Kärt Abikokk 2009-03-28 15:37:23 |
Wüsthofi nuge on nüüd Stockmannis ka müügil, nägin neid, kui endale lõpuks ometi ühe korraliku Victorinoxi muretsesin. | |
Kirsike Abikokk 2009-04-13 14:08:03 |
Siiani olid köögis Fiskars ja mõni noname-noad, mis tegelikult on väga head ja käepärased olnud (kahtlustan, et tegelikult on need noname noad üsna korralikud ja täitsa nimega, aga ma võhik nugade kaubamärkides ja sattunud on nad meile tänu mu mehevendadele, kes on mõlemad kokad :)). Aga eelmine nädal tõi mu koju kaks Victorinoxi ja nüüd ma enam muud ei taha. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-04-17 14:00:59 |
Selle nädala Eesti Ekspressis: Milline on parim kodukoka nuga? Testijateks: Aare Karolin (ühtlasi ka artikli autor) Lembo Mikk - hobikokk ja grillija Raivo Sternfeld - hobikokk Kaupo Kindsigo - jahimees, laskur ja nugade kollektsionäär Rain Käärst - restoran Traveli ja Rain Stuudio catering'i juht Rene Uusmees - restoranijuht Savoy Boutique Hotelist Mmm. Miks ainult mehed??? Kas Aare Karolin ei usalda naiste arvamust sellise karmi tööriista juures? Kummastav.. Kokanugadest võitis Victorinoxi 21 cm teraga nuga. Ka fileerimisnugadest võitis Victorinox 18 cm noaga. Mul on selle üle vaid hea meel, sest mõlemad noad on ka Nami-Nami köögis kasutusel :) | |
Nipitiri Abikokk 2009-04-17 14:29:08 |
Pille:
Heitsin ka sellele artiklile pilgu peale, aga metoodika ei veennud. Ja siis sellised hinnangud nagu "Liiga ergonoomiline" - see kõlab umbes nagu "liiga optimaalne". ;) Selle nädala Eesti Ekspressis: Milline on parim kodukoka nuga? |
|
Merilin Abikokk 2009-04-17 14:51:15 |
Nipitiri:
Mulle ka artikkel sügavamat muljet ei jätnud. Kuigi, omades köögis nii Victorinoxi kui ka Fiskarsi nuge ja olles proovinud veel mõndagi, eelistan kinnisilmi esimest.
Ja tegelikult saan sellest "liiga ergonoomilisest" ka aru (iseasi, kas seda just nii sõnastama peaks) - nuga istub ühes asendis hästi kätte, aga... no tegelikult hoian ma nuga õige mitut moodi käes, olenevalt sellest, mida ja kuidas lõikan - ses mõttes on nt. Victorinoxi "klassikalise kujuga" puupea palju mugavam, kui mõni "ergonoomiline". Pille:
Heitsin ka sellele artiklile pilgu peale, aga metoodika ei veennud. Ja siis sellised hinnangud nagu "Liiga ergonoomiline" - see kõlab umbes nagu "liiga optimaalne". ;)Selle nädala Eesti Ekspressis: Milline on parim kodukoka nuga? Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Nipitiri Abikokk 2009-04-17 14:57:17 |
Jah, tulemusi ma ka ei vaidlustaks. Aga põhjendused võiksid olla hoopis teistsugused, mitte et "V&B nuga on eputamiseks" ja "mulle see nuga ei meeldi, sest ma pole sellega kunagi tööd teinud". | |
Netcat Abikokk 2009-09-01 13:31:17 |
Miks ma enam kunagi Fiskarsi nuga ei osta:
Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-09-01 14:31:12 |
Netcat:
Oih. See näeb üsna ohtlik välja :O. Mida Sa lõigata üritasid? ;)
Miks ma enam kunagi Fiskarsi nuga ei osta: http://home.uninet.ee/~netcat/fileed/nuga.jpg |
|
Netcat Abikokk 2009-09-01 14:41:17 |
Pille:
Küüslauku :) Netcat:
Oih. See näeb üsna ohtlik välja :O. Mida Sa lõigata üritasid? ;)Miks ma enam kunagi Fiskarsi nuga ei osta: http://home.uninet.ee/~netcat/fileed/nuga.jpg Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zoozi Abikokk 2009-09-01 14:41:20 |
Netcat:
Mul juhtus sama asi pühapäeval seenel käies :D
Miks ma enam kunagi Fiskarsi nuga ei osta: http://home.uninet.ee/~netcat/fileed/nuga.jpg |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |