Netcat Abikokk 2009-09-01 14:58:52 |
Zoozi:
Raudseened? Netcat:
Mul juhtus sama asi pühapäeval seenel käies :DMiks ma enam kunagi Fiskarsi nuga ei osta: http://home.uninet.ee/~netcat/fileed/nuga.jpg Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zoozi Abikokk 2009-09-02 01:00:12 |
Netcat:
Ei mina saanud aru, mida ma valesti tegin. Katki ta igatahes läks :D
Zoozi:
Raudseened?Netcat:
Mul juhtus sama asi pühapäeval seenel käies :DMiks ma enam kunagi Fiskarsi nuga ei osta: http://home.uninet.ee/~netcat/fileed/nuga.jpg |
|
Netcat Abikokk 2009-09-02 09:32:51 |
Aga nuga oli ka Fiskars?
Mina käisin endale eile Kaubamajast uut nuga luuramas. Mõtlesin, Victorinox, aga ükski ei istunud nagu hästi pihku. Terad on kuidagi väiksemad kui Fiskarsi köögiviljanoal ja käepide, see on ju hoopis tilluke sel puidust käepidemega noal. Plastist käepidemega V-d ma isegi ei kaalu mitte pärast esimest puutumist, jube ebameeldiv tundub. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zoozi Abikokk 2009-09-02 09:36:32 |
Netcat:
Jah, nuga oli Fiskars.
Aga nuga oli ka Fiskars? |
|
Global Kokaõpilane 2009-09-28 19:48:04 |
Tervist , kas keegi oskab aidata , et läksin õppima kokaks ja oleks vaja osta üks korralik suur nuga, et mis oleks 500 -600 kr noa firma , tean et global on üks kalleim aga mis on mõistlik ja kust saaks seda soetada... Ja selline küsimus ka et kas alguseks oleks jaapani stiilis nuga mõistlik osta või piirduks algul tavalise terava sirge otsaga, kas neil on ka hinna vahe ? | |
Tiugu Kokaõpilane 2009-09-29 08:08:04 |
Vaata ka neid - Tupperware mustad T-Chef noad on ka oma hea kvaliteediga tuntud.Kui huvi pakub- saan saata täiendavat materjali ja pakkumist :) aga link siis: http://www.monatupperware.ee/content/view/253/102/lang,et/ ja praegu on neist ka hea valik olemas | |
Zapxpxau Abikokk 2009-09-29 15:49:53 |
Global:
Global ei ole küll ei kalleim ega parim kokanuga. Alustuseks vast jah mingi tavaline ca. 21-24cm chef's knife.
Santoku, deba, nakiri, sashimi jms. võib alguses veel kõrvale jätta, hiljem näed ise kui palju sul neid tõesti vaja on.
Kui pole ise nuge järgi proovinud, siis väga suurt investeeringut ei tea teha, hiljem leiad vast midagi mis tõesti hästi kätte istub.
Tojiro ja Kasumi noad on hinna- ja kvaliteedisuhtelt väga populaarsed.
600EEK saab hea otsimise korral vast odavama seeria MAC, Zwilling või Victorinox kokanoa, või mõne parema firma petty. MAC on Jaapanist ja üldiselt päris ok.
Tervist , kas keegi oskab aidata , et läksin õppima kokaks ja oleks vaja osta üks korralik suur nuga, et mis oleks 500 -600 kr noa firma , tean et global on üks kalleim aga mis on mõistlik ja kust saaks seda soetada... Ja selline küsimus ka et kas alguseks oleks jaapani stiilis nuga mõistlik osta või piirduks algul tavalise terava sirge otsaga, kas neil on ka hinna vahe ? |
|
Global Kokaõpilane 2009-09-30 12:30:40 |
Kus ma Mac-i nuge saaks? peab tellima kuskilt või on pood ka tallinnas ? Kuskil mingid suuremad poed või asjad ka ? | |
Zapxpxau Abikokk 2009-09-30 12:36:11 |
Global:
MAC noad peaks müügil olema Tallinnas Piprapoes.
Kus ma Mac-i nuge saaks? peab tellima kuskilt või on pood ka tallinnas ? |
|
Global Kokaõpilane 2009-10-03 13:02:52 |
Aga kus lennujaama lähedal on kaabli tänaval mingi pood on kus müüakse erineva firmade nuge ? mis see täpne aadress on või kodulehekülg , oskab keegi aidata ? | |
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |