Keeksid

Ragne
Abikokk
2009-07-30 20:28:17
Oskab keegi sellist asja seletada? Tegin just ühe uue retsepti järgi vaarika-keeksi. Küpses ahjus ettenähtud aja ja natuke veel (kuna tundus, et seest natuke toores veel). Lahti lõigates aga oli keeksi sisemusse tekkinud/küpsenud auk. Mis asi võib sellist asja põhjustada? Ei ole varem juhtunud nii? Lisaks oli keeks veel õige pisut keskelt toores, äärtest oli igati ilusti küpsenud.

www.kokkama.ee

Mari-Liis
Abikokk
2009-08-07 20:32:13
tegin mõnusalt mahlase marjakeeksi Aga Ragne- huvitav küll see auk...ei oska midagi arvata-said augukeeksi :) aga seest toores, ääred küpsenud- ehk oleks keeks tahtnud madalamat temp ja pikemat küpsetusaega?

Siit nurgast ja sealt nurgast

Kiilike
Abikokk
2009-08-07 20:46:13
Ragne:
Oskab keegi sellist asja seletada? Tegin just ühe uue retsepti järgi vaarika-keeksi. Küpses ahjus ettenähtud aja ja natuke veel (kuna tundus, et seest natuke toores veel). Lahti lõigates aga oli keeksi sisemusse tekkinud/küpsenud auk. Mis asi võib sellist asja põhjustada? Ei ole varem juhtunud nii? Lisaks oli keeks veel õige pisut keskelt toores, äärtest oli igati ilusti küpsenud.
Kuidas üldise kohevusega asi oli? Äkki oli küpsetuspulbri osa suur või sattus kuidagi kokku st tekkis õhumull seetõttu. Viimaseid on mul vanade heade nõukaaegsete keekisretseptidega ette tulnud.

kiilikese köögikatsetused

Ragne
Abikokk
2009-08-07 21:59:02
Kiilike:
Ragne:
Kuidas üldise kohevusega asi oli? Äkki oli küpsetuspulbri osa suur või sattus kuidagi kokku st tekkis õhumull seetõttu. Viimaseid on mul vanade heade nõukaaegsete keekisretseptidega ette tulnud.
Mariliis - ma vist jah leiutasin augukeeksi retsepti :D Kiilike - kohevuse üle nuriseda ei saanud. Keeks jäi iseenesest väga mõnus. Ainult see kekmine veidi toores auguga osa häiris, Pole enne nii juhtunud teiste retseptide puhul ja mulle oli see täielik üllatus. Muidugi võib viga olla küpsetuspulbri rohkuses...äkki läks liiga palju?!

www.kokkama.ee

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-08-27 11:35:16
Tegin mustikakeeksi seedermänniseemnetega. Sai kiita ämma, sõbranna, vanemate ja tädi ning nami-nami Marise käest :) Ja minu enda arust oli ka väga hea keeks :P Kasutasin Kaarli talu täistera nisu peenjahu. Küpsetusomadustelt ei erinenud sugugi tavalisest valgest nisujahust (muidu kasutan Sunnuntai jahu, aga see oli kodus otsa saanud). Hetk tagasi võtsin ahjust välja samast jahust tehtud saialillekeeksi. Lasen enne degusteerimist sel veidi jahtuda.. Edit: igati hää keeks oli. :P

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Uniquegirl
Abikokk
2009-09-13 22:26:32
Tegin täna palju kiidetud Nigella banaanikeeksi. Rosinaid oli mul ainult 50g 100g asemel. Keeks oli tõepoolest väga hea ja suhteliselt kiiresti valmistatav.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-09-15 21:07:45
Tegin paar päeva tagasi kaneelist rosinakeeksi. Kaneeli keeksitaina sees polnudki, vaid krõbedas pealiskattes. Päris huvitav ja maitsev!

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-09-22 09:08:00
Eile küpsetasin köömnetega hapupiimakeekesi. Mulle see köömnelisand meeldis väga, nagu ka sõbrannale, Kristjanile ja arvutipoisile :)

Kiilike
Abikokk
2009-10-25 22:03:23
Mina tegin paar päeva tagasi ühe lihtsa keeksi rosinatega. See oli mõnus, parajalt niiske - meil muidu kasutusel selline kuivem retsept.

kiilikese köögikatsetused

Mari-Liis
Abikokk
2009-11-05 23:35:09
Kasutasin ära kõrvitsahooaega ja tegin kõrvitsakeeksi apelsinimaitseline toorjuustukreemi ja metsapähklitega. Meile väga maitses. Ja võid ei läinudki 200g, nagu minu keeksides tavaliselt, vaid sulatatud kujul 1 dl :P Hea mahlane ja vürtsikas keeks.

Siit nurgast ja sealt nurgast

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>