Keeksid

Marit
Abikokk
2009-02-05 13:43:47
Kohviraamatus oli banaani-kohvikeeks (ka nami-namis retsept olemas), tundus väga isuäratav. Saigi järele proovitud, kohvi panin isegi rohekm kui öeldud oli aga ju siis tegin liiga lahja kohvi, kuna kohvimaitset otseselt tunda ei olnud, ja samas päris tavalise banaanikeeksi maitse ka ei olnud, mõnus, kõige parem järgmisel päeval.

Magusad fotod

Marit
Abikokk
2009-03-24 18:45:31
Sai tehtud uuest keeksi raamatust maitsvat mustika-sidrunikeeksi, väga mõnus mustikane sai, pildike ka!

Magusad fotod

Tziiki
Abikokk
2009-04-19 10:53:07
oli vaja sõbrannale sünnipäevaks rummimaitselist küpsetist ja kuna kõik siin viimasel ajal kiidavad kangesti Nigella rummikeeksi, siis mõtlesin esialgu seda teha. Kui aga küpsetamiseks läks, siis tabas mind liig suur laiskus, et end poodi banaanide järgi vedada :P seega valmis keeks kodusolevast. Kahjuks pole lahtilõigatult pilti-aga torkasin vormi valatud taigna sisse martsipaniviilud ja need nägid väga lahedad välja. Seega siis minu rummi-kirsi-martsipanikeeks sai meeletult hea!!!

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Uniquegirl
Abikokk
2009-05-19 15:27:42
sain endale raamatu "kelmikad keeksid" ja seal kirjas, et kartulijahu kasutades tuleb õhulisem keeks. Kas keegi on ka katsetanud reaalselt selle teooria paika pidavust? Mul kodus kartulijahu ei ole ja nüüd mõtlen, et kas tasub kolmandat jahu sorti kappi muretseda.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-05-19 15:33:51
Ma tegin vahepeal kaks keeksi - minimalistliku banaanikeeksi ja mahlase ingveri-rabarbrikeeksi

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Nipitiri
Abikokk
2009-05-19 17:05:54
Uniquegirl:
sain endale raamatu "kelmikad keeksid" ja seal kirjas, et kartulijahu kasutades tuleb õhulisem keeks. Kas keegi on ka katsetanud reaalselt selle teooria paika pidavust? Mul kodus kartulijahu ei ole ja nüüd mõtlen, et kas tasub kolmandat jahu sorti kappi muretseda.
Tärklist tasub ikka koju muretseda, seda läheb mujalgi vaja. Keekside puhul ei ole katsetanud, aga biskviiti teen küll tärklisega.
Uniquegirl
Abikokk
2009-05-20 00:15:58
oi ma ei teadnudki, et kartulijahu = kartulitärklis. See, et tärklis teeb õhuliseks küpsetisi teadsin ja kasutan seda aktiivselt aga ma ei teadnud, et need on üks ja sama. Nüüd, siis targem. Mul kodus nii kartuli- kui ka maisitärklis
Sinner
Kokaõpilane
2009-06-06 14:02:30
See mustikakeeks on ikka päris hea ja väga ilus pealekauba.
Kiilike
Abikokk
2009-06-22 13:30:10
Tegin eile kirsi-šokolaadikeeksi. Šokolaadine ja parajalt hapukas oli ning mõnusalt mahlane. Kindlalt läheb kordamisele.

kiilikese köögikatsetused

Ragne
Abikokk
2009-07-27 09:09:14
Ei suuda jätta mainimata mustikakeeksi, mida sai pärast mustikal käiku valmistatud - nii mahlane ja mustikane. Täna uuesti mustikale ning pole kahtlustki, et küpsetan täna värskelt korjatud marjadest just sedasama keeksi.

www.kokkama.ee

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>