Nipitiri Abikokk 2008-07-01 19:17:56 |
Qsti:
See on õige, eriti kui nt sinu enda rulli pilti/kirjeldust vaadata :) Aga alati ei õnnestu... Kusjuures täitsa võimalik on ka mõlemat "ühte potti pista", nii head maitset kui välimust. :P |
|
Heleen Abikokk 2008-07-02 00:43:30 |
ma ei oska pilti lisada... Aga Minu uhiuues blogis on kõik täpsemalt kirjas + pildid loomulikult :P
Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Ragne Abikokk 2008-07-02 12:26:36 |
lisan ka siis oma rulltordi. Kook tehtud rullbiskviidi põhimõttel, ainult et kokku on pandud pisut teistmoodi. Koogi tegin oma pisipoja mini-sünnipäeva puhul, kes sai eile ühe kuuseks. Täpsem retsept on siin ja kook lahtilõigatuna: | |
Katja Abikokk 2008-07-02 12:29:53 |
mmm, tort näeb suurepärane välja ja maitses kindlasti oivaliselt.. proovisin ka biskviidi mahlaga immutamisel triipe paremini näha saada aga ei õnnestunud - sinu omal on triibud kenasti näha tort väga esinduslik :) | |
Ragne Abikokk 2008-07-02 12:40:41 |
Katja:
Mahlaga lihtsalt immutasin, et biskviit liiga kuiv ei jääks. triibud on aga saadud sellest, et katsin põhja moosiga, kuhu peale panin siis kohupiimasegu :)
mmm, tort näeb suurepärane välja ja maitses kindlasti oivaliselt.. proovisin ka biskviidi mahlaga immutamisel triipe paremini näha saada aga ei õnnestunud - sinu omal on triibud kenasti näha tort väga esinduslik :) |
|
Vandiste Abikokk 2008-07-03 16:55:56 |
Tegin täna hommikul kakaorulli kohupiimakreemi ja maasikatega. Maitses hästi ja seekord ei tundunud liiga rasvane olevat. | |
Heleen Abikokk 2008-07-03 17:10:05 |
Nii ilus ja suvine rullkook, Vandiste! Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Pepita Kokaõpilane 2008-07-03 22:12:26 |
See rabarberirull on mu praegune lemmik. Vahel rabarbrimoos ja vahukoor :) | |
Fre Abikokk 2008-07-04 08:38:48 |
Hoolimata oma sajatamisest proovisin eile uuesti rullbiskviidiga õnne. Oma süü on selles ka asjaolul, et meil on külmikusse kogunenud suur hulk maamune ja nendega peaks miskit ette võtma kiiresti. Igatahes olin eelmisest korrast õppinud, et vähem täidist, rohkem suhkrut teisele küpsetuspaberile ja täidisese nats želatiini. Esimesed kaks muudatust andsid ootuspärase tulemuse, kolmandaga läks veidi rappa. Nimelt kui olin želatiini vahukoorele sisse pannud, siis hakkas pisike kolmekuune tegelane (kes muidu marurahulik) nagu tellimise peale pröökama ja süüa nõudma. Kui poisil oli kõht täis oli vahustamiskannus suur tarretunud vahukoorekuubik, mida siis vandudes rulli vahele mätsisin ja laiaks litsuda proovisin... Väga hull polnud. Peale sai veel vahukoort ja kaunistusi ja kokkuvõttes nägi esinduslik välja. Kuna jäin ajahätta siis pilti teha ei jõudnud. Aga samas peab tunnistama, et kole rullbsikviit oli ikka palju maitsvam. Täidisega liiale minek andis oma panuse - oli palju mahlasem ja mõnusam. Eks kunagi peab kolmandat korda ka proovima..... Aga muidu on kõigil ikka nii ilusad rullid siin...... | |
Hexy Abikokk 2008-07-04 20:18:08 |
minu valmistatud beseerull värskete maasikatega, retsepti sain siit samast foorumist. | |
<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >> |