Räägime nugadest: kokanoad ja erinevad kööginoad

Zapxpxau
Abikokk
2010-08-05 17:43:01
See Nigella mezzaluna ajab mind pea iga kord naerma :D No nii kohmakas lihtsalt! Kes nägi teda maasikaid tükeldamas? :D :D Need sunnikud rullisid tal kogu aeg noa eest ära ja ürte ei saa ta ka eriti peeneks. Ma teen tavalise noaga kiiremini ja peenemalt :) Šokolaad ongi vist ainuke asi, mille puhul ta seda edukalt kasutab. Ei tea kas tema "mudel" on nii nüri vms, aga olen näinud ka häid mezzalunasid, aasia kokkade käes, need on natuke teistsugused.

Zap*

Kolhoositar
Kokaõpilane
2010-08-10 17:44:33
Zapxpxau:
See Nigella mezzaluna ajab mind pea iga kord naerma :D No nii kohmakas lihtsalt! Kes nägi teda maasikaid tükeldamas? :D :D Need sunnikud rullisid tal kogu aeg noa eest ära ja ürte ei saa ta ka eriti peeneks. Ma teen tavalise noaga kiiremini ja peenemalt :) Šokolaad ongi vist ainuke asi, mille puhul ta seda edukalt kasutab. Ei tea kas tema "mudel" on nii nüri vms, aga olen näinud ka häid mezzalunasid, aasia kokkade käes, need on natuke teistsugused.
ma olen ka nüüd viimastel kordadel tähelepanelikumalt jälginud seda mezzalunat ta käes. Jätab jah veidi ebakindla mulje ja seda, et osa kraami jääbki hakkimata õigustab ta armsasti: "You don't need to chop very carefully..." vms. : ) Aga ma ostsin endale hoopis sellise Sanelli noa. Tõesti nüüd ainult hakiks! Mõnus!
Eversound
Kokaõpilane
2010-08-27 10:10:39
Kui soovite osta KYOCERA noad Eestis, siis vaadake ka selle web. http://music.eversound.ee Oleme Kyocera distributor Eestis alates august 2010. Kyocera kaubad on web sellel lehekules allosas. Aga mone aja parast teeme uue web lehekulje. Kui tellimuse parast kirjutage meile et olete nami-nami.ee kasutaja siis teeme Teile 10% soodustus.
Sweedie
Kokaõpilane
2010-10-11 12:13:39
aga kes millist noateritajat kasutab`? Meil oli tupperware aga õigustas end ainult mõne noaga, kääre siiski teravaks ei teinud (või oli asi minus?)

Minu hõrgutised: http://retseptikatel.blogspot.com

Tziiki
Abikokk
2010-10-11 12:42:04
Sweedie:
aga kes millist noateritajat kasutab`? Meil oli tupperware aga õigustas end ainult mõne noaga, kääre siiski teravaks ei teinud (või oli asi minus?)
mul fiskars-ja teeninud mind juba mitu head aastat...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Liisi
Abikokk
2010-10-11 12:59:26
Sweedie:
Mul ka Fiskarsi teristaja.

Liisi Blogi

Enely100
Abikokk
2010-10-11 13:30:52
Ka mul Fiskarsi oma ja siiani pole tundnud vajadust uut soetada.
Profa
Abikokk
2010-10-11 13:38:34
Fiskars, aga sooviks midagi tõhusamat. Maal olles teritan käia ja luisuga, see on siiamaani parim variant.

Profa köögipool

Zapxpxau
Abikokk
2010-10-11 14:52:47
Luisuga ikka.

Zap*

Lilly_Munster
Abikokk
2010-10-11 15:04:02
Luisk on, kaks tükki kahepoolseid on tarvitusel ;)
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>