"rumalad küsimused"

Enely
Abikokk
2011-01-17 13:35:05
Proovin siis nii, aitäh kiire vastuse eest:)

Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia

Itakene
Abikokk
2011-01-19 16:55:04
Tere, kas pilaffi võib sügavkülmas säilitada? Tegin selle retsepti järgi ja tuli välja, et sööjad haigeks jäänud. :( Ise ei jõua seda kõike ära süüa..:D Aitäh.

köögimaania

Tiina
Abikokk
2011-01-19 16:59:56
Itakene:
Tere, kas pilaffi võib sügavkülmas säilitada? Tegin selle retsepti järgi ja tuli välja, et sööjad haigeks jäänud. :( Ise ei jõua seda kõike ära süüa..:D Aitäh.
Mina olen tavalist keedetud riisi küll sügavkülmutanud. Üldiselt saab pea igasugust valmistoitu külmutada.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Itakene
Abikokk
2011-01-19 18:19:49
Aitäh, Tiina! :)

köögimaania

Ilse
Abikokk
2011-01-21 11:17:08
Kui retseptis on "maitsestamata toorjuust" siis kas Mascarpone ka kvalfitseerub?

Ilse köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-01-21 11:25:07
Ilsu:
Kui retseptis on "maitsestamata toorjuust" siis kas Mascarpone ka kvalfitseerub?
Võid panna, aga mascarpone on tavaliselt rammusam ja palju kallim :O

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Ilse
Abikokk
2011-01-21 11:36:07
Pille:
Ilsu:
No Farmi ja Mascarpone kilo hinna vahe oli Maximas 40 senti. ma tahtsin proovida neid http://nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=9311 , ja siis hakkasin mõtlema, et äkki see Mascarpone ei sobi küpsetamiseks:)

Ilse köögis

Merilin
Abikokk
2011-01-21 11:40:59
Ilsu:
Pille:
Ilsu:
No Farmi ja Mascarpone kilo hinna vahe oli Maximas 40 senti. ma tahtsin proovida neid http://nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=9311 , ja siis hakkasin mõtlema, et äkki see Mascarpone ei sobi küpsetamiseks:)
Sobib ikka ilmselt, aga maitse saab küll erinev. Mascarpone on rasvasem, mage ja võise maitsega pigem. Toorjuust on aga hapukas tulenevalt erinevast tootmistehnoloogiast...

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Ilse
Abikokk
2011-01-21 11:45:24
Thredahlia:
Ilsu:
Pille:
Sobib ikka ilmselt, aga maitse saab küll erinev. Mascarpone on rasvasem, mage ja võise maitsega pigem. Toorjuust on aga hapukas tulenevalt erinevast tootmistehnoloogiast...
Novatt, seda tootmistehnoloogiast tulenevat erinevust hakkasingi mõtlema, et äkki sulab kuidagi vai midagi niisugust, aga aitäh, proovin siis ära ja järgmine kord siis katsetan "päris" toorjuustuga.

Ilse köögis

Ilse
Abikokk
2011-01-22 06:24:00
Ilsu:
Thredahlia:
Ilsu:
Novatt, seda tootmistehnoloogiast tulenevat erinevust hakkasingi mõtlema, et äkki sulab kuidagi vai midagi niisugust, aga aitäh, proovin siis ära ja järgmine kord siis katsetan "päris" toorjuustuga.
Kokkuvõtteks arvan, et siiski ei sobi, sulas kuidagi sinna peale ära, prunikaks läks ka ja kokkuvõttes on jube rammusada ja magusad ja sellist valge ja musta efekti ei jätnud. Järgmine kord teen ikka hariliku toorjuustuga. Aga kui ei proovi ei saa teada:)

Ilse köögis

<< 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 >>