RULLBISKVIIT JM RULLKOOGID JA RULLTORDID

Mann
Abikokk
2008-06-23 17:09:36
Vandiste rullik-kook näeb väga ilus välja. Tegin Namist banaanirulli. Sisuks aga panin paksu kreeka jogurtit ja jätsin muna välja, pisut mandlilaaste panin ka. Peale tegin võist, tuhksuhkrust ja kakaost glasuuri, kuna alul panin ahju 250 peale sooja nagu retseptis öeldud ja see oli ilmselgelt liig mis liig. Vähekene läks kõrbema ja sellega seoses oli ka rullikeeramine raskendatud. Aga maitseb hea.
Vike
Abikokk
2008-06-24 21:03:38
Siin siis minu katsetud rullbiskviidi tegemisel. Tegelikult pidin täna tegema Schwarzwaldi kooki, aga koju saabudes selgus, et vahukoor on külmkapis halvaks läinud. Koogi isu oli, nii et siis läks käiku rullbiskviidi idee. Tegin enam vähem selle retsepti järgi. Ehk siis šokolaadirullbiskviit, aga täidiseks maasika - rabarberi moos juurde lisatud rabarbritükkidega (muidu oli liiga magus). Mis ma valesti tegin - 1) suures hoos segasin suhkru ja jahu ja siis avastasin et munad tuleb suhkruga kloppida 2) ei keeranud rulli korralikult kokku. Aga maitse siiski väga hea. Pildid siis siin
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-06-24 21:13:52
Vike:
Pildid siis siin
Väga lahe fotoseeria, Vike! Aitäh!!
Gegegerda:
Tegin ka siis, just panin külmikusse tahkuma. Sisse panin vahustatud vahukoore, mille segasin väheses vees lahustatud (või sulatatud) tarretisepulbriga. hiljem pildid.
Gegegerda, ootame Sinu pilte ka!!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Dots
Abikokk
2008-06-24 21:36:28
Esimene rullbiskviidi katsetus läks "aia taha". Täidis oli liiga vedel ja ei püsinud koogi vahel. Kuna oli kiire külla minek ja ei olnud aega želatiiniga mängida, sai rullkoogist hoopis maasikakreemiga kräsupea. :P Tegelikult tegin pildi ka, aga siia teemasse see vist ei sobi. :)
Zapxpxau
Abikokk
2008-06-24 22:23:03
Olen seda nami-nami beseerulli kaks korda varem teinud, Pavlova teemast sain hoo sisse ja jäätiseteost jäi tihti palju munavalgeid üle :cool: aga päris rullbiskviiti ei olegi teinud, kordagi. Tea, kas teha Café Anglais 'i šokolaadirulli või GoodFood'i Chocolate espresso & hazelnut roulade'i. Igatahes midagi šokolaadist.

Zap*

Kiilike
Abikokk
2008-06-24 22:31:37
Teema on väga hea, nagu alati :) Seekord oli mõte teha järgmisel nädalavahetusel rullbiskviiti aga kui teema juba välja kuulutati siis võtsin kätte ja tegin täna juba ära. Mis rullbiskviidi puhul eriti hea on, on see kerge ja kiire see tegemine. Retsept mille järgi teen on jälle kuskilt saksakeelsest ajakirjast/kokaraamatust pärit - millegipärast meeldib kasutada sks keelseid raamatuid kuigi saaks ka inlisekeelsega hakkama... retsept blogis

kiilikese köögikatsetused

Gegegerda
Abikokk
2008-06-25 10:39:39
Jah, siin minu kauaoodatud pilt: Kuidas täpsemalt tegin, kirjutasin ka nüüd blogisse üles :)

www.gegegerda.blogspot.com

Tiina
Abikokk
2008-06-25 19:45:21
Zapxpxau:
Olen seda nami-nami beseerulli kaks korda varem teinud, Pavlova teemast sain hoo sisse ja jäätiseteost jäi tihti palju munavalgeid üle :cool: aga päris rullbiskviiti ei olegi teinud, kordagi. Tea, kas teha Café Anglais 'i šokolaadirulli või GoodFood'i Chocolate espresso & hazelnut roulade'i. Igatahes midagi šokolaadist.
Rullbiskviite olen varem teinud küll, aga beseerulle mitte. Besee tähendab minu jaoks kõva ja rabedat asja ja kuidas seda rulli keeratakse, ma küll aru ei saa :D Aga Cafe Anglaisi šokolaadirulli proovisin ükskord ära - seda polnud vaja rulli keerata ka :) Kõik oli ilus ja kreem väga maitsev, kuid rull minu jaoks liiga mõru, kohe ikka väga mõru. Ehk oli viga šokolaadis (miski Karumsi tume šokolaad), aga teistele soovitan ikka proovida.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Katja
Abikokk
2008-06-25 22:06:40
tegin täna rullkooki aga pisut teisiti kui tavaliselt - lõikasin biskviitpõhja ribadeks (ca5-6cm laiused), määrisin täidise peale, esimese keerasin rulli ja ülejäänud ümber selle rulli.. tuli nagu hästi suur rullbiskviidi lõik (tordi suurune) - tegin pilti ka aga pilt on telefoni sees ja kaabel, mis selle arvutisse imeks, on sealsamas, kus hanzaneti kaart, ketsipaelad ja üks keldrivõti - kadunud. Panin lihtsalt märgi siia, et kook tehtud ja kui uue kaabli ostan, laen siia pildi ka üles :)

http://koogel-moogel.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-06-25 22:16:04
Katja:
tegin täna rullkooki aga pisut teisiti kui tavaliselt - lõikasin biskviitpõhja ribadeks (ca5-6cm laiused), määrisin täidise peale, esimese keerasin rulli ja ülejäänud ümber selle rulli.. tuli nagu hästi suur rullbiskviidi lõik (tordi suurune)
See on hästi lahe idee! Nägin seda vast 5-6 aastat tagasi mingil soome veebilehel, peale seda olen ka eestikeelsetes kokaraamatutes näinud (Anna-Liisa 2? Kinkisin mullu õeraasule). Peaks ise ka proovima!!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>