Pille Nami-Nami peakokk 2012-12-13 10:40:00 |
chanterelle:
Vastasin hapukapsateemas.
Kas toorest hapukapsast tohib praadida? Ma ei viitsi kogu aeg keeta ja tahangi, et jääb pooltooreks. Ega see panniga reageeri? |
|
Karima Abikokk 2012-12-30 00:56:42 |
Zapxpxau:
just ja ka teeb kibedaks kui liiga palju panna vaniljesuhkrut
ma nüüd ei mäleta kas see oli kirsi v arooniamahlaga kui läks mõrkjaks
ma olen mannavahte teinud igast asjadega ja ainult 1 kord oli seda mõrkjat maitset tulnud ,mäletan,et oli punane mingi mahl mis ise oli vänge
Arvan, et asi on pigem mingis reaktsioonis manna ja mahla (või ka manna, mahla ja kloppimise) vahel. Enamasti kasutatakse ju tugevamaitselist ja hapukat mahla. Kui kasutada mahla, mis on mahe, siis minu teada ei jää ka sellist järelmaitset, samas ei jää sel juhul mahla maitse peaaegu üldse tunda. Veega mannaputru keetes ei jää mingit teistsugust maitset juurde. Piimaga on lihtsalt kreemjam. |
|
Tziiki Abikokk 2013-02-11 01:54:12 |
aidake hädalist...tegin korra seda karamellitorti, kõik õnnestus suurepäraselt ja nüüd olen juba 2 korda proovinud uuesti teha ja no ei saa mina tehtud seda šokolaadi-vahukoore kreemi, läheb tükki või siis eraldub...olen proovinud 2 eri sorti šokolaadiga, vahukoor ja šokolaad on kenasti toasoojad, milles võib veel asi olla? olen teinud kõik korrad niipidi, et lisasin vahustatud vahukoore vähehaaval šokolaadile... As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Blondie Abikokk 2013-02-11 12:27:38 |
Tziiki:
Seal on ju palutud vastupidi teda: sega vahukoore sisse šokolaad. Ma olen seda 2 korda nii teinud, mõlemal korral õige tulemaus. aidake hädalist...tegin korra seda karamellitorti, kõik õnnestus suurepäraselt ja nüüd olen juba 2 korda proovinud uuesti teha ja no ei saa mina tehtud seda šokolaadi-vahukoore kreemi, läheb tükki või siis eraldub...olen proovinud 2 eri sorti šokolaadiga, vahukoor ja šokolaad on kenasti toasoojad, milles võib veel asi olla? olen teinud kõik korrad niipidi, et lisasin vahustatud vahukoore vähehaaval šokolaadile... |
|
Tziiki Abikokk 2013-03-19 13:25:21 |
kas keegi omab või oskab soovitada mõnd kokaraamatut, kus oleksid erinevate taignate valmistamisõpetused? Vaatasin, et neid suuri küpsetamisraamatuid on palju, aga on need ka asjalikud või on midagi veel paremat?
teen mis ma teen, aga no ei tule mul head muretaigent :( As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Zapxpxau Abikokk 2013-03-19 18:57:57 |
Tziiki:
Eestikeelsetest ma ei tea, aga muidu ma kasutan tihti Michel Roux "Pastry" raamatut.
Kõige parem muretainas tuli vist ühe Gordon Ramsay retsepti järgi.
kas keegi omab või oskab soovitada mõnd kokaraamatut, kus oleksid erinevate taignate valmistamisõpetused? Vaatasin, et neid suuri küpsetamisraamatuid on palju, aga on need ka asjalikud või on midagi veel paremat? teen mis ma teen, aga no ei tule mul head muretaigent :( |
|
Blondie Abikokk 2013-03-20 10:51:45 |
Tziiki:
Mina olen muretainast teinud vana hea Salme Masso saia-koogi-pirukaraamatu näpunäidete järgi, õnnestub kenasti. kas keegi omab või oskab soovitada mõnd kokaraamatut, kus oleksid erinevate taignate valmistamisõpetused? Vaatasin, et neid suuri küpsetamisraamatuid on palju, aga on need ka asjalikud või on midagi veel paremat? teen mis ma teen, aga no ei tule mul head muretaigent :( |
|
Fre Abikokk 2013-03-21 13:25:25 |
Kas "savisaiades" ei ole kõigi tainaste põhiretsepte? Ei viitsi allakorrusele kontrollima minna aga ise vaataks sealt esimesena. | |
Tiina Abikokk 2013-03-22 01:19:27 |
Fre:
Jah, Ida Savi "Saiad, pirukad, koogid" on kõik põhiretseptid olemas. Vana hea klassika :) Kas "savisaiades" ei ole kõigi tainaste põhiretsepte? Ei viitsi allakorrusele kontrollima minna aga ise vaataks sealt esimesena. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Blondie Abikokk 2013-03-26 15:54:06 |
Tiina:
Nojah, Ida Savi muidugi, ei tea, kust ma selle Salme Masso võtsin... Kokaraamatute riiuli koristamise tulemusel pea sassis arvatavasti :) Fre:
Jah, Ida Savi "Saiad, pirukad, koogid" on kõik põhiretseptid olemas. Vana hea klassika :)Kas "savisaiades" ei ole kõigi tainaste põhiretsepte? Ei viitsi allakorrusele kontrollima minna aga ise vaataks sealt esimesena. |
|
<< < 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 > >> |