Gegegerda Abikokk 2008-08-25 09:36:25 |
Ma tegin ka laupäeval Kanada õunakooki. Panin veidi rohkem jahu ja piima, aga tuli ikka väga hea. Küpsetasin 28-cm vormis. www.gegegerda.blogspot.com |
|
Liiz17 Abikokk 2008-08-25 11:41:01 |
Ragne:
Õuna-Toscakoogi retsept tähtsas vihikus kirjas ja täna proovin vast ära :D Tundub väga isuäratav ;) Kindlasti soovitan Õuna-Toscakooki , samuti alati õnnestuv ja maitsev õunakook (leitud kunagi Maalehe lisaväljaandest) |
|
Le1 Kokaõpilane 2008-08-25 21:01:46 |
Mina tegin kanada õunakooki keefiriga ja taina sisse ei pannud kaneeli. Soovitan proovida. Kui panna palju õunu siis tuleb mahlane ja vähema kogusega jääb kook mõnusa koorikuga. | |
Liiz17 Abikokk 2008-08-26 20:35:03 |
Liiz17:
Tõesti supper hea kook tuli ;)
Ragne:
Õuna-Toscakoogi retsept tähtsas vihikus kirjas ja täna proovin vast ära :D Tundub väga isuäratav ;)Kindlasti soovitan Õuna-Toscakooki , samuti alati õnnestuv ja maitsev õunakook (leitud kunagi Maalehe lisaväljaandest) |
|
Liiseli Abikokk 2008-08-27 00:00:03 |
Minul on kaks lemmikut - esiteks pariisi õunakook, mille retsept on raamatus "Õunakoogid" (sarjast "100 rooga"). Retsept on Sille blogis üleval. Ja teiseks meeldib mulle lihtsamast lihtsam pärmitaigna-õunakook - hästi õhuke pärmitaigen all, peal valge klaari viilud ning ohtralt suhkrut ja kaneeli. | |
Merilin Abikokk 2008-08-27 09:26:04 |
Mina tegin eile õunapirukat.
Aga see ricottaga õunakook meeldib endiselt rohkem, mida ma millegipärast pole blogisse pannud. Ja puruõunad või täidetud õunad on muidugi üle kõige. Parim, mida õuntest teha saab.
Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Eva Abikokk 2008-08-27 10:13:15 |
Thredalia, ka minul täidetud õunad suured lemmikud! Ema tegi sinna lisaks keedukreemi, kuhu segas juurde vahustatud munavalged. Mmmm, pole ammu midagi nii head saanud! Õunte puhul ongi see, et tulevad sellised kodused-lihtsad koogid. Samas otsin miskit pisut hõrgumat - siiamaani on sellele kriteeriumile vastanud vaid tarte tatin ehk tagurpidi õunakook ja sellele suhteliselt sarnane õunakook (hästi võine põhi), mis küpsetatakse õigetpidi. Tosca-õunakook on veel proovimata, aga plaanis. | |
Amööb Abikokk 2008-08-27 10:54:55 |
Tegin eile ka selle aasta esimest suve lõpu-sügise alguse õunakooki. Eelküpsetatud muretaignale lisasin õunad, peale suhkrut ja kaneeli. Piimaga parim kook ning kuna meie meespere liigitub juba vaikselt "vasikate" alla, siis on see kook alati kõigi lemmik :D Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Berit Abikokk 2008-08-27 11:41:05 |
Liiseli:
Tegin ka ükspäev pariisi õunakooki, väga hea tuli tõesti! :) Minul on kaks lemmikut - esiteks pariisi õunakook, mille retsept on raamatus "Õunakoogid" (sarjast "100 rooga"). Retsept on Sille blogis üleval. Ja teiseks meeldib mulle lihtsamast lihtsam pärmitaigna-õunakook - hästi õhuke pärmitaigen all, peal valge klaari viilud ning ohtralt suhkrut ja kaneeli. |
|
Mann Abikokk 2008-08-27 21:15:30 |
Pille:
see on ikka väga tore kook. ma pisut muutsin, et 1 dl panin odrajahu ja mõned ploomid läksid ka sisse, ja peale läks mandlilaaste ja fariinisuhkrut ja sisse pisut moonipuru (aga oli köögisahtlite tühjendamishoog). jäätisega suurepärane lihtne koogike.
Minu argiõhtu õunakoogiks on see lihtne plaadikook. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |