Proua Simpson Abikokk 2008-10-29 20:28:07 |
Nipitiri:
Mul satub ka nende teritaja kodus olema ja meeldib. Väga lihtne käsitseda ja kasutuskindel. Marie:
Teritaja seevastu ei avalda erilist muljet (kuna korralik teritaja olemas, siis pole selle järgi vajadust ka).Tere! Kas keegi nende Rimi margikampaania raames pakutavate Villeroy & Boch nugade kohta oskab midagi arvata? |
|
Kristel Abikokk 2008-10-30 09:46:37 |
Kui mõned aastad tagasi jaapani kööginoa sain, siis enam Fiskarsi nuge kasutada ei taha...... | |
Heeringas Kokaõpilane 2009-01-11 18:14:19 |
Nuge on mul kogunenud omajagu... lemmikud on Global ja Shun noad. Väga meeldivad mulle veel mu klassikalised jaapani süsinikterasest noad (Masahiro). Üldse olen ma suur jaapanlaste fänn. Kala fileerin enamasti ühe Wüsthofiga. Peale nende on ka mul olnud CS, Hackman, Fiskars ja mu kõige esimene kokanuga... 40.- kroonine nüri plekitükk. Lihtsalt tõsise kokandushuvilise kohta on neid küll natuke palju, kuid halva või ka keskpärase noa kasutamine tõesti rikub mul lihtsalt tuju ära :P
Ja see Rimi kleepsude eest saadud kokanuga pole kõige hullem, see on üsnagi terav, kuid minu jaoks liiga pisike ja kuidagi ebamugav.
"I am a fish. Cuisine is my sea." - Rokusaburo Michiba |
|
Tuulikene Kokaõpilane 2009-01-17 15:48:06 |
Tervist, praegu mul on ma ei teagi mis firma nuga, aga plaan ja soov oleks Globali nuga osta kuna olen seda kasutada saanud ja oli küll hea. Kas keegi oskaks ütelda kust neid eestis müüakse ? | |
Nipitiri Abikokk 2009-01-18 17:21:52 |
Tuulikene:
Mina pole neid Eestis müügil kohanud ega ka kuulnud, et keegi teine oleks. Aga ehk on ajad muutunud ja rõõmsa üllatusena kuskil pakutakse? Tervist, praegu mul on ma ei teagi mis firma nuga, aga plaan ja soov oleks Globali nuga osta kuna olen seda kasutada saanud ja oli küll hea. Kas keegi oskaks ütelda kust neid eestis müüakse ? |
|
Heeringas Kokaõpilane 2009-01-18 21:02:27 |
Tuulikene:
Tere, ühes teises foorumis mainiti (4a tagasi), et ""Global" firma nuge müüakse Rootsis kaupluses "Duka"". Ei tea kas enam müüakse. Enda omad tõin usa-st kaasa. Väga paljud netipoed selliseid asju isegi välismaale ei saada :( Nii et kui keegi on tellinud selliseid asju edukalt, siis tahaks ka sellest kohast teada :) Tervist, praegu mul on ma ei teagi mis firma nuga, aga plaan ja soov oleks Globali nuga osta kuna olen seda kasutada saanud ja oli küll hea. Kas keegi oskaks ütelda kust neid eestis müüakse ? "I am a fish. Cuisine is my sea." - Rokusaburo Michiba |
|
Mihkel Kokaõpilane 2009-01-20 22:14:31 |
Globali nuge müüakse küll Eestis Farwellis, aga juurdehindlus mõne noa puhul on kuni 1500 krooni nii et internetist on odavam tellida. Üks koht heade hindadega internetis on www.pots-and-pans.co.uk, aga Eestisse toomine on kallis ja pakk käib mitme kulleri käest läbi. Mina tellisin sealt Kasumi Titanium kokanoa ja teemantteritaja, nuga jõudis kohale, aga teritaja oli pakist ära varastatud. Aga kui postikulud ja teritaja hind noale juurde panna on see ikka odavam kui Eestis. | |
Reio Kokaõpilane 2009-02-08 12:42:39 |
Global nugasid vaata www.okidoki.ee | |
Nipitiri Abikokk 2009-02-08 12:53:10 |
Tegelikult tundub, et see nišš on Eestis täitmata - üks korralik noapood kuluks ära, koos professionaalse teritustöökojaga. | |
Nobe Kokaõpilane 2009-03-05 09:25:36 |
Tere Noa hind ei määra kunagi kvaliteeti. Antud lingil näha, et 2500 eek noad on täitsa keskpärase kvaliteediga. http://www.tsr.ch/tsr/index.html?siteSect=311201&sid=9615649&page=2#title | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |