellele jäävad meil saamata väikeste talude tooted, mis oma olemuselt võivad olla täpselt sama puhtad ja head. Ma ise leiaks hea meelega teie poest isegi mõne purgi kaupa mõne talu memme tehtud moosi. Või kellegi oma-aia õunu. Jne.
Täpselt samamoodi mõtlen mina ka, et sisu (puhas ja hea kaup) on tähtsam kui vorm (ehk siis litsentsid-märgid). Muidugi soovin, et pood oleks ise veendunud, et müüb head kaupa.
Imbi
Kokaõpilane
2008-11-24 18:07:29
Aitäh, Spiidi ja aitäh, Eneli! Seda on tore kuulda! Võtsimegi oma tootevalikuuse Taarapõllu talu moosid ja mahlad ja ühest Pärnumaa talust pärit kitsepiimajuustu.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-11-25 19:29:17
Imbi 25.11.2008:
Pomona tervisliku toidu poes toimub sel laupäeval kl. 12.00. leivaküpsetamise koolitus, teemaks just erinevad jõululeivad. Kõik küpsetamishuvilised on oodatud! Täpsemalt saab lugeda www.pomona.ee

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-03-20 12:10:52
Et iga pealinna mahe- ja ökopood eraldi teemat ei tekitaks, siis muutsin selle Pomonaga alanud teema üldisemaks. Ja annan kohe teada, et nüüd on ka Kakumäel oma ökopood. Nimelt avati 19. märtsil Tallinna Kakumäe Selver aadressil Rannamõisa tee 6a ja samal aadressil avati ka uus Ökoviie kauplus.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Agnes45
Kokaõpilane
2009-04-15 11:11:43
Tere, Olen üliõpilane ning palun väga Teie abi, et leiaksite maksimaalselt 10minutit, et osaleda küsitluses, mille eesmärgiks on uurida söömisega seotud hoiakuid ja käitumisi. Küsimustiku leiate allolevalt lingilt. Vastama on oodatud eelkõige isikud, kes peavad väga lugu tervislikust toitumisest ja eluviisist. PS: Palun andke see küsimustik edasi ka oma tuttavatele, kes järgivad tervislikke eluviise. Küsimustik Ette tänades!
Tziiki
Abikokk
2009-04-15 12:13:31
agnes45:
Tere, Olen üliõpilane ning palun väga Teie abi, et leiaksite maksimaalselt 10minutit, et osaleda küsitluses, mille eesmärgiks on uurida söömisega seotud hoiakuid ja käitumisi. Küsimustiku leiate allolevalt lingilt. Vastama on oodatud eelkõige isikud, kes peavad väga lugu tervislikust toitumisest ja eluviisist. PS: Palun andke see küsimustik edasi ka oma tuttavatele, kes järgivad tervislikke eluviise. Ette tänades!
vägagi põnev ankeet, täitsin ära :) kas tohib küsida, mis eesmärgil uuringut teostatakse? kas koolitöö või midagi muud?

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Merilin
Abikokk
2009-04-15 12:23:53
Mina tahaks vinguda Ökosahvri teemal... Korduvalt juba kaalutakse kaupa valesti, endal on juhtunud, meeslemmikul, sabas mitmel inimesel, oodata võib end halliks ja kassa on aeglane... Ka mahekasti köögivilja üle kaaludes näitab kaal "aiateibaid". Oh jah. Kaalu kasutamisest peaks neile kohe lausa meili kirjutama. (Et nähtaval ja loodis peaks olema ja 50 g ning 15 kg ei saa kaaluda sama kaaluga jne.) Ometi on neil päris hea valik köögivilja. Välismaised superökotäisteraspagetid, hirmkallid purgimäärded ja müslitahvlid ei huvita mind karvavõrdki. Kodumaine köögivili, teravilja- ja piimatooted, vabakäigumunad aga küll. Piimatooteid juba õnneks leiab ka tavapoest. St. - ettepankek Pillele - korjaks kasvõi siia teemasse kokku aadressidega ja kaubavalikukommentaaridega poodide nimekirja, kus saab kodumaist (mahe)köögivilja (ja piimatooteid, liha). Mingi ettekujutus erinevast hinnatasemest oleks ka ülitore. Või on mul vastav teema kahe silma vahele jäänud?

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Põrnikas
Abikokk
2009-04-15 13:00:02
Tziiki:
agnes45:
Tere, Olen üliõpilane ning palun väga Teie abi, et leiaksite maksimaalselt 10minutit, et osaleda küsitluses, mille eesmärgiks on uurida söömisega seotud hoiakuid ja käitumisi. Küsimustiku leiate allolevalt lingilt. Vastama on oodatud eelkõige isikud, kes peavad väga lugu tervislikust toitumisest ja eluviisist. PS: Palun andke see küsimustik edasi ka oma tuttavatele, kes järgivad tervislikke eluviise. Ette tänades!
vägagi põnev ankeet, täitsin ära :) kas tohib küsida, mis eesmärgil uuringut teostatakse? kas koolitöö või midagi muud?
ehh, hakkasin ka täitma, aga kui jõudsin väiteni "dieeti pidades tunnen ennast tahtejõulisena", siis jätsin pooleli. no pole elu sees dieeti pidanud ja ei taha kohe ette ka kujutada, mida ma seda tehes tunda võiksin
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>