Tiitel: Kokaõpilane
2012-05-23 21:44:05 |
Kokkamas95:
http://kypsiseparadiis.blogspot.com/2012/02/astelpajutort.html
Siin olemas ja maitseb ka hästi. Kohupiim peab kindlasti lahja olema, muidu on kohupiima osa väga rasvane ja jääb suulakke kinni :)Nadja koogiraamatus on üks astelpajukattega kohupiimakoogi retsept. Kas keegi jagaks seda retsepti? Mul endal seda koogiraamatut pole,aga poes sirvides jäi see retsept silma. On keegi teinud ka seda kooki, kuidas maitses? :) |
2009-07-05 22:30:59 |
Sai proovitud ka neid maasika-šokolaadimuffineid. Esimesel korral tulid head välja, teisel korral jäi nagu midagi puudu ja vajusid jubedalt kokku. Maitset see aga ei riku ning nad on ikkagi ühed parimad küpsetised, kus maasikas sees. |
2009-06-11 14:28:44 |
Mul oleks selline küsimus, et kui kotleti retseptis on 2 viilu saia, aga ma ei taha sellepärast saia ostma hakata, siis kui palju peaks selle asemel riivsaia panema või millega seda näiteks asendada võiks? |
2009-06-06 14:02:30 |
See mustikakeeks on ikka päris hea ja väga ilus pealekauba. |
2009-05-16 16:54:49 |
Rabarberihooaeg sai avatud rabarberi-mannavahuga, mis oli NII ilusat värvi! Täna üritasin teha nami-nami rabarberimuffineid, aga kuna mul oli väga kiire, siis sai sellest plaadikook. Kuigi maitses see tõesti väga hästi, oli ta meie pere maitse jaoks natuke liiga magus, kuigi suhkrukogust sai kõvasti vähendatud ja mis kõige kurvem, kook ei kerkinud üldse ja küpsemise ajal kaotas oma mahust poole. Kuidas see võimalik on? :/ |