Räägime nugadest: kokanoad ja erinevad kööginoad

Betty
Abikokk
2008-07-24 20:15:42
Mul Fiskarsid ja olen rahul.
Tullia
Abikokk
2008-07-25 00:25:51
Mul ka Fiskarsid ja rahuldavad täiesti.

Tullia jutukesed

Zapxpxau
Abikokk
2008-07-25 12:45:23
Meil on nii Victorinox, Fiskars kui ka Hackman nuge, on ka üks professionaalne Saksa lihunikunuga, mille saime tuttavalt lihatööstuses. Eks nad kõik elavad oma aja ära ca. 3-5 aastaga. Kauem on vastu pidanud Hackman ja Victorinox. Kuna meie koer ja kass söövad iga päev toorest veisesüdant -maksa vms, mida iga päev värskelt lõikame, siis on päris hästi näha, milline nuga peab kauem vastu. Teritama peab neid nagunii, aga mingil hetkel saabub see aeg, kus tera on juba nii kulunud, et teritamine ei anna enam samasugust tulemust nagu varem.

Zap*

M2ngutibi
Kokaõpilane
2008-07-27 18:45:13
minu kööki on ka enamasti sattunud fiskarsi noad ja nende üle nuriseda ei saa. viimati ostsin paar fiskarsi nuga enne jõule aga neid veel teritada pole olnud vaja. ja isegi mu mees, keda eriti köögist ei leia, valib alati fiskarsi noa, kui mõne suht tundmatu firma oma, mis nuge meil ka mõned kodus vedelvad
Katja
Abikokk
2008-07-28 11:47:10
mul on fiskarsi noad ja üks tundmatu päritoluga kööginuga. arvatavasti mingi odav nuga mõnest kummalisest poest aga käes on mugav hoida, tera on minu käe järgi mugavalt suur ja kui korralikult teritada ning puhastada, pole nurisemiseks põhjust andnud :)

http://koogel-moogel.blogspot.com

Nipitiri
Abikokk
2008-07-28 16:11:00
Paar aastat tagasi ostsin oma esimese Globali noa. Eks ta natuke snobism ole, aga ilusad ja teravad noad on vist mu nõrkuseks :) Lisaks paarile Globalile on köögis ka Victorinoxi, Fiskarsi, Villeroy ja Bochi ning noname-nugasid - kui korralikult ära teritada, on kõigiga võimalik lõigata. (foto (c) Yoshikin)
Profa
Abikokk
2008-07-28 16:31:56
Fiskars, Victorinox, Gerber ja köögisahtlis ka Leathermani Super Tool, mis on iseenesest küll tööriist, aga üllatabal kombel läheb teda peala matkamise ka köögis vahest vaja :) Samas küsin kohe, kust saab mõistliku konserviavaja, sellise mis ei lõika purki küljelt katki, nagu tänapäeva omad, vaid sellise, millega avades saab kaane külge jätta. Ostsin ühe alles, maksis ca 250 eek, avas täiesti tobedalt, st. küljelt, nii et avades hakkab kohe vedelik välja voolama ja tagatipuks läks teise-kolmanda konservi juures pooleks.

Profa köögipool

Katja
Abikokk
2008-07-28 16:41:08
Profa:
Samas küsin kohe, kust saab mõistliku konserviavaja, sellise mis ei lõika purki küljelt katki, nagu tänapäeva omad, vaid sellise, millega avades saab kaane külge jätta. Ostsin ühe alles, maksis ca 250 eek, avas täiesti tobedalt, st. küljelt, nii et avades hakkab kohe vedelik välja voolama ja tagatipuks läks teise-kolmanda konservi juures pooleks.
konserviavajat soovitan küll TW oma. väga mugav ja lihtne kasutada, lõikeservad ei jää teravad ja kaant on hiljem võimalik uuesti peale panna. tuleb lihtsalt tähelepanelik olla, et kaant tagasi pannes hiljem purki kinniseks ei arva.. olen mitu korda vaatanud, et kinnised konservid külmikus, tegelikult aga hoopis ammu-ammu avatud ja sisu muidugi kõlbmatuks muutunud. Tupperware teema alt leiad vast kellegi, kes oskab öelda, kust saab ja kui palju maksab...

http://koogel-moogel.blogspot.com

Marie
Kokaõpilane
2008-07-28 16:52:46
Tere! Kas keegi nende Rimi margikampaania raames pakutavate Villeroy & Boch nugade kohta oskab midagi arvata?
Nipitiri
Abikokk
2008-08-01 13:02:53
Marie:
Tere! Kas keegi nende Rimi margikampaania raames pakutavate Villeroy & Boch nugade kohta oskab midagi arvata?
Mina oskan ja arvan väga hästi! Esimesena tuli meie koju leivanuga, sest see oli siiani puudu, ja nüüd on ka muid juurde siginenud. Täitsa kobedad noad on. Teritaja seevastu ei avalda erilist muljet (kuna korralik teritaja olemas, siis pole selle järgi vajadust ka).
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>